icon

Ako si skontrolujem dieťa počas svadby?

micha_elka
13. máj 2022

Zdravím. Za dva týždne sa chystáme na rodinnú svadbu. Aleje nás dosť, čo ma malé detičky. V malom hoteli, kde bude svadba, sme si objednali izby a tie najmenšie deti pôjdu spinkať trosku skôr ako staršie. Teda otázka je-ako ste si kontrolovali svoje detičky, keď spali? Viem, že existujú rôzne bejby pestúnky s kamerou, ale úprimne hľadám lacnejšie riešenie. Taká kamera s wifi,kde si viem dieťa skontrolovať priamo na mobile-pozná to niekto?Dakujem

Strana
z2
simona92101
13. máj 2022

@micha_elka my mame kameru Xiaomi home,cez appku na mobile si v pohode skontrolujes.u mna velka spokojnost

dominikamachynova
13. máj 2022

@micha_elka My používame už 10 rokov apku v mobile. Dá sa nastaviť senzitivita takze aj na otocenie dietata telefon zacne volať na druhy. Ja som zdvihla počula či to bolo iba mrvenie alebo plač podľa toho som išla za detmi. Mám 3 detičky a nestalo sa mi ze by som neprišla za dieťaťom keď plakalo.

luscious
Autor odpoveď zmazal
simona92101
13. máj 2022

@luscious to je trosku iny pripad,kedze rodicia deti nadopovali praskami,okno bolo otvorene,a robili to takto kazdy vecer,cize niekto si ich vytipoval,a vedel ze deti su kazdu noc same...

luscious
Autor odpoveď zmazal
kallanchoe
13. máj 2022

@micha_elka buď nejaká aplikácia,jeden telefón tam jeden pri sebe.....alebo videohovor....alebo nejakú xiamo cameru....dá sa aj do 30€ v pohode.....len tam musí byť všade wifi.....

lolitka25
13. máj 2022

@micha_elka podla mna je to nebezpecne. A teraz o to viac ze si to oznamila na verejnom fore

anjelicek26
13. máj 2022

@simona92101 inak v tom pripade veru rodicia nesu riadny podiel viny...ta lokalita je znama ako pedofilny raj, nechat deti same, nadopovat, nechat otvorene okno, nezamknute dvere izby... Keby nebola ta mala na praskoch, mohla aspon kricat... alebo dal na to chloroform a ona prasky na spanie v sebe a zabil ju ani nevedel ako, lebo to telicko neunieslo :( Kazdopadne tragedia :( Snad konecne spravia proces s nim.

simona92101
13. máj 2022

@luscious ja mam na mysli to dievcatko Maddie...

simona92101
13. máj 2022

@anjelicek26 ja si tiez myslim ze nie su bez viny,ist na dovolenku do inej krajiny s detmi ked viem ze chcem po veceroch chlastat s kamaratmi,nevybavit si strazenie,len deti nadopovat liekmi a odist kazdu noc mimo hotela..je to cudne,nezodpovedne,odnieslo si to nevinne dieta,nechcem ani pomysliet co je s nou,ak vobec este zije ...

dudos
13. máj 2022

@salome123 o dva týždne nás čaká svadba. Ideme tam s dvoma deťmi. Budeme sa pri nich s manželom striedať. Asi ma súdite podľa seba. Ja som v príspevku písala aj to, že som sa vydávala ako žena s dieťaťom. Ja som s ním išla niečo po polnoci na izbu a na hostinu sa už nevrátila. Ja viem, kde sú moje priority. A tam patrí aj bezpečnosť mojich detí aj na úkor mojich príjemne strávených chvíľ. Niekedy to inak nejde. A toto je podľa nás s manželom presne tá situácia.
Ja autorke prajem nech si užijú príjemne strávené chvíle. Nemám dôvod jej závidieť. Môj príspevok ju nemal haniť ani nič podobné. Ja som poukázala na možné riziká.
Naozaj sa s nikým nepotrebujem hádať a dupľom nie na verejnom fóre.
Každá z nás ktorá tu prispeje môže čakať rôzne názory a rady.

