Ako presvedčiť svokru ohľadom darčeka?
Ahojte, možno taká blbosť ale nedá mi to, chcem sa spýtať akoby ste riešili moju situáciu, dcéra bude mať rok, všetci riešia darčeky s mojimi rodičmi sme sa dohodli na odražadle, svokra navrhla trojkolku na tlačenie, dcéra od 9 mesiacov chodí, už ani v kočíku nechce byť, vydrží 10 min a chce behať, zas ide nachvíľu do kočíka a zas behať, švagriná takú trojkolku má tak sme si ju viac krát požičali na skúšku a dcéra tam vydrží 10-15 minút a nechce tam byť, takže pre nás zbytočná vec. Svokra sa ale zaťala navrhli sme jej že môže kúpiť sedačku na bicykel, nie ona chce trojkolku, hovorím že pre nás je to zbytočne, nie ona chce. Včera doobeda muž nebol doma a prišla svokra že čo teda či pôjdeme vybrať tú trojkolku, hovorím jej že sme sa už o tom bavili viac krát, je to pre nás zbytočne a zbytočne by vyhodila peniaze za niečo čo nebudeme používať, no ostala nervózna že zas som najmúdrejšia a zas všetko viem dopredu a všetky deti chcú byť v trojkolke a ona ju chce v tom voziť no proste spravila výstup a odišla, neskôr volala mužovi že jej zakazujem kúpiť trojkolku, ten jej povedal to isté čo ja a že môže kúpiť sedačku na bicykel, súhlasila
Dnes ráno volala že sa rozhodla že kúpi trojkolku lebo ona chce dcéru na tom voziť a bude žiadať aby sme to používali keďže to není lacné. Muž jej zopakoval to isté, skúšali sme, nechce tam byť a podobne, jej odpoveď bola poplače si zvykne si ( no to určite nie) že zajtra pôjdeme vybrať.
Má cenu sa ešte dohadovať? Nemám to tu kde skladovať a využívať sa to fakt nebude a škoda peňazí. Vyberať to s ňou neplánujem ísť, viem že to chce hlavne kvôli tomu že všetky jej kamarátky vozia vnúčatá na trojkolkach....

Svokra je debilna, egocentricka zenska, nevaha sikanovat dieta aby sa ona predvádzala 🤯🙈
Ka za mna by som to poriesila jednoducho - s hocikym, nue lenbso svokrou.
Osoby, ktore su schopne obetovat dieta s jeho pocitmi a silou cez plac hi nutit do p...n, ktore ono vyslovene nechce aby oni boli stredobodom vesmiru prostrednictvom dietata - by som poslala do prdele !!!
Taketo osoby by dostali zakaz priblizenia k dieťaťu!
Ona sa nokdy nenauci, kde je jej miesto, nepochopila ulohu matky, nechape ani ulohu babky. Nechcsi kupi babiku a sikanuje tu, koza priblnuta! Aby mne niekto dieta cez plac tlacil na trohlolku, kokos, si ma normalne vytocila. Kamoska si to nevedela vynachvalit, maly si tam sedkal v pohode. Nasho som tam posadila, skoro ju prevratil tak reval a trhal sa stade. Skusili sme wx s odstupom casu. A ona je schopna toto robit decku takemu malemu?
No prisaham Bohu, by som jej dieta nedala ani za roh, nie to na prechadzku. Chuda male.