icon

Ako zorganizovať detskú oslavu bez vysokých nákladov?

23. apr 2025

Ake oslavy organizujete svojim detom? Myslim take kde si pozvu kamaratov, nie rodinne. Ide o to, ze syn mal nedavno v takom detskom centre, oslava stala pre 10 deti 250Eur. Nie som zgrlos, mame na to, ale mne to pride veeelmi prestrelena cena aj na BA. Ale tak raz, dobre. Lenze dcera bude mat teraz narodeniny a prosi nas, ze aj ona by si priala taku oslavu. Ja z toho nie som nadsena, muz schvalil, ze ved na to mame, zaplatime, nech si uziju pekny den. Ja zase vidim, aky paradny vylet sme si ako rodina mohli dopriat za tych uz 500E a mali by sme pekne zazitky spolocne, videli by sme nejake nove miesto atd atd. urobit oslavu s par detmi doma (mame dom a zahradu), ktora by vysla ovela menej zial u manzela neprejde, je rezolutne proti, ze rozjasene deti "zlikviduju dom"...nejdem proti nemu, viem, ze to nema zmysel, ale prosim, je tu este nejaka ina mamina, ktora chape moj postoj ? 🙂

danielahamar
23. apr 2025

Čo bolo v tej cene zahrnuté?

autor
23. apr 2025

jeden animator, vstupne pre deti, miestnost na oslavu na 2 hodiny a napoje+pizza. tortu mi dovolili doniest vlastnu, ale balony uz nie, od nich som balon za 20e kus odmietla

klara1205
23. apr 2025

Ja pracujem v jednej firme ktora robi detske oslavy na mieru doma a najlacnejsi balicek s kopec atrakciami pre deti je na jednu hodinu ale zvyknu brat na 2 hodiny a tam teda pridu 2 animatorky a je zarucene ze deti nebudu rozblaznene po celom dome,,,,velmi to rodiny chvalia pretoze castokrat aj usetria a nedaju za to majland
a ano chapem tvoj postoj lebo naozaj za 500 e uz mate krasny vylet..a je to ovela lepsie vyuzitych 500e ako na dve oslavy pre deti ale zas na druhej strane ak si to naozaj mozete dovolit a nechyba vam to tak deti si budu hlavne zazitky pamatat

danielahamar
23. apr 2025

Na jedno dieťa 25eur, čo si myslím, že je to ok a teda závisí len od Vás, koľko