icon

Ako riešiť nesúhlas s výberom krstných rodičov?

27. máj 2024

Ahojte. Idem si po radu resp. nazory, ako by ste postupovali. Mame dcerku, bude mat pomaly 3r a nie je okrstena. Ide o to, ze okrstena nie je preto, lebo nesuhlasim s vyberom krstnej mami. Ma to byt muzova sestra, ale nemyslim si, ze by bola ako krstna mama vhodna. K malej je mila, ale malokedy si ju vsima, s nicim jej nepomoze, nezahra sa s nou a pod. Krstna mama by nemala mat pristup k detom taky, ze svoje si vychova ale ani s vnucatami svojim detom nebude pomahat. Pre mna je to signal, ze takyto clovek by sa ani o moje dieta nepostaral, keby sa nam s muzom cosi stalo. Potvrdzuje sa mi to aj ked sme vsetci spolu. Prisla som s alternativnym navrhom, ten neuspel. Muz si to neda vysvetlit, pre neho je jeho sestra vhodna ako krstna mama a postavil si na tom hlavu. Dieta by na tvrdohlavost rodica doplacat nemalo, preto neviem ci mam ja ustupit alebo mam trvat na svojom postoji. Vdaka

Strana
z2
kristinapetronela
6. jún 2024

Veď ju dajte za krstnu .moje deti majú krstnu z mužovej strany a boli s ňou 10 krát v živote .pritom majú 9 a 11 rokov . ... To je nič že bude krstná ... U nás je to tak že moja sestra sa stará aj duchovne aj sa naozaj stará a nie je krstná

Strana
z2