Ako u vás prebieha príchod Ježiška?
Ahojte hľadám inšpiráciu, akým spôsobom u vás chodí Ježiško ak máte kuchyňu spojenú s obývačkou a teda stromček celý čas na očiach? 😊
Síce nemáme obývačku s kuchyňou spojenú, ale odjakživa k nám chodil ježiško keď sme šli pred večerou zapáliť sviečku na cintorín
@anonym_autor u nás chvalabohu Jezisko nechodí, pretože doma neucime klamať deti a ani im neklameme. Ideme si von zapáliť prskavky, kde sa vystriedame s manželom.
Ideme zapáliť prskavky von a mám presne tak hmm 3 minúty na to všetko nahádzať pod strom 😂
Chodíme na prechádzku po veceri
U nas jezisko chodi uz od rana. Pribuda po jednom darceku, niekomu aj dva naraz,niekomu dlho nic. Darcekov sa nesmie niekto chytit, pozeraju iba ocami.....Je to zabavne, cely den strazia, kedy daco pribudne a komu .. praktizujeme pri detoch od 5 rokov...
@anonym_autor u nás chvalabohu Jezisko nechodí, pretože doma neucime klamať deti a ani im neklameme. Ideme si von zapáliť prskavky, kde sa vystriedame s manželom.
@anonym_483770 a načo sa potom striedate s manželom ? Veď dajte darčeky pod stromček hocikedy, veď asi deti vedia, že ich kupujete
@anonym_483770 a načo sa potom striedate s manželom ? Veď dajte darčeky pod stromček hocikedy, veď asi deti vedia, že ich kupujete
@martul aj ja rozmýšľam, to im môžu dať rovno do ruky 😅
@martul tak sme si zvykli. 🤷♀️
Muž sa od obeda zakráda po byte a keď sa nepozerám, švacne mi darčeky pod stromček. Nechcem mu povedať, že už neverím na Ježiška. A tak ja stojím pri okne a vyčkávam Ježiška a papám napečené koláče.
Spravte fotku EI s ježiškom, že Vám dáva darčeky a vy ich dáte pod stromček. Alebo nieco podobné. Napríklad moja 7rocna na neho stále verí aj keď jej v škole tvrdia opak. Napríklad minulý týždeň som ukázal fotku Ježiša so mnou, ako sa bavíme o darcekoch. Moja keď to uvidela v telefóne skoro odpadla... za tu decku radosť to stojí... vrelo odporúčam.
Po veceri ja upratujem veci, taniere a tak, a manxel ide na balkon s detmi zapalit prskavky. Vtedy mam asi 2 minuty aby som nahadzala vsetko pod stromcek. Darceky mam ukryte v uloznom priestore gauca, par centimetrov od stromceka. Akurat tento rok mame jeden dost rozmerny darcek, ktory do sedacky nenapcham, takze premyslam, ze tento darcek dame pod stromcek v noci z 23. na 24., aby tam bol, ked sa deti zobudia a vyskusame ich trpezlivost do vecera.
Manžel ide s deťmi do izby sa zahrať ,kým ja akože upratujem aspoň niečo zo stola a medzi tým pustím vysávač tyčový k ich dverám aby nebolo počuť že chodím okolo ich izby a nosím darčeky 😁
My mame skoro 3 ročnú a rozmýšľam tiež ako to urobiť 😀
K nam chodi Ježiško ráno. Je to tak najlepšie. Cely den sa potom hra s darčekmi a po večeri ideme k rodine 🙂
U nas jezisko chodi uz od rana. Pribuda po jednom darceku, niekomu aj dva naraz,niekomu dlho nic. Darcekov sa nesmie niekto chytit, pozeraju iba ocami.....Je to zabavne, cely den strazia, kedy daco pribudne a komu .. praktizujeme pri detoch od 5 rokov...
@hipuska ako u nas 🙂
@anonym_autor Po večeri sa ideme pred dom zapaliť prskavky ukazať ježiskovi cestu, ja zatial poukladam darceky pod strom, idem za detmi von zapalit tiez prskavku a zazvonim zvoncekom vo vrecku 😂. Potom ideme na darceky 😂.
máme spojenú kuchyňu s obývačkou.. jezisko chodí zásadne po večeri.. deti idú s manželom do hornej zadnej izby, sadnu si k oknu, pozerajú von či ho neuvidia..máme pustené vianočné pesničky nahlas a manžel zavrie dvere na izbe.. ja zatiaľ "spratavam riad zo stola".. všetko mám už prípravene v dolnej izbe, rýchlo to rozhadzsm pod strom.. idem za nimi hore, chvíľu pozerám s nimi von a potom počujem dole suchoty, tak už asi došiel jezisko.. 😂
keď ešte žil môj otec a bol u nás na Vianoce, jeho úloha bola zazvonit zvoncekom a zavolať že už tam bol.. bol na vozíku, čiže hore ísť nemohol a tak dostal takúto milu úlohu..
