icon

Ako povedať svokre, že dezerty z Lidla nechceme?

6. apr 2025

Ahojte, mam svokre povedat, ze dezerty z Lidla, ktore nam dava k sviatkom, u nas nik neje? Koncia v kosi, lebo nam je neprijemne take dezerty darovat dalej. U nas nikomu nechutia. Stacila by figaro cokolada, ktora detom chuti, ale ten dezert ani len neotvorime.. Ci urazi sa? Co myslite? Taky dezert moze stat aj 4-5eur, to radsej toffifee by mohla kupit..

autor
6. apr 2025

@sisska96 netusim, nie je tam napisane a ja do tych supermarketov nechodim

autor
6. apr 2025

@abby11 ja som este nic nepripomienkovala. A deti raz len prepovedali, ze tieto dezerty nelubia😉

autor
6. apr 2025

@danica2711 nejdem sa tu chvalit, ze kupim radsej lyra cokoladu za 3,50e ako nejaky hnusny dezert za 5e. Aj tak som uz nevdacna a marniva🙉🤣🤷‍♀️🙉🙉🙉

autor
6. apr 2025

@natalka13 mliecna. Bez zaby😉

autor
6. apr 2025

@ktobytobolpovedal mam posuvat dezert, ktory nam samym nechuti? Take nerobim.. ale skusim teda charitu, bo mi je blbe to vyhadzovat, urcite to stalo dost eur..

sisska96
6. apr 2025

inému môže chutiť...

autor
6. apr 2025

@sisska96 taky umely je. Bez chuti. Neviem to opisat.. deti lubia sladke, ale tymto pohrdnu..

ibrunova
6. apr 2025

A deti ich aj skúsili, či ich nejedia, lebo si povedala?

ktobytobolpovedal
6. apr 2025

Autorka: ale to, ze tebe nechuti, neznamena, ze nebude chutit nikomu. Cize mne ked nechuti tofife, mam ho smarit do kosa? Alebo tatianu? No preco by som to robila… je to predsa len jedlo

summer23456
6. apr 2025

@ktobytobolpovedal to je logika,ze? Veď práve keď mne nechutí, posuniem to ďalej.

autor
6. apr 2025

@ibrunova jasne, ze otvorili a ochutnali🙉😃

autor
6. apr 2025

@ktobytobolpovedal nikde inde taky nevidim, nedostavam, neponukaju ma z takeho🙉🤷‍♀️😃

gov
Odpoveď bola odstránená
ktobytobolpovedal
6. apr 2025

Autorka: Prepac, tvojej logike nerozumiem… tak to vyhadzuj. Dezert sice nepoznam, ale taketo veci nevyhadzujem… ani nedavam na charitu. Mna skor pobavilo tvoje, ze sa to hanbis niekomu ponuknut. A potom tu vymenujes tofife, tatianu a figaro 😂🤷‍♀️
Co tiez s kvalitou vela nema, no… ale tak rob ako myslis. Svokre by som to povedala normalne: nekupujte to, nejeme to, nechuti nam to…

lucia13022023
6. apr 2025

Haaha mňa tento kôň nikdy neprestane prekvapovat. Nedarujem druhému, lebo mne to nechuti. Čiže co nechuti mne, nebude jest niktoo! Radšej kose 🤦‍♀️🤣 ty nebudeš najostrejsia ceruzka v peračníku.

summer23456
6. apr 2025

@lucia13022023 áno, radsej do koša, aby si niekto náhodou neochutnal. Ja žasnem 🤔

ktobytobolpovedal
6. apr 2025

@gov tak ono, ja do lidla chodim, aj do billy, terno, samoska, kraj… nemyslim si, ze je to vacsi bordel ako v kauflande alebo jednote 🤷‍♀️ vsade sa da vybrat 😉

marsmykkok
6. apr 2025

Bože môj, ja nenávidím Tofifee ani Tatianu a celkovo všetko kde sú orechy/karamel a nebudem vypisovať na koníka že niekto mi nosí Tofifee napríklad. Za dar sa treba podakovať a je. Inak tie dezerty nemajú trvanlivosť 3 dni, ale veľa mesiacov, teda netreba chodiť na charitu s jedným dezertom, treba počkať kým sa ich nakopí viac. Lyra čokoláda bežne dostupná nie je, svokra kvôli tebe neprejde pešo alebo mhd do obchodov čo sú inde ako býva a kúpila čokoládu podľa teba lebo asi nie je šoférka len aby panička bola spokojná... Inak sa hráš na vyberavú aj s deťmi a taký hnus ako tá Tatiana alebo Tofifee čo tiež nie je moc kvalitné Vám nevadí, ale však to je dobré, lebo na Tofifee chodia reklamy a zjavne veľa vlastného zdravého rozumu nemáte, hráte sa celá rodinka na niečo čo nie ste a ste ovplyvnení reklamou a ked v reklame je aj sajrajt je dobrý, ale ak nie je z reklamy a je Lidl značky je už zlý...

gov
Odpoveď bola odstránená
mandarinka555
6. apr 2025

To si nikto nevšimol, že ten dezert nie je z Lidla? To len autorka zrejme vydedukovala, alebo si to vycucala z prsta🙈

gov
Odpoveď bola odstránená
gov
Odpoveď bola odstránená
dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
heln
6. apr 2025

vies co, ja ta chapem, tiez dostavame od svokry bombonieru z lidla, uz roky tu istu, len iny druh nez ty, a ja nechapem preco, je tam viac druhov a vzdy dostaneme tu, co nemame radi.

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
lucia13022023
6. apr 2025

@gov radšej kosu 🙂

benit
6. apr 2025

Ja som vela sladkosti po mikulasovi sibacke zaniesla do domova. Tam sa deti potesia.

gov
Odpoveď bola odstránená
majusik1304
6. apr 2025

My máme radi takéto dezerty, môžeš nám posielať 🤩...

enusamt
6. apr 2025

Nechaj a otvor svokre, ked pride