icon

Ako dostať chlapa do chomúta?

gabika9878778
4. aug 2021

Ahojte. Mame s partnerom 6. Mesačného syna. Raz už ženatý bol. 😂✌🏻 Neviem prečo ale chcela by som sa veľmi vydať za neho. Je uzastny, so všetkým mi pomáha, miluje ma (aspoň teda myslím). Sme spolu už 4 roky. Nejak sa ale pohnúť z miesta nechystá a ja nechcem byt len jeho partnerkou a matkou jeho syna. Chcela by som byt jeho manželka. Nejaké rady? Ja ho o ruku požiadať nemienim. 🙂 ANO VIEM ŽE UŽ RAZ ŽENATÝ BOL A ŽE MOŽNO SA PONAUCIL ALE Neviem prečo ma to ťahá vydávať sa. Sen každej ženy? 🤦‍♀️

Strana
z2
didi2102
4. aug 2021

@gabika9878778 vieš ako sme sa my brali? Po 11rokoch vzťahu,13dni pred pôrodom sme mali ísť na matriky podpísať ten papier o otcovstve a ja som sa rozplakala či si po tých rokoch zaslúžim toto, potvrdenie že on je otec 👍 že idem do pôrodnice slobodna s frajerom , proste hormóny ale pravdivé, nezobrali sme sa lebo on chcel veľkú svadbu a ja malú a nik nechcel kompromis,resp mne na Tom až tak nezáležalo no zrazu sa to zmenilo,proste si sadni ak ozaj ozaj je to pre teba dôležité a mu to povedz že chces termín a nie že snubak ale obrúčky kúpiť,malú svadbu možno o dvoch svedkoch atď keď už bol ženatý bez somarin , a tým že ty navrhnú nie zásnuby ale reálnu svadbu kvôli dieťaťu tebe , vám ... Ja som si myslela že po 11rokoch po svadbe nenastane zmena a vieš čo nastala ... Je to iné,uz nieje cesty späť,každý problém sa.musi chce vyriešiť atď proste to vezmi do svojich rúk,s tým že buď bude súhlasiť alebo vás nemá rád

gabika9878778
autor
4. aug 2021

@h2 bojím sa odmietnutia. Lenže ja som tu už aj spomínala že povedal že si má vezme. Lenže nejak sa k tomu ďalej nevyjadruje.

h2
4. aug 2021

@gabika9878778 Neodmietne Ťa. Maximálne sa vyhovorí, že neskôr. Povedz mu, že je to pre Teba dôležité, vysvetli mu svoje dôvody.

zuzuliennka1
4. aug 2021

@gabika9878778 prepac ale “boji sa, co povedia doma”….?? tvoj partner ma kolko rokov??
a co by mali povedat? uz “ti spravil dieta”, to je akoze v poriadku a svadba nie?
zasnem…

gabika9878778
autor
4. aug 2021

@zuzuliennka1 jeho rodičia sú taký iný trosku a on má pred nimi prirodzený rešpekt. Tiež to takto beriem že dieťa áno svadba nie ale on je posraty s nich.

didi2102
4. aug 2021

@gabika9878778 aj môj muž napriek tomu že mal 36,bývali sme spolu mal rešpekt, 13dni pred pôrodom sme teda.vosli na tumatriku a on sa spýtal kedy najkors nás zosobášia a mne padla sánka ♥️ vyletelo zo mňa že zajtra a pani pokrstila hlavou že to nejde,ja som vyrobila slzu z tých emócií že sa o chvíľu rozpadnem 😄 a na druhý deň sme mali sobáš na úrade o 2svedkovh,nik o Tom nevedel,pred jeho rodičmi sme to tajili ešte 2mesiace po pôrode 😄😄🥳

21oktober
4. aug 2021

@zuzuliennka1 pretože na tom súde som a som prítomná rozvodom. Dokonca som súčasťou rozvodového konania . A tam ťa romantika za mnoho rokov prejde. 50percent párov sa rozvádza. Manželstvo nie je romantika je to prevzatie zodpovednosti , spoločné meno , štátne dávky a štatút. Pragmatická inštitúcia , žiadnecspečatenie lásky a okolo tie kecy. Páry bez svadby sa majú rovnako radi ako so svadbou len tomu nedajú ten oficiálny punc. A som šťastne vydatá.

gabika9878778
autor
4. aug 2021

@21oktober myslím že vy ste už nasatá tým negatívom manželstva🙂 vzali by ste si človeka ktorého nemilujete, s ktorým nechcete zdieľať to rovnaké meno ? Je to trochu myslím aj o láske 🙂 neberiem Vám vaš názor keďže ste tam prítomná a vidíte ako blízko je od lásky k nenávisti ale nechcela by som si ho aj jednak vziať kebyže ho nemilujem🙂 len toľko

kittykat22
4. aug 2021

@gabika9878778 keby boli na svete len zeny, pred ktore sa muz bezhlavo vrha na kolena, aby sa KONECNE dostal pred oltar, tak ti mozem s istotou povedat, ze to cislo sobasov by tu bolo super malo. Ked sa chces vydat a nejde to tak lahko aby si si predsatvovala, tak si to musis zariadit. Povedz ze sa chces vydavat a hotovo. Ze po tom tuzis, ze mas zaujem byt jeho zenou. Dobry sposob je pilit usi (poznam z okolia) a potom revat a vyvadzat ked nie je po tvojom. Ked sa nevydas ako femme fatale tak sa aspon vydas ako poriadna zenska, ktora si vie stat za svojim. Myslis, ze niekto tu, sa bude priznavat ze muza dohnal k oltaru? 😅 Vsetky ti budu svorne tvrdit, ze ten muz na to prisiel sam 🤣🤣🤣 ale uz maju prsten tak treba moralizovat 🤣🤣🤣

