Ako vás požiadal partner o ruku?
Cakali ste to … ale uprimne 😉
Nie, necakala ani len vo sne - kedze to bolo presne pol roka od nasho prveho rande 😀 😀 Pozval ma na veceru, oslavit prveho pol roka a rovno ma poziadal o ruku.
Tento rok budeme mat 10 vyrocie sobasa
Mali sme ísť na do dovolenku lenže cez booking a pani si nás nepoznačila tak sme boli na nervy čo ďalej tak mi iba podal krabičku že mal pre mňa pekné prekvapenie 😀😀nevadí stále som vedela že nie je dáky extra romantik. Ale potom mi to vynahradil keď sa situácia vyriešila 🥰😀
cakala aj necakala, mali sme par rozhovorov na tuto temu. ze sa urcite chceme zobrat atd. ale teda necakala som to tak skoro resp. vtedy 🙂 raz mi vyskocila na FB reklama na jedno klenotnictvo a tak som mu zo srandy poslala link, ze keby nahodou, no a jeden vecer som sla do sprchy a vravim, ze mam chut na gumenych medvedikov ale nemali sme, vyliezla som zo sprchy, "ocarujuca", lahla si vedla uz manzela a on mi podava mini sacok medvedikov, vzala som ho do ruky a videla logo toho klenotnictva a tak som si povedala, zeby uz kupil prsten, no a zacala som jest tych mackov a vidim ze na mna ziza, tak som sa lepsie pozrela do sacku a tam ma cakal prsten, hned som zacala revat a dalej to uz poznate...moj muz je totalny ITckar, pragmatik, 1 a 0 a toto bolo nieco uzasne pre mna ❤️
najprv sme o tom žartovali a robili rôzne scény (akože sa berieme) v rámci srandy, keď sme mali alkoholický večer 😀 😀 a potom som to nadhodila ja o pár týždňov neskôr a spoločne sme sa rozhodli, že áno, vezmeme sa.
Na Lomnickom štíte, keď som pozerala krásny výhľad tak predomna dal krabičku s prstienkom a keď som sa otočila tak si kľakol (a od stresu 😀) že či si ho zoberiem za ženu 😂 A veru nečakala som bola som v takom šoku že aj za ženu som si ho zobrala 🤣
ani nestihol :D nasla som mu schovany prsten v krabicke, ktora bola zahrabana v jeho taske tak som sa potesila, ako isiel cas a nic sa nedialo, zrazu som sa dozvedela ze ma podvadza a ze ten prsten dal tej jeho milenke (odmietla ho :D) a ako bonus, ten prsten bol jeho byvalej ktora sa s nim par mesiacov po zasnubeni aj tak rozisla... budte radi za vasich dobrych chlapov
Ja som poziadala jeho, v aute na dialnici z Nitry do Ba...😁
Cakala, kedze som prsten nasla skor 😁 nic som nepovedala, len som cakala kedy. Ked sa dlho nic nedialo, uz som myslela, ze nebol pre mna. A urobil to na valentina. Prisiel po mna vecer do prace uvaril veceru a po veceri mi dal rafaelo a vnutri bol prsten ❤️
Mala som 20te narodky, prisla som z roboty k nemu domov, jeho rodicia nachystali slavnostnu obedoveceru, ze sa spolu teda vsetci najeme, pripijeme si a tak, a on mi dal prsten. Rodicia vstali od stola, ze idu na balkon aby sme ostali sami a ja som sa teda spytala, ze ci je to snubny 😀 a on ze hej, a bolo 😆 ani som necakala, ze povie "hej" len som sa to tak spytala "aby rec nestala" 😄
Necakala som to a ani som este nebola pripravena vydavat sa.
pod vplyvom doma 🤣
Poslala som mu mailom link na prstene ktoré boli lacné a pekne.. on vybral, objednal, prišiel na poštu.. už sa kratila doba na vyzdvihnutie a on sa nemal k ničomu.. už som sa trocha nahnevala.. on letel na poštu, prišiel ešte s ledva rozbalenym prsteňom a začal sa snažiť hovoriť nejaké frázy ako ma má rád a chcel aby som bola jeho ženou a tak.. stála som v izbe s prvým synom na rukach.. vtedy mi bolo trápne, dnes sa na tej spomienke smejem 😅
môj manžel má niekedy dlhé vedenie, je neromanticky typ (aj ja som).. keby si niečo naplánoval a snažil sa má prekvapiť tak by mi bolo ešte trapnejsie.. 🤣
je to teda neštandardne a trápne požiadanie o ruku, ale je to také naše typicke.. sme spolu 16rokov a myslím že muža mám veľmi dobrého, aj keď nemáme romantický zážitok ktorý budeme rozprávať svojim vnúčatám 🤣..
