Ako vybrať krstných rodičov pre naše dieťa?
Ahojte, s manželom sa nevieme rozhodnúť koho vybrať za krstných rodičov našemu prvému dieťaťu.
Skúste poradiť ako ste to mali možno vy a ku čomu by ste sa viac priklonili. Poprípade aké máte skúsenosti.
V manželovej rodine je tradícia, že krstný rodičia sú vždy manželský pár.
Zasa u mňa je tak, že jeden zo ženinej rodiny a druhý z mužovej rodiny.
Uvažovali sme aj nad kamarátmi sme spokojný s výberov lenže nevieme sa rozhodnúť koho dať za krstných.
Všetci sú skvelý, tešia sa nemáme s nikym žiadne nezhody, dobré vzťahy.. každy to necháva na nás, že ako sa rozhodneme tak bude. Preto nevieme ku komu sa skôr prikloniť.
Ja som mala za krstných, maminho brata, a otcovu sestru. 😊
Jeden z kazdej rodiny. A tretie dieta ma za krstnu svoju sestru a moju tetu. Cize dve zeny.
Ďakujem vám krásne za rady a vaše osobné skúsenosti. Dosť nám to pomohlo a nakoniec sme sa rozhodli pre moju sestru a manželového bratranca. Určite nie je záruka ani pri rodine a naozaj je to niekedy len formálne ale uvidíme čo to prinesie.

Ja mám jedného brata, muž je z piatich detí a napriek tomu sme si za krstných pre syna vybrali našich priateľov - manželský pár v našom veku. Máme sa radi, pravidelne sa stretávame, poznáme sa už roky, veľmi nám pomáhali, aj keď ma pustili z pôrodnice. Sú nám ako rodina a som veľmi šťastná, že sme si vybrali ich a nie niekoho z našich súrodencov.