Ako zložiť osobný a vtipný príhovor k 70. narodeninám?
Ahojte, prosim o pomoc pri zloženi zopar veršov pre otca k 70tke. Nejak ma nič nenapada a zišla by sa mi v tomto pomoc. Zopar info o ňom k zloženiu co by som tam chcela vsunut. Je otcom 3 deti, dedkom 3 vnucat, kedysi bol športovec (hraval hokej, futbal), rad sa zvrta v kuchyni, ma traktor po svojom otcovi, ktory uz nejazdi ale nechce sa ho vzdat (jeho laska 😁), po cestach jazdi ako pirat, stale nieco majstruje v garazi a tym sa mu stalo aj zopar urazov. Velmi rad chodi do lesa na huby. Tak asi tolko. Dakujem za kazdu jednu inspiraciu.
Dnes dostávaš sa k zaujímavému miestu,
v knihe života už ku krásnemu 70 listu.
Hrával si hokej, futbal, venoval sa športu,
v lese hľadal hríby aj vnímal vôňu machu.
V kuchyni sa zvŕtaš ozaj rezko,
3 deťom a 3 vnúčatám rád varíš, hoc aj mäsko.
Na cestách si pirát to je známe,
a v garáži majstruješ ozaj veci krásne.
Máš tam traktor, pamiatku svojho otca,
a hoc nejazdí, je pokladom tvojho detstva.
Nech ti úsmev na tvári žiari ako lúčny kvet,
a ešte dlho užívaj si s nami v zdravý tento svet.
pouzi AI a mas po probleme 🙂
@andrejka1974 ďakujem pekne. Nieco z toho pouzijem 😊
@julia_romeo tak to ma nenapadlo 😁
@marcka225 Milý ocko, manžel, dedko, my ti dnes k narodeninám želáme všetko. Radosť z detí a vnúčat aj úsmev do ďalších dni života, nech máš rýchly krok do lesa., nech nám dobre vyvaras a na mladé roky spomínaš......
@margotka17 super.... Dakujem... 😊

Míly môj otec dnes sme sa tu stretli aby sme tu s tebou oslávili tvojich krásnych 70 rokov a pamätáš ako si dal svoj prvý gól ako si babke navaril tvoj prvý obed a hlavne keď si bežal s vnúčatami ten závod na chate a skoro sk nestihol koli kolóne na diaľnici oskavu tvojich deti si vždy bol skvelý otec manžel a hlavne si skvelý dedo a preto pripijeme na tvoje jubileum