Ako trávite dnešný deň?
Ako trávite dnešný deň? Nejaké tipy na vianočné aktivity?
Doobeda fitko, poobede migréna, tak relax
@anonym_autor do desiatej v posteli, lebo sme včera boli na koncerte do pol noci, potom som navarila obed, muž povysával, poobede sme sa boli prejsť, zdobila som medovníky, teraz popíjame varené vínko, pozeráme TV
uvažujem načo je toto všetko materiálne okolo nás, keď aj tak si nič z toho do hrobu nevezmeme
@anonym_e4f7cf you must be fun at parties
uvažujem načo je toto všetko materiálne okolo nás, keď aj tak si nič z toho do hrobu nevezmeme
@anonym_e4f7cf nerozumiem, čo všetko materiálne? Do hrobu si síce nevezmeme nič, ale predsa je rozdiel, ako ten život prežijeme, či?
@anonym_autor rozhodne sa nenudim a ano nakup pranie varenie a upratovanie.
@anonym_autor v praci
urobila som dzem z hurnikak, uvarila obed (kacka a zemiaky), otocila 4 pracky, prebehla kupelnu a wecko, trocha kuchynu, odlozila prechodne topanky 😀 (ano az teraz), vonku postrihala par veci (posledny vyvoz biodpadu), medzitym relax, kavicka..veruze .nic svetoborne, len tak v pokoji
@anonym_autor Varenie, upratovanie, nákup, návšteva,prechádzka..

@anonym_autor varenie nedeľného obedu, učenie sa s deckami (dcéra v piatok nebola v škole, tak doháňame , neznášam to), pečenie perníku, hranie sa spoločenských hier a večer idem pozrieť finále farmy