icon

Ako sa vyhnúť svadbe priateľovho brata?

27. apr 2025

caute, co si o tom myslite? priatel je na mna nasraty ze nechcem ist a protestujem. dovod je ze jeho rodinu moc nemusim, byvaju na opacnej strane slovenska tzn. budem u nich musiet byt nielen v den svadby ale cca dalsich 5 dni. Su to taki typicki sedlaci- ja nehovorim ze ja som anglicka kralovna ale naozaj nejake zaklady etikety mam, som slusna, nie moc ukricana a skoro vobec nepijem. ( presny opak jeho rodiny). Dom maju rozpadnuty, nemam v nom ziadne sukromie- ani na wc, byva v nom milion ludi. Mam hrozu uz pri pomysleni ze tam mam byt tak dlho. Navyse priatelova rodina ma berie jak sluzku mam pocit, este som ani neprisla a uz mam hotovy zoznam uloh co mam urobit- tzn nejsom ani host ale skor hosteska. Ja fakt nejaom vhodny typ na pocuvanie 200 nadrbanych sedlakov jak po sebe zjapu a pretekaju sa kto viac vypije.
Myslite si ze zatat zuby a ist je riesenie? Alebo si skusit nieco vymysliet? ale co?
Dakujem

Strana
z10
elenka.k
11. máj 2025

Ľudia, autorka nám už neodpovedá , možno kašle na naše rady, možno sa s ním už rozišla a plače do vankúša, možno si už našla grófa ....

bielasovicka
11. máj 2025
@elenka.k

Ľudia, autorka nám už neodpovedá , možno kašle na naše rady, možno sa s ním už rozišla a plače do vankúša, možno si už našla grófa ....

@elenka.k a možno je ešte na svadbe😄

elenka.k
11. máj 2025
@bielasovicka

@elenka.k a možno je ešte na svadbe😄

@bielasovicka 🤣🤣👍🏻👍🏻

hankab
11. máj 2025
@terezka1947

@really8 súhlasím,kto chce nadávať a pohrdat niekým,dôvod si nájde.
Otázkou je,či je tá rodina autorkinho priateľa naozaj taká primitívna a sami alkoholik, špinavé izby,atď,atď.
Lebo mnohokrát je realita úplne iná.
Zjavne autorke priateľ nevadí,aj keď z tohoto prostredia pochádza. A ona má o sebe vysokú mienku.
Pokiaľ by všetko bolo také zle,musel by jej vadiť aj priateľ. Veď žil v tomto prostredí.

@terezka1947 vobec nie je pravda, ze ak su rodicia bordelari a ziju v nie uplne najhygienickejsich podmienkach, tak rovnako budu zit aj ich deti. Mnohe prave naopak - dostanu voci tomu averziu a v dospelosti su az prehnane cistotne, akoby si kompenzovali to, co ako deti nemali.
Moj priatel je toho príkladom - u svokrovcov to vyzera velmi podobne tomu ako pise autorka, az na to ze ziju sami. Ale vzdy ked tam prideme je tam niekto dalsi a podáva sa flasa na stol..
Dlazky neumyte tyzdne, vsetko zanedbane, plesne v kupelni a bordel na dvore. Priatel sa tam neciti dobre, vidim to na nom. A doma mame vsetko ciste, na svojom mieste, upravene. Autorkin partner, aj ked je netolerantny, tiez nemusi byt bordelar a zit rovnakym stylom ako jeho rodina.

terezka1947
11. máj 2025
@hankab

@terezka1947 vobec nie je pravda, ze ak su rodicia bordelari a ziju v nie uplne najhygienickejsich podmienkach, tak rovnako budu zit aj ich deti. Mnohe prave naopak - dostanu voci tomu averziu a v dospelosti su az prehnane cistotne, akoby si kompenzovali to, co ako deti nemali.
Moj priatel je toho príkladom - u svokrovcov to vyzera velmi podobne tomu ako pise autorka, az na to ze ziju sami. Ale vzdy ked tam prideme je tam niekto dalsi a podáva sa flasa na stol..
Dlazky neumyte tyzdne, vsetko zanedbane, plesne v kupelni a bordel na dvore. Priatel sa tam neciti dobre, vidim to na nom. A doma mame vsetko ciste, na svojom mieste, upravene. Autorkin partner, aj ked je netolerantny, tiez nemusi byt bordelar a zit rovnakym stylom ako jeho rodina.

@hankab áno,môže to byť a súhlasím,že vtedy chcú deti opak toho,čo doma zazili. Ale toto sú extrémne situácie,nie bežné rodiny. Len autorka príbehu mi príde zvláštna.

Strana
z10