icon

Ako vybrať krstných rodičov pre naše dieťa?

15. máj 2025

Ahojte, s manželom sa nevieme rozhodnúť koho vybrať za krstných rodičov našemu prvému dieťaťu.
Skúste poradiť ako ste to mali možno vy a ku čomu by ste sa viac priklonili. Poprípade aké máte skúsenosti.
V manželovej rodine je tradícia, že krstný rodičia sú vždy manželský pár.
Zasa u mňa je tak, že jeden zo ženinej rodiny a druhý z mužovej rodiny.
Uvažovali sme aj nad kamarátmi sme spokojný s výberov lenže nevieme sa rozhodnúť koho dať za krstných.
Všetci sú skvelý, tešia sa nemáme s nikym žiadne nezhody, dobré vzťahy.. každy to necháva na nás, že ako sa rozhodneme tak bude. Preto nevieme ku komu sa skôr prikloniť.

Strana
z2
barbo24
19. máj 2025

Ja mám jedného brata, muž je z piatich detí a napriek tomu sme si za krstných pre syna vybrali našich priateľov - manželský pár v našom veku. Máme sa radi, pravidelne sa stretávame, poznáme sa už roky, veľmi nám pomáhali, aj keď ma pustili z pôrodnice. Sú nám ako rodina a som veľmi šťastná, že sme si vybrali ich a nie niekoho z našich súrodencov.

bielasovicka
1. jún 2025

Ja som mala za krstných, maminho brata, a otcovu sestru. 😊

jamidea
1. jún 2025

Jeden z kazdej rodiny. A tretie dieta ma za krstnu svoju sestru a moju tetu. Cize dve zeny.

autor
20. jún 2025

Ďakujem vám krásne za rady a vaše osobné skúsenosti. Dosť nám to pomohlo a nakoniec sme sa rozhodli pre moju sestru a manželového bratranca. Určite nie je záruka ani pri rodine a naozaj je to niekedy len formálne ale uvidíme čo to prinesie.

Strana
z2