My mame stromcek kazdy rok inde, ako sa nam zlubi.
Darceky teda boli vzdy od predchadzajucej noci v najblizsej skrini, miestnosti, atd.
Deti sme vzdy zabavili a jeden z nas sa na10-20 sekund nenapdne po roznou zamienkou vyparil, aby ich supol pod stromcek.
Jeden rok si deti zorganizovali akciu strazenia stromceka a striedali sa pri nom cely den. S tym, ze uz musia konecne takto Jeziska chytit pri cine. Museli sme odprisahat, ze ani my dospeli sa po veceri nepohneme od stola (uz nas podozrievali).
Tak sme ich nakazili doobeda myslienkou, ze si urobia tento rok stromcek aj na poschodi pre seba. Co ich velmi bavilo.
A ked zisli na veceru, mm rychlo dal darceky tam.
Ked prisiel cas darcekov, hlavny stromcek na prizemi bol strazenejsi ako Oblast 51 a samozrejme sa nic neudialo. Deti smutne, ze Jeziska asi odplasili. Tak im mm povedal, ze podla neho Jezisko nasiel ako prvy ten stromcek hore a pomylilo ho to, tak mozno nechal vsetko tam.
Skoro sa pozabijali hore schodami a zhora uz len vykriky radosti, ked nasli vsetko tam.
Viac strazenie stromceka neriesili.
Dnes uz vedia, ze darceky sme davali my. A tieto vtipne historky pocuvaju radi, ako nas rodicov dostavali svojim rozumovanim a patranim do uzkych a museli sme kadeco vymyslat a varit narychlo z vody.
Ale medzi tym bola este faza, ked uz vedeli, ze darceky kupujeme my, ale verili, ze mame dohodu s Jeziskom, ze co kupime, dame jemu (lebo som nasledne darceky tak schovala, ze ich nikde v dome nenasli). A az on rozhodne, co si zasluzia a co z toho da inym detom. Takze na tom, ako sa cely rok chovaju, stale zalezi.
@anonym_483770 takto ich neklamete? To ma podrž. Nie sú pod stromčekom darčeky vyženuem deti von na prskávky a zrazu sú darčeky. A doniesol ich kto? Santa
@anonym_483770 takto ich neklamete? To ma podrž. Nie sú pod stromčekom darčeky vyženuem deti von na prskávky a zrazu sú darčeky. A doniesol ich kto? Santa
@anonym_ecf963 dáme ich tam my predsa. Nemusia poznať skríšu. Jezisko nosí nehmotné darceky, čiže lásku, zdravie atd…. To prinesie k stolu, tam si povieme a podakujeme za nehmotné darceky. U nás dostávame hmotne darceky aj keď nie je príležitosť.,…
My máme spojenú kuchyňu a obývačkou a robíme to tak ze manžel zatiaľ ide s malou vonku na dvor svietit prskavkami Jeziskovi na cestu a ja zatiaľ "upracem riad" a prídem za nimi 🙂 Zatiaľ to funguje, má 5 rokov
@anonym_autor my chodíme pozerať s baterkami vonku či náhodou neuvidíme jeziska na nejakej streche.
@anonym_autor kým dcéra na Jeziska verila, boli to čarovne okamihy radosti a prekvapenia. Bývame v byte, ale chodili sme na balkón alebo k otvorenému oknu s prskavkou a mávali mu, aby videl kde bývame. Manžel zatiaľ uložil darčeky pod stromček, potom sa k nám pridal a zazvonil na zvonček. A nie nebolo to o klamstve, bolo to o nádeji, prekvapení a radosti. Teraz ma dcéra 18 rokov a na tieto zážitky spomína doteraz. Nech deti veria na Jeziska čo najdlhšie 😍
k nikomu nechodi, u nas chodime my
Spravte fotku EI s ježiškom, že Vám dáva darčeky a vy ich dáte pod stromček. Alebo nieco podobné. Napríklad moja 7rocna na neho stále verí aj keď jej v škole tvrdia opak. Napríklad minulý týždeň som ukázal fotku Ježiša so mnou, ako sa bavíme o darcekoch. Moja keď to uvidela v telefóne skoro odpadla... za tu decku radosť to stojí... vrelo odporúčam.
@telefon00 😁😁 tak toto je dobré 😁
@anonym_autor keď mal syn 19 zahlásil,že už asi 4 roky vie,že darčeky dávam pod stromček ja,len za celý čas nevystihol ten moment,kedy ich tam dám.@A zaklincoval to tým,že v Tom mám pokračovať😂🤷

chodíme ho čakať pred dom a mávame prskavkami :D zlaté staré domy s oddelenými izbami:D