Ako povedať svokre, že dezerty z Lidla nechceme?
Ahojte, mam svokre povedat, ze dezerty z Lidla, ktore nam dava k sviatkom, u nas nik neje? Koncia v kosi, lebo nam je neprijemne take dezerty darovat dalej. U nas nikomu nechutia. Stacila by figaro cokolada, ktora detom chuti, ale ten dezert ani len neotvorime.. Ci urazi sa? Co myslite? Taky dezert moze stat aj 4-5eur, to radsej toffifee by mohla kupit..
@marsmykkok wau. Vsetko o nas vies🙉🤣🤣🤣🤷♀️🙉🙉🙉 mojim detom chuti vsetko bezne, ale tieto dezerty fakt nie. Nehuckala som ich. Nechutia ani muzovi🤷♀️🤣🙉
Prepáč, nebudem sa vyjadrovať, ako to máš riešiť so svokrou. Ale skutočne vyhadzujete niečo, čo môže iného človeka potešiť? To mi príde úplne mimo zdravého rozumu.
Už napíšem len jedno. Môj otec mal po 80 a vždy deťom nosil ľadové čokoládky, nikto, ale fakt nikto ich nejedol.
Čo by sme teraz všetci doma dali za to, aby sa objavil vo dverách s ľadovým čokoládkami.
Každý supermarket má tú krabicu za pokladňami. Potravinová banka či ako sa to volá. Daj to tam a hotovo.
@abbey1 pskne si to napisala. U. Nas ladove ckolady lubime vsetci
..no..diskusia o dezerte z Lidla cez 4 strany a nakoniec je v tom Lidl nevinne
@slavomira236 Moje deti si ma ne spomenú, a teda hlavne na svojho dedka, vždy keď otvoria chladničku.
@abbey1 ved ja ju mam rada, preto nechcem, aby sa nahnevala..
@nevenka chutiaaaa😉😋
@miskakyska cize kaufland?🙉😃
@marsmykkok bla bla bla
Na nic sa nehrame, konkretne tento dezert nam doma nikomu nechuti🙉
Ach jaj. Z par prispevkov nasu rodinu viete tak opisat🤣🤣🙉🙉 tak najdem v okoli charitu a ked naskreckujem, odnesiem tam. Nie som ani vyberava, ani nevdacna, nechcem ju urazit, sme v pohode, len nam tento konkretny dezert nechuti🤷♀️🙉😃
@janamoto78 ok.diky👍😉
A aky to je vlastne dezert? Su take co su fakt ze hnusne chutovo
Autorka nakupuje iba v malej Jednote, Lidl a supermarkety /ani supermarket Jednota/ nepozna. Hmmm tak radsej vyhodit ako dat charite 🤷♀️ alebo nebodaj ucitelke ci len tak v praci otvorit kolegom ku kave, lebo Lidl cokina je ták trapna🙈
Ja by som spravila tak že keď k nim niekedy pojdete na návštevu vzala by som to tam otvorila to tam ku káve a nechala to tam nech si potom ešte dajú. Hádam sa ti nič nestane a aspoň po 1 si tam date a zvyšok im nechajte keď to majú radi. Alebo by som vzala do prace a otvorila nech sa ponúkne kto chce
autorka, chapem, ze vam to nechuti, ani mne to nechuti (tiez mam radsej napr. merci alebo toffiffe, tatianu nie). ale nechapem, preco je ti neprijemne darovat to dalej? som myslela, ze vytiahnes nejake fancy znacky, ze kupujete len lyru alebo co, ale tieto lidlacke/kauflandacke bonboniery su uplne na urovni tatiany... cize pokojne daruj dalej...
Také marcipanove
Povedzte,ze uz ste z tych dezertov prejedeni,tym ju neurazite si myslím 🙂
Skus ju otvorit rovno pred nou, ponuknut ju a povedat nieco v tom zmysle,my ju aj tak nezjeme,nam nechuti.
