icon

Ako dávate darčeky pod stromček, aby si to deti nevšimli?

8. nov 2021

Ahojte chcela by som vedieť ako doma dávate darčeky pod stromček tak aby si to deti nevšimli?
Ďakujem.

Strana
z2
saxana000
9. nov 2021

Ako deti sme jedli v kuchyni a do obyvacky bolo zatvorene.mama s ocom vzdy chodili od chodby po izbach pasvetit a zavinsovat asi to stihli vtedy.my mame kuchynu s obyvackou spojenu takze jedine prehodit stromcek do detskej ale to by mi chybal vecer pri telke ja si ho straene rada pustam..takze to robime tak ze po veceri sa idu obliect obliect a bud pred bytovku alebo na balkon podla pocasia idu s tatinom vyzerat jeziska a ja zatial sptatavam po veceri..to s tymi prskavkami je super napad vyskusame tento rok..

katka1389
9. nov 2021

Manžela posiem von s detmi prskavky zapalit a ja ich tam uz len poukladam a zazvonim na zvoncek aby uz vedel manzel aj deticky ze uz prisiel....

1mina
9. nov 2021

@ladybug138 no vazne tak radsej by som to uz zorganizovala 😂 moja mala vlastne na stedry den presne 2 a pol roka... ona ale rozprava strasne vela takze som to chcela uz uhrat lebo sa na vsetko pytala, a esteze lebo teraz ked si citame vianocu knihu napriklad.tak mi hovorila ze to nemozu tie deticky byt pri stromceku to si musia ist umyt zubky a cakat v izbicke 😂 presne si pameta co sme spravili ako minuly rok este aj co dostala🙈

stuplicek33
19. dec 2021

Naše deti idú vždy do kúpeľne si umyť zuby. Medzi tým manžel podáva pod stromček darčeky a keď hotovo, zazvoní so zvoncekom. A hurá k stromčeku 😁

juliana30
19. dec 2021

Ja som sama s deťmi 7r.,a keďže to neviem nijako zariadiť ,tak k nám Ježisko prinesie darčeky v noci a ráno si ich tam nájdu ,tá radosť je na nezaplatenie😂

srferreira
19. dec 2021

Ja ked som bola mala si pamatam vzdy po veceri sme sa isli prejst. Mama ‘umyvala riady’ dlho, tak sme cakali s ocom vonku. Ked sme sa vratili z prechadzky darceky nam Jezisko uz nechal.

nikha2809
19. dec 2021

U nás keď sa posadíme už sa od stolu nevstava až kým všetci nedojedia na štedrý deň.takze my sa pomodlime všetci si sadnú len ja zhiknem že som zabudla sviečku na stôl a idem ju akože do obývačky nájsť.chytro tam nahadzem darčeky a hneď po večeri už tam sú.aj moja mamina to takto robila a ja som verila veľmi dlho na Ježiška

Strana
z2