Ako zabezpečiť odvoz a ubytovanie svadobných hostí?
Fóristi zdravím vás,
viete mi povedať ako to teraz chodí na svadbách ak sú si dve rodiny vzdialené ale svadba bude v lokalite, kde bývame my so snúbencom ? Budeme mať cca 40 hostí z iného kraja a chcem vedieť názor.
Ponúknem im ubytko a nech si ho zaplatia ? Alebo zajednáme prepravu?
Ako ste toto riešili, teda ak ste také niečo riešili ?
Vďaka
Hodina cesty je nič, ja ako hosť by som sa dopravila sama.
My sme mali zajednaných 2 taxikárov asi od 19tej do rána, kým bolo treba. Zaplatili sme prejazdené tankovanie a plus každý taxikár dostal zaplatené a jedlo. Hostia sa dopravili na svadbu každý sám a domov ich už odniesol taxík. Vyšlo to oveľa menej ako nejaké ubytovanie pre viacerých hostí.
@mk1111111111 neviem, ja co som bola to bolo takto, lebo však koľko áut a soferov by musela vybaviť, ak to ma hodinu cesty a ešte sa musí vrátiť. Proste sa prispôsobia času alebo pôjdu svojim a budú mať jedného šoféra co nebude piť
My sme cez polnym platili ubytko.
Hodinovu cestu by som riesila minibusom, presne ako pisu aj ostatne. Prosto dohodnes sa na 2-3 zvozoch a vopred oznamis odchody a nech hostia vyuziju, alebo sa zariadia po svojom. Urcite nezajednavat premrstene drahe ubytko, pripadne izbu babkovcom, alebo este parom s malymi detmi (ak je to blizka rodina sestry/bratia)

My sme mali mikrobus, išlo o cca 15 hostí, vzdialenosť 50km. Vedeli o tom dopredu, mohli si zajednať, alebo využiť bus. Ja sa na svadbe nikdy nespolieham na mladých, majú starostí dosť. Riešim si ubytovanie alebo dovoz-odvoz sama.