Tak ja sa asi jediná autorky zastanem. Je to čokoláda/bonboniéra vyrobená v Poľsku. Raz ma niekto ponúkol čokoládou z Poľska a teda nikdy viac, ďakujem. To malo s čokoládou pramálo spoločného a teda potravinám z Poľska sa vyhýbam oblúkom. A možno nie všetky sú kvalitou zlé, ale už ma nikto nepresvedčí o opaku.
Autorka, so svokrou nech si do vydiskutuje manžel. Aspoň u nás to tak funguje. Ja riešim problémy s mojou rodinou, manžel so svojou a všetci sú spokojní. Nikto sa neuráža a nikto nie je na nikoho nahnevaný. Alebo ak to chceš riešiť naozaj ty, tak to svokre musíš povedať veľmi diplomaticky, aby sa neurazila. Niečo v zmysle: "Mami, nechcem, aby si sa urazila, ale je mi ľúto, že zo svojho malého dôchodku minieš peniaze na bonboniéru, ktorú deti nezjedia, lebo im tá plnka v čokoláde nechutí. Ak veľmi chceš, kúp im radšej "a doplň, čo im chutí".
Faktom je, že každému chutí niečo iné. Mňa by si napríklad takým Toffifee vôbec nepotešila. Ja to volám lepizub. Mne napr. nechutí ani drahá čokoláda Lindt. Ale potraviny (ak nie sú po záruke) zo zásady nevyhadzujem. Ak mi niečo nechutí, podarujem ďalej, vyložím na lavičku pred vchod (zabalené a s lístkom - zoberte si), prípadne vložím do krabice ku smetným košom (vidím tam často bezdomovcov a radšej nech si vezmú potraviny čisté, ako sa hrabať v smetnom koši).
Charita ,či kôš
Isto si to niekto vyhrabe a zje 😁😁
Povedz mamina,babka, deti majú najradšej také a také, tieto u nás nikto neje , radi by sme si nabudúce pochutnali na týchto a týchto.
Neurazí sa
no mňa by teda zaujímlo,že kde to kúpila,lebo som to gúglila a na Slovensku to nie je v žiadnom obchode.......v českom to už tiež nie je,predaj skončil...v zahraničí to bolo v tescu,kauflande aj v spare........
@gov a ty co kupujes ked je tolko veci pre teba shit?evidentne nejaky milionar 😀
Nemyslim to v zlom. Ale zvlastny pohlad mas ze ked to vam nechuti nebude to chutit inym. Drviva vacsina sladkosti mi nechutil,. alebo ich nejem a nevyhladavam. Ani tofife ani cokolady. Okrem tychto.. tie gulky merci tie biele a animal kingdom to mam rada. A velmi mi chutia take ze J+d gross biele gulky...a tieto v lidli maju.. Inak to co tebe chuti nemusi chutit inym. Mnr nechuti Margotka ale moj brat to je jeho naj
Nechuti mi pašteta ale mama a brat to jedia...
Svokre by som podakovala za zaujem a povedala ze toto nam chuti...

@gov to je proste marketing, rovnako ako napríklad keby človek minulé leto z Turecka donesie ľudom tú pistáciovú čokoládu tak koľko ohrnie nos a hodí do koša, že fuj, nebudú jesť čokoládu vyrobenú v Turecku s divným zložením. Ale teraz ked je okolo nej marketing, nevadí nikomu že je z Turecka, ani zloženie, ani to že v nej boli plesne, ľudia v pohode v obchode kúpia za 10 eur. A autorka je taká istá, hrá sa na vyberavú, ale je to len poza, dobrý je len sajrant, čo je propagovaný v reklamách. A deti to majú podľa mňa odkukané a proste ak to nie je akože značka hoci nafigu zložením a nevideli ju v reklame odpíšu okamžite pred ochutnaním, aj keby to bola napríklad tá Tatiana len nie v obale Tatiana tak by bola zlá.