icon

Ako trávite dnešný deň?

14. dec 2025

Ako trávite dnešný deň? Nejaké tipy na vianočné aktivity?

Strana
z2
pe_mi
14. dec 2025

@anonym_autor varenie nedeľného obedu, učenie sa s deckami (dcéra v piatok nebola v škole, tak doháňame , neznášam to), pečenie perníku, hranie sa spoločenských hier a večer idem pozrieť finále farmy

sense
14. dec 2025

Doobeda fitko, poobede migréna, tak relax

anonym_028671
14. dec 2025

@anonym_autor do desiatej v posteli, lebo sme včera boli na koncerte do pol noci, potom som navarila obed, muž povysával, poobede sme sa boli prejsť, zdobila som medovníky, teraz popíjame varené vínko, pozeráme TV

anonym_3b1301
14. dec 2025
@anonym_e4f7cf

uvažujem načo je toto všetko materiálne okolo nás, keď aj tak si nič z toho do hrobu nevezmeme

@anonym_e4f7cf you must be fun at parties

anonym_028671
14. dec 2025
@anonym_e4f7cf

uvažujem načo je toto všetko materiálne okolo nás, keď aj tak si nič z toho do hrobu nevezmeme

@anonym_e4f7cf nerozumiem, čo všetko materiálne? Do hrobu si síce nevezmeme nič, ale predsa je rozdiel, ako ten život prežijeme, či?

anonym_028671
14. dec 2025
@viestta

@inaemre povolil silikon co ho drzal pokope

@viestta nám sa to stalo pár rokov späť, našťastie bol syn doma, tak zabránil väčším škodám. Dlažbu som mala poumývanú dokonale 🙂

anonym_473674
14. dec 2025

@anonym_autor rozhodne sa nenudim a ano nakup pranie varenie a upratovanie.

renesance80
14. dec 2025

@anonym_autor v praci

cina1
14. dec 2025

urobila som dzem z hurnikak, uvarila obed (kacka a zemiaky), otocila 4 pracky, prebehla kupelnu a wecko, trocha kuchynu, odlozila prechodne topanky 😀 (ano az teraz), vonku postrihala par veci (posledny vyvoz biodpadu), medzitym relax, kavicka..veruze .nic svetoborne, len tak v pokoji

tilly
14. dec 2025
@viestta

@tilly ryby maju nove ubytovanie, my upratane, hadam do Vianoc koberec vyschne

@viestta ojeje. No, držím palce.

anonym_42a54a
14. dec 2025

@anonym_autor Varenie, upratovanie, nákup, návšteva,prechádzka..

Strana
z2