Rozpravali sme o tom, ale cakala som to az na nase vyrocie. Nakoniec na narodeniny mi zrobil caj a do cukornicky mi dal prsten.
Spolu sme vybrali prsteň, vyšli z obchodu nasadli do auta,a natiahol mi prsteň,po ceste domov som sa pýtala že inak prečo som ho dostala a on že však sme sa zasnúbili 😅😅
Povedala som mu, že som tehotná...tak ze sa zoberieme 🤣 Aby sme boli rodina, a mali rovnaké priezvisko atd. ...žiadna extra romantika....Ale stále lepšie, ako mať 2-3 deti chlap sa k ničomu nemá. Podotýkam, že sme spolu boli takmer 5 rokov a žili sme spolu, svadba bola v plane tak za rok, dva. Ale dcéra nám plány trochu urýchlila 😊
My sme snubný prsteň vyberali spolu - to ma prekvapilo ☺️ potom to pekne odložil, a tak som vedela, že ma požiada o ruku, len som nevedela kedy a ako... Bolo to o pol roka, keď sme išli na víkend do Budapešti, po príchode večer sme išli na Rybarsku Baštu - chcela som mu ukázať výhľad, je tam krásne, vysoko, výhľad na Dunaj, na krásnu budovu Parlamentu, no veľmi romantické - ja som tam už párkrát bola, on prvýkrát... A tam vytiahol prsteň a požiadal ma o ruku ☺️ boli sme tam sami, mesto nádherné vysvietene a v pozadí na schodoch akurát hral huslista romantickú pieseň ☺️ už sme 2 roky manželia a každý deň mi robí krajším ♥️
Áno čakala som to lebo sme sa o tom rozprávali že sa chceme zasnúbiť a úplne keď som vedela že s mojou kamoškou ide čosi tajné po práci do mesta riešiť úplne som vedela že čo by oni asi mohli tak dvaja vybavovať :D
Nie sme romantické typy a nepotrpíme si na formality. Boli sme v jeho izbe, sedeli sme na posteli, on sa potom zošmykol na zem, asi kľačal alebo sedel neviem, povedal pár pekných slov a vytiahol prsteň z nočného stolíka 🙂 a bolo.
Ano, čakala. Lebo u nás to bolo 2dni pred svadbou minulý mesiac. Už som myslela, že to ani nestihne nakoniec. Lebo ani prsteň mu nestíhali vyrobiť, nejaký stroj sa im pokazil.
My sme totiž svadbu spískali asi za mesiac a pol kvôli ďalšej vlne corony.
Je mi trosku ľúto, že som o tom vedela, ale nevedela som, akým spôsobom to spraví. Tak aspon to bolo pre mňa prekvapko. Mam o tom príspevok v profile.
Mna poziadal na vylete v Prahe na Petrine, ale necakala som to, lebo svadbu sme uz mali zabookovanu, ja som mala aj svadobne saty doma. Myslela som si,ze uz asi nic nebude. Takze prekvapil 🥰
Tušila som to, aj niektoré konkrétne momenty kedy chcel, ale nevyšla situácia (ex post mi o nich porozprával). Hľadanie ideálnej situácie ho prestalo baviť po pár mesiacoch, tak nakoniec ma požiadal doma v kuchyni po nedeľnom obede 😀
Nečakala som to😅 teda, rozprávali sme sa o tom, že chceme byť spolu , chceme sa vziať atď.. (bývali sme spolu 2,5roka už) .. jeden večer sme šli z restiky domov, cez mesto a ešte sme si sadli do parku, lebo na pešej zóne natáčali nejaké cirkevné video, tak aby sme neprechádzali okolo nich 😅 a ako si tak sedíme a kecame, tak mi hovorí, že on ma má naozaj veľmi rád... Že akože veľmi rád..že ma miluje...😅 A ja že to je super, že aj ja jeho milujem...a že či si ho vezmem za muža..a ja že jasné, načo sa to zase pýta, keď stále žiaden prsteň..😅 a zrazu ho vytiahol z tašky a opýtal sa ma to ešte raz, že či si ho teda vezmem za muža...😂 Úplne ma prekvapil, taký úplne obyčajný večer ❤️

Požiadal ma o ruku po príchode domov z pôrodnice. Položil krabičku s prsteňom malému do rúk ešte keď bol vo vajíčku a povedal, že malý pre mňa niečo má 😄 A nie, nečakala som to (sme spolu 8 rokov a nejak sme neriešili nikdy svadbu atď...) 🤗