Ako oznámiť rodine plánovanú svadbu na úrade?
Ako oznámiť rodine že plánujeme sa po 15 rokoch vziať na úrade? Nemajú ho radi, mám strach ako zareagujú, , rýchla svadba s malým posedením na dvore, nepotrebujeme pomoc
Ste spolu 15r, tak ho dobre poznáš, čo si myslí rodina nie je také podstatné nakoľko s ním žiješ ty nie oni.
A ak sa bojíš nič nehovor vezmite sa o dvoch svedkoch a hotovo
Preco ho rodina nema rada?
Mali ho radi a prestali?
Alebo ho celych 15 rokov nemaju radi?
My sme sa s mužom brali tiež asi po15 rokoch a rodine sme to oznámili až PO sobáši. Boli sme len na úrade s dvomi svedkami, ktorí neboli z rodiny .
je to vas zivot, nie zivot rodicov, my sme sa tiez brali na urade s dvomi svedkami,mne mama a jemu otec,mamicka by to neprezila keby to vedela dopredu,takze vybavene, ste dospeli ...
A naco to riesis? Na co oznamovat ? Na co posedenie?
Chod vezmi svedkov a vezmite sa
Alebo den vopred oznam a necakaj kym nieco povedia odid a neries
Ani posedenie na dvore ti netreba
možnosť je ešte: Zoberte sa na úrade a urobte opekačku na dvore, kde pozvete aj rodičov a tam im oznámite, že ste sa práve vzali. 🙂 Ale ak ich chcete mať na obrade, tak už len nejak prehltnúť a pozvať na obrad.
Zavolaj ich na opekačku a oznám po "vzali sme sa a chceme to s vami osláviť" alebo nehovor nič, nezačnú ho mať zrazu radi.
zoberte sa s 2 svedkami a pozvite ich na neformalne posedenie...
Oznamila by som po pozvanim na posedenie
Pozri , ak chcete mat aj posedenie s rodinou , tak im to normálne oznam , pozvi ich na oslavu vášho manželstva a buď prídu , alebo nie . Tým že sa zoberiete , tak ho zrazu nezačnú “milovať “ , ale ty snad vies prečo si ho berieš , tak ostatných nerieš .
Pozri, ak si s ním naozaj šťastná, tak ich nerieš a proste sa vezmite. Ja by som im to oznámila až po svadbe. Pred ňou nie. Nenechaj si skaziť deň.
Ved ked ho nemaju radi, tak im ani oznamovat nic nemusis. Po tolkych rokoch sa pre vas predpokladam nic nezmeni, len si zalozite papier do dolezitych dokumentov a je to. Ci?
Toto by som vobec neriesila s ludmi ktori nemaju partnera radi.

Zoberte sa len so svedkami a vybavene