21oktober
4. aug 2021

@gabika9878778 nie nasatá nie som , inak by som sa nevydala dvakrát. Manželstvo je dobrá inštitúcia pre zrelých partnerov, ale je to zas a znova len právna inštitúcia., žiadna romantika. A áno , zobrala som si muža , len z pragmatických dôvodov , poznala som ho tri týždne a ani sme spolu nechodili. A bolo to najlepšie rozhodnutie v mojom živote, boli sme spolu 13 rokov kým mi ho smrť nezobrala.

gabika9878778
autor
4. aug 2021

@21oktober prepáčte nevnímam takto manželstvo úplne 🙂 vnímam to aj ako výhodu ale aj ako určitý dôkaz lásky.🙂 to mi je veľmi ľúto. 😞

gabika9878778
autor
4. aug 2021

Urobim to ako mi radite proste začnem už konať nebudem čakát. Nebudem veľmi tlačiť na pílu ale začnem nadhadzovat tu tému

konikkon
5. aug 2021

@gabika9878778 dnešné ženy robia chybu už od začiatku vzťahu a to tým, že si seba dostatočne nevážia na to, aby chlapovi jasne definovali, čo ponúkajú a co očakávajú. Možno aj preto, lebo dnes je obľúbené tvrdiť, že svadba je len papier. No nie je. Potom tu máme mamičky, ktoré majú iné meno než ich deti, nezsbezpecene osamele matky a pod. Môj manžel snáď od prvého momentu vedel, že moje deti sa nikdy nebudú volať inak než ja a bez sobášu si rodinu nemienim zakladať a ani nemienim prať špinavé ponožky kde akemu frajerovi. A týmto sa riadim cely život. A aha, ponožky periem svojmu manželovi, pre ktorého bolo prirodzene klaknut a požiadať ma o ruku, lebo vedel, že chce rodinu. Vy už máte všetko toto za sebou. Ten tvoj už ma deti, co nosia jeho meno, rodinu, frajerku, čo mu perie ponožky.... Na čo by si ta bral? Ak ta ľúbi, jedinou cestou je úprimný a detailný rozhovor. Snáď pochopí, aké to je pre teba dôležité. Je blbosť, že ak je už rozvedeny, ťažšie ho dostaneš do Chomuta. Mala som vzťah s rozvrdenym a išiel si nohy polamat, aby ma dostal do chomuta. Bohužiaľ, pre mňa bol uz druhotriedne použité zbozie.jemu by som tie ponožky neprala 😅😅😅Takže to je vždy o žene, ako si to nastaví.

gabika9878778
autor
5. aug 2021

@konikkon človek má fakt niekedy pocit že mu zato nestojím. Veď ako hovoríte dieťa už má. Možno keby som dieťaťu dala moje meno inak by skákal 😂

zuzuliennka1
Autor odpoveď zmazal
zuzuliennka1
5. aug 2021

@21oktober 21oktober hej, vidim to priamo tu, a aj v okoli, ako sa pary bez svadby maju rovnako radi… to su kecy, realita je uplne inde 🙂 a nie, romantika neprejde 🙂 ide len a len o to, ako su dvaja ochotni na vztahu pracovat.. takze sa vraciam k tomu - ake dovody ich viedli k sobasu a ako dobre sa poznaju, alebo sa brali len preto, ze museli (dieta)… moji rodicia su spolu 37 rokov, z toho 33r manzelia, stale sa vzajomne prekvapuju a chodia na romanticke dovolenky, o to viac teraz, ked im vsetky deti z domu uz odisli 😉
takze to ide, aj ked tebe to pride “usmevne, s tymi sladkymi recickami okolo toho”…

accountant25
Odpoveď bola odstránená
zuzuliennka1
5. aug 2021

@accountant25 lebo ste sa tak rozhodli obaja… to je ale uplne nieco ine, ako ked tu zeny placu, ze sa chcu predsa len brat, ved uz aj dieta maju a chlap nic… v takom pripade su to kecy o tom, ako ho presvedci na sobas a ako to bude fungovat… v 9 z 10 takychto pripadov ten sobas ani nevydrzi…
ak sa ale dvaja rozhodnu zit bez sobasa a funguje to - proti tomu nic nemam a ano, v pohode, funguje to - lebo su v tom vztahu obaja na rovnakej vlne…
co ale nie je tento pripad

accountant25
Odpoveď bola odstránená
konikkon
5. aug 2021

@accountant25 ale vy ste výnimka a ste nou preto, lebo vám to OBOM takto vyhovuje. Väčšinou to však chodí úplne inak.

zuzuliennka1
5. aug 2021

@accountant25 ved prave 🙂 komumikacia… ale s polrocnym dietatom uz asi toho prilis nevydiskutuje

accountant25
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
sidon
16. apr 2023

@gabika9878778 Ako sa poriesil.vas vzťah, bola svadba?

gabika9878778
autor
17. apr 2023

@sidon nie, rozišli sme sa

sidon
17. apr 2023

@gabika9878778 kvôli tej svadbe, ze nechcel posunut vztah dalej?

zuzinka888
17. apr 2023

Dala si mu full servis a " zadarmo". Este aj dieta s jeho menom a zakonne zavazky voci tebe nulove. V jehk ociach vyhral jackpot. Preco by to menil?

Strana
z2