icon

Ako zložiť osobný a vtipný príhovor k 70. narodeninám?

marcka225
30. júl 2024

Ahojte, prosim o pomoc pri zloženi zopar veršov pre otca k 70tke. Nejak ma nič nenapada a zišla by sa mi v tomto pomoc. Zopar info o ňom k zloženiu co by som tam chcela vsunut. Je otcom 3 deti, dedkom 3 vnucat, kedysi bol športovec (hraval hokej, futbal), rad sa zvrta v kuchyni, ma traktor po svojom otcovi, ktory uz nejazdi ale nechce sa ho vzdat (jeho laska 😁), po cestach jazdi ako pirat, stale nieco majstruje v garazi a tym sa mu stalo aj zopar urazov. Velmi rad chodi do lesa na huby. Tak asi tolko. Dakujem za kazdu jednu inspiraciu.

andrejka1974
30. júl 2024

Míly môj otec dnes sme sa tu stretli aby sme tu s tebou oslávili tvojich krásnych 70 rokov a pamätáš ako si dal svoj prvý gól ako si babke navaril tvoj prvý obed a hlavne keď si bežal s vnúčatami ten závod na chate a skoro sk nestihol koli kolóne na diaľnici oskavu tvojich deti si vždy bol skvelý otec manžel a hlavne si skvelý dedo a preto pripijeme na tvoje jubileum

ovaaa
Autor odpoveď zmazal
7miriam77
30. júl 2024

@ovaaa wooooow 👍👍👍😲

ovaaa
30. júl 2024

Dnes dostávaš sa k zaujímavému miestu,
v knihe života už ku krásnemu 70 listu.

Hrával si hokej, futbal, venoval sa športu,
v lese hľadal hríby aj vnímal vôňu machu.

V kuchyni sa zvŕtaš ozaj rezko,
3 deťom a 3 vnúčatám rád varíš, hoc aj mäsko.

Na cestách si pirát to je známe,
a v garáži majstruješ ozaj veci krásne.

Máš tam traktor, pamiatku svojho otca,
a hoc nejazdí, je pokladom tvojho detstva.

Nech ti úsmev na tvári žiari ako lúčny kvet,
a ešte dlho užívaj si s nami v zdravý tento svet.

julia_romeo
30. júl 2024

pouzi AI a mas po probleme 🙂

marcka225
autor
31. júl 2024

@ovaaa tak toto je naozaj super. Urcite to pouzijem. Lepsie by som to nedala. Dakujem krasne

marcka225
autor
31. júl 2024

@andrejka1974 ďakujem pekne. Nieco z toho pouzijem 😊

marcka225
autor
31. júl 2024

@julia_romeo tak to ma nenapadlo 😁

margotka17
2. aug 2024

@marcka225 Milý ocko, manžel, dedko, my ti dnes k narodeninám želáme všetko. Radosť z detí a vnúčat aj úsmev do ďalších dni života, nech máš rýchly krok do lesa., nech nám dobre vyvaras a na mladé roky spomínaš......

marcka225
autor
2. aug 2024

@margotka17 super.... Dakujem... 😊