icon

Ako povedať rodine, že nechcete deodorant?

23. dec 2024

Ak pouzivate iny typ deodorantu (tuhy, tekuty, sprej, prirodny, s hlinikom, bez hlinika …) a pravidelne dostavate kozmeticky balicek s deodorantom, ktory nepouzivate, uz ste povedali rodine (ina cudzia domacnost, takze nie uplne otvorena komunikacia), ze to nepouzivate a vyhadzujete? A kedy, hned pri stromceku, ked to rozbalite?

Strana
z3
pribinak
23. dec 2024

@milanemila ja mam úctu. Ma 90 rokov. Čo nechcem podarujem. Čo jej má vykladať, že Krstna, ale toto je na figu?
Radšej podarujem ako vyrábať konflikty za pár eur

sovica
23. dec 2024

@autorka, dosť záleží na tom, od koho ten deodorant pravidelne dostávaš. Píšeš, že iná - cudzia domácnosť. Čiže svokrovci, švagrovci...? Ak áno, tak by som povedala mužovi, nech im povie, že to nepoužívaš a nech to nabudúce nekupujú. Ak používaš určitú značku, tak nech im dá tip, akú alternatívu môžu kúpiť nabudúce a ktorú teda aj reálne využiješ.
Tiež som podostávala dosť somarín, ktoré nevyužijem od členov rodiny, ale keby sa stalo, že každý rok dostávam to isté a nepoužívam to, tak to by som sa už vyjadrila. Nie hneď pri stromčeku, ale keď by bola vhodná chvíľa alebo by som to spomenula počas roka.

petamich
23. dec 2024

Som vdacna za kazdy darcek co dostanem, s usmevom sa podakujem a co sa mi nehodi posuniem dalej niekedy po Vianociach, vrchlone nevdacne mi pride rovno po rozbaleni komentovat, ze sa mi nieco nepaci, nepouzivam....a ani by som nevyhodila

michelle567
23. dec 2024

No mne by to prišlo maximálne trápne a neslušné povedať pri stromčeku že ti kúpili blbosť a nikdy to nepoužiješ 🙈

veronicka1901
23. dec 2024

Dostavam a posuvam dalej, rozhodne nevyhadzujem.

prasiatko30
23. dec 2024

@pribinak tak urcite 90r cloveku nebudes nic vysvetlovat, zoberies a podakujes a este vychvalis do neba, ze to je presne to co si potrebovala😅

rachel36a
23. dec 2024

Každý rok kozmetiku z Vianoc posúvam ďalej... svokrovci a svagrina sa nikdy netrafil do vkusu...ale pod stromčekom iim to nehovorim

pribinak
23. dec 2024

@prasiatko30 zas nemôžem preháňať, ona je kognitívne na tom veľmi dobre. Hlava funguje super. Hneď by zbadala že klamem. 🤣🤣🤣
Tak ja jej každý rok kupujem to iste.

marsmykkok
23. dec 2024

Ak si dávate symbolické darčeky do 10 eur tak by som fakt neriešila. Však sprchový využiješ, deodorant zanes napríklad pred sociálnu bytovku, určite si nájde majiteľa a poteší.

rorino
23. dec 2024

Bozehrozna veda,tak ho pouzi ako osviežovač na wc😆

autor
23. dec 2024

@rorino gulockovy?

autor
23. dec 2024

@rorino alebo ten s obsahom hlinika, aby som hlinik este aj dychala?

rorino
23. dec 2024

Tak ho vyhod,keď ti nič nie je dobré,😃🫣

prasiatko30
23. dec 2024

@pribinak nasa 90+ je pragmaticka - kazdy peniaze do obalky a rovnakym dielom - ma jednu stabilnu tarifu pre deti a ich polovicky a jednu pre vnucata😂😂. A vsetkym sa darcek paci 🤣

pribinak
23. dec 2024

@prasiatko30 to dostáva môj syn od nej. Ona rovno povie že nech si kúpi čo sa mu páči, lebo je príliš stará a nevie čo takí mládenci ako on považujú za moderne
Syn je náramne spokojný 🤣

janai1
23. dec 2024

Bože tak to vyšmar do smetí a nemusíš zakladať o tom témy keď 2€ dezodorant nie je hodný posunutia vrámci kamošiek

gionella
23. dec 2024

Prepanajana tak poďakuj a ten tekutý deodorant za 2e na druhý deň výhoď, že toto vôbec riešiš. Nepoviem keby ti niekto dával kozmetický balíček za 50e že ti je ľúto,ze vyhadzuje peniaze na to co ty nechceš, ale takto.

tetapetra
23. dec 2024

Osobne som všetkym v okolici oznámila,že ak chcú mužovi kupovať kozmeticky balíček,tak len niveu. Ohľadom seba, že žiadne šampóny a peny do kúpeľa a ak dezert len tatianu 😀.

aylinn_
23. dec 2024

Keď ho dostávaš pravidelne prečo si to už dávno nepovedala niekedy pred vianocami minulé roky ?
My sa vždy bavíme čo by kto chcel, fungujeme už len na darčekových kartách do obchodov. Každý si kúpi čo uzná za vhodné. Také vianočné kazety z DM stoja aj 15€-20€ čo som pozerala a bola som prekvapená že balíček Balea stojí 13€, keď samotné produkty bez krabice keby kúpim , tak ma to vyjde 7€😆
Takže normálne “Janka, veľmi si vážim snahu ktorú vkladáš do výberu vianočného darčeka a že si na to vôbec nájdeš čas , ale prešla som na prírodnú kozmetiku , tak aby sme ušetrili životne prostredie a nevyhadzovali nevhodné darčeky , prejdime na darčekové karty a každá si kúpime čo chceme”

personality
23. dec 2024

Ešte si môžeš vymyslieť ze Ti začal robiť zle a prešla si na inu kozmetiku.

rozculena
23. dec 2024

načo chodíš do inej cudzej domácnosti na štedrý deň

autor
23. dec 2024

@rozculena vsetky pisete, ze rodinu treba navstevovat

rozculena
23. dec 2024

ale nie 24.12.
Vtedy má byť každý doma so svojimi najbližšími.
na návštevu sme chodili až ´dalšie dni.

autor
23. dec 2024

@rozculena pozri si co tu vsade pisu. Nemozno nechat starych rodicov o samote

rozculena
23. dec 2024

akí starí? 90roční? Tak v takom veku sa nečuduj tomu,čo ti kupujú

autor
23. dec 2024

@rozculena ale co si, mladi

rozculena
23. dec 2024

tak prečo píšeš,že nemôžeš nechať starých rodičov osamote

autor
23. dec 2024

@rozculena to pisu zeny tu na modrom koniku. Rodina sa ma stretavat.

basulaak
23. dec 2024

Nie nepoviem nic. Je to vrcholne netaktne. Podakujem sa a ponuknem to v skupine na fb alebo niekomu inemu kto viem ze si na take nepotrpi a potesi sa. Normalne poviem pocuj taketo som dostala ja take nepouzivam mam svoje specialne, nechces pred tym ako to vyhodim? Zavadzia mi to len…a niekto savzdy najde koho to potesi. Ak je to oblecko a nechcem tak hodim do humany.

Strana
z3