Ako sa spýtať muža na delenie nákladov oslavy našej dcéry?
Uhradí on?
Ale je mi to blbe ísť na tu temu alebo sa ho spýtať že čo a ako. Povedal že to úhradu on. Nemáme spojené peniaze.
Priznám sa aj keď mame dieťa tieto témy s ním mi vôbec nejdu. On je starsne šetrný ja skôr rozlietava. No teraz už nie keďže som na materskej. Ako sa ho to mam spýtať? Alebo mam to rozdeliť myslite?
Ja dávam do toho cca 1000€
@anonym_7ddd76 ďakujem. Chápem. Ale riešili sme to spolu čo všetko bude treba a vedel koľko čo stojí. Takže to nie je tak, že by som si ja zmyslela.
A nato mi povedal, že úhradi všetko. A potom sme sa ani nedopracovali k tejto téme pretože vždy večer chodí iba z prace domov a nechcelo sa mu počúvať o oslave. No ale oslava je už čoskoro za rohom 😅 a ja ani za boha si neviem otvorit ústa a normálne sa ho spýtať 😂
@anonym_autor bojíš sa vlastneho muža?
@anonym_autor už si mu to povedala? Ak nie, tak ideálne po sexe, vtedy sú muži trošku povolnejší
Mám takú otázku na ostatné diskutujúce. Bez závisti, rýpania alebo zlosti.
Aký by musel byť váš príjem, aby ste urobili dieťaťu oslavu za 2000?
@anonym_e4031a neurobika by som ju ani keby som 50t zarobila mesacne... jedine ak nejaku vychytenu oslavu 16tky/18tky, v podniku s programom by som bola ochotna organizovat ak by mala dcera zaujem.
@anonym_e4031a načo je ročnému dieťaťu oslava za toľké peniaze? aby ľudia videli? Moja dcéra mala 18 a nemala potrebu okázalej oslavy. Nie je podstatné, koľko by som musela zarobiť. Toľko by som za oslavu jednoducho nedala.
@anonym_e4031a nejde o príjem ani by nebol problém dať za oslavu 2tis ale nevidím dôvod, za bežnú oslavu dať také peniaze. Prvé tri roky je to tomu dieťaťu aj tak sumafuk , z môjho pohľadu potrebujú len rodičia a teda hlavne matky takú okázalost. Ale v Tom prípad zrejme rozhodli o Tom spoločné a nie že by som sa bála spýtať muža či to teda zaplati.
@anonym_e4031a neurobila by som takú oslavu proste načo dieťa si to ani nebude pamätať keď bude staršie hej s tým že by som pozvala širokú rodinu prenajala skákací hrad mala Candy bar čokoládovú fontánu atď atď ..
To som si myslela... normálny človek asi nemá potrebu robiť oslavu v cene malej svadby pre ročné dieťa
Mali ste sa predtym dohodnut na celkovej sume, co ste ochotni vrazit do oslavy. Teraz si v blbej situacii, lebo to musis vyklopit a podla tvojho opisu nebude tvoj muz nadseny. Mne keby moj povedal, ze dal 1000€ a potrebuje doplatit dalsich 2000€, tak pada z domu aj s celou oslavou.
@anonym_autor ved mu normálne povedz, co si už vybavila, zaplatila, s co ešte treba zaplatiť. Keď ste sa dopredu dohodli, že to zaplatí, tak snáď hneď povie, tu máš zvyšné peniaze co treba na vyplatenie.
Osobne by som tiež nerobila takú drahu oslavu, za tie peniaze si radšej uzit dovolenku pri mori, ale tak každý to mame nejak inak nastavene, za čo utratiť viac a za co menej....
Už je to vybavené bez slova povedal že pošle mi na účet 😃🙏 neviem čoho som sa tak bala . Prr tých čo sa pýtali.
Už je to vybavené bez slova povedal že pošle mi na účet 😃🙏 neviem čoho som sa tak bala . Prr tých čo sa pýtali.
@anonym_autor no vidis,stacilo si otvorit usta a pekne mu to povedat,tolko a tolko to bude stat.Nauc sa s muzom komunikovat,to je zaklad dobreho a dlhotrvajuceho vztahu.

@simca06022011
Nuž P.Dobšinský vedel čo píše v rozprávke o hlúpej žene...náramne aktuálne...
@anonym_3f5c81
A poznávacie znamenie je,že si dávajú chlapské mená...