salome123
13. máj 2022

@dudos ". Môj príspevok ju nemal haniť ani nič podobné." tak nabuduce volte ine slova

lubi40
13. máj 2022

@micha_elka my sme mali vysielacky. Nechali sme ich na recepcii (aby bolo pocut) a ked dieta zacalo plakat, prisla casnicka a iba sa opytala koho to vysielacka je (mala ich viac) a rodic isiel k dietatu.

dudos
13. máj 2022

@salome123 páni, ja vám prajem krásny piatok. Zjavne ste sa prišli asi hádať. Tak vypísali ste sa, už ste asi ok. Tak mier a ide sa ďalej. Napísala som len a len svoj názor. Asi by ste si mohli dať ten čaj na ukľudnenie, ktorý ste mi odporúčali.
Ja to uzavriem tým, že máme na to iný pohľad.
Tak odporúčam autorke appku, ktorá ju bude informovať. No aplikácie na teleportaciu ešte nevymysleli, že tam budem hneď. Asi tak som to myslela. Ten presun na izbu niečo aj trvá. Zažili ste niekto už požiar? Ak nie, tak sa poďakujte vesmíru a skúste mať aj iný pohľad na vec bez toho aby ste za tým videli urážanie.

oblecenie99
13. máj 2022

Mám napísať aj ja od veci vetu, že na kieho ďas na svadbu brať tak malé deti, ktoré si ešte vyžadujú stráženie videopestúnkou, tuším to tu ešte nebolo? :D
Ale nie, chápem, že niekedy sa ináč nedá a každého osobná vec a ja som pochopila, ako to autorka myslela. Myslím si, že odpovede aj dostala. Ale keďže sa to tu tradične rozbiehava, tak sa tu pripnem ;)

amelie2017
13. máj 2022

@anjelicek26 mne takto prisla kamoska na svadbu s rocnou dcerkou, tak som poprosila susedkinu dceru 20 rocnu, ci bude strazit. Rodicia uspali, dievcatu sme dali 20 €, vysluzku a veceru a nemuseli stresovat. Raz za cas vybehli, ci je vsetko ok.

denda007
13. máj 2022

Zatefonujte si video hovorom cez viber alebo skype alebo mesenger a vypnite zvuky. Ja to tak robim ked grilujeme

micha_elka
autor
5. jún 2022

Ahojte Maminy. Už dávnejšie som sem chcela napísať ako prebehla svadba a upokojiť tak obavy niektorých maminiek. V prvom rade chcem povedať,že nám nevyhorela ani izba a nekonal sa ani unos(dokonca ani únos nevesty-predsa Len aj ona tam mala dieťa). Stiahla som si do mobilu appku Annie. Spárovala s tabletom. Nebol žiadny problém. Apka mi pekne ukazovala každý pohyb alebo šum. Dokonca ma upozornila ,že sa niečo deje,keď plakalo dieťa vo vedľajšej izbe. Moja mala išla spat o 21 a presne keď bolo čepcenie tak sa zobudila😂 a teda som kojaca mamina(preto som nebrala vôbec do úvahy ,že by som ju niekde dala strážiť-lebo okrem mňa ju ešte nikdy v jej živote nikto v noci neuspaval),tak som ju vzala na ruky dva razy cucla a ona spala ďalej a z cepcenia som zameškala asi 2 minúty. Neskôr si k nej ľahol 11 ročný syn. No spal ako poleno,takže som sa spoľahla zase na apku,ktorá ma ešte asi 2x zavolala a priebeh rovnaký. Tým chcem len povedať,že poznam si svoje dieťa,viem vyhodnotiť sitaciu, viem čo chcem. A nechcela som stráviť polovicu svadby na izbe alebo sa striedať s mojim mužom. Lebo som si tu svadbu chcela užiť s ním. A vôbec mi nevadi,keď to niekto robí inak. Ja Dakujem zato,že u nás to je ako je! Moje tri deti si chranim,myslím na ne,myslím aj na seba. Ťažko skúmať,čo sú zle a dobre rozhodnutia. Ale toto bolo dobre🙂 prajem pekný deň maminky

Strana
z2