Ako sa obliecť na sobáš v kostole?

tomasko9
22. feb 2016

Ahojte dievčence, ideme mat s manželom sobáš v kostole, preto pišem že s manželom ,lebo sme už zobraty na urade. A asi do cca do mesiaca ideme mat v kostole, teraz mam dilemu ,že do čoho sa idem obliect.Myslela som že zoženiem aj šaty? ale ee, Tak idem si dat klasika čierne nohavice, biela bluzka, a asi čo my aj vy poradite, nebolo by zle bledo ružove sako, ?? dakujem 🙂

ukulela
22. feb 2016

Do cierneho nechod, nejdes predsa na pohreb 🙂 Skus daky svetlejsi kostym, mozno radsej suknovy, ako nohavicovy. alebo ak vyberas z toho, co jedoma v skrini, k tomu rozovemu saku nemas daco bledsie, ako cierne nohavice? alebo dake smotanove saty pod to sako? inac, sikovna krajcirka by ti za mesiac urcite spichla dake jednoduche puzdrove saty k tomu saku.
a blahozelam 🙂

lintu
22. feb 2016

Šaty si pozerala len svadobné? Čo tak pozrieť i nejaké spoločenské, ktoré by si neskôr mohla využiť i pri iných príležitostiach. Ak ani tu nič nenájdeš, šla by som do sukňového kostýmu. Blúzku a sako už máš, ešte k tomu nájsť vhodnú sukňu 🙂 Po nohaviciach by som siahala úplne na tom poslednom mieste, keby už naozaj nieto inej možnosti.

lauricka
22. feb 2016

krásny svieži elegantný kostýmček sukňový, aj tie puzdrové šatky sú fajn, na to nejaké sačko. Čierne nohavice eee

maria117
23. feb 2016

Bluzka i sako by sa dalo, nohavice nie, cierne uz vobec.
Ak uz nohavice,tak svetle,ale lepsia by bola sukna.
uplne naj nejake svetle saty - nemusia byt svadobne,ani plesove,len nejake sviatocnejsie,elegantnejsie.

pribinak
23. feb 2016

takto by som sa obliekla, kebyze som tvoja teta. ved budes ako taka siva mys. ved ty si nevesta, mas byt krasna pre svojho manzela, uz ti tu dobre poradili, daj si smotanove saty, sako, alebo saty

misel0806
23. feb 2016

Cierne nohavice bluzka a sako do kostola??????? Sak nevesta ma byt v bielom je to najkrajsi den v zivote. A nie smutocny...😀😀

katuliena82
23. feb 2016

Bezovy\kremovy kostym, taky zdobnejsi. A do vlasov aspon nieco, symbolicky. Nejaku sponu

dankasipovska
23. feb 2016
dupinka
23. feb 2016

svetlý sukňový kostým, alebo púzdrové šaty a sako, k tomu niečo pekné do vlasov. Nohavice skôr nie, a už vôbec nie tmavé. Prípadne ešte elegantná blúzka a sukňa, ale zakryté ramená.

natalym
23. feb 2016

Podľa mňa si dá aj tak nohavice s blúzkou. Pozdravujem. 😉

helenanovakova
23. feb 2016

my sme mali tiež cirkevný obrad po civilnom a mala som na sebe krémové koktailky

moni244
23. feb 2016

A co si dochodkyna a host? Si nevesta, tak aspon kostym, nie nohavice a toboz nie cierne a navyse kombinovat tolko farieb?

lydia302
23. feb 2016
Používateľ lydia302 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lydia302.

urcite nieco zaujimavejsie by som vymyslela ako len gate a bluzku