icon

Ako vysvetliť dieťaťu chýbajúci vianočný darček?

zuzannahrncarova
Včera o 17:59

Ako vysvetliť dieťaťu, že napriek tomu, že písal.Jeziskovi o uhlie, zemiaky a varechu nedostal ani jedno z nich ako darček. Tvrdí, že sú to cenné veci , lebo na uhlí si uvarí zemiaky a varechou ich zamieša .

anonym_a3305b
Včera o 18:05

@zuzannahrncarova ked ste zvládli vymyslenu story o 'ježiškovi' aka DPD vianočnom kuriérovi, zvládnete vyfabrikovat ešte jednu o nedostatku uhlia, ci?

lenka7477
Včera o 18:06

Nuž detské myslenie je zložité a zároveň jednoduché úprimné. Matka sama by mala rozumieť svojmu dieťaťu a chápať jeho list Ježiškovi ..

zuzannahrncarova
autor
Včera o 18:12
@lenka7477

Nuž detské myslenie je zložité a zároveň jednoduché úprimné. Matka sama by mala rozumieť svojmu dieťaťu a chápať jeho list Ježiškovi ..

@lenka7477 Áno, ďakujem,aj ja si to myslím, mamina oslovuje starých rodičov, aby mu to nachystali, lebo doma to nenašiel.

anonym_bbe5d6
Včera o 18:13

@zuzannahrncarova varíte doma na uhlí? veď z toho je smrad, máte piecku v kuchyni?
zvykne variť alebo pomáhať v kuchyni? Nemáte doma zemiaky ani varechu?

lenka7477
Včera o 18:22
@zuzannahrncarova

@lenka7477 Áno, ďakujem,aj ja si to myslím, mamina oslovuje starých rodičov, aby mu to nachystali, lebo doma to nenašiel.

@zuzannahrncarova určite sa poteší ❤

euka210
Včera o 18:28

@zuzannahrncarova keby moje deti boli take skromne. Zemiaky a varecha sa dali kupit a upiect v rure.

anonym_5c6ca4
Včera o 18:31

Som sa zasmiala,dobre dieta a logicke vysvetlenie postupnosti.

ivanakal
Včera o 19:03

Ja by som mu to kupila, a dala (okrem ineho) aj toto. Ked mu to urobi radost. 😅

koniarova
Včera o 21:37

Veď mu to zajtra daj pod stromček a hotovo.

laila22
Včera o 21:40

@zuzannahrncarova u nás uhlie, zemiaky, varechu a cibuľu nosí Mikuláš ,,neposlušným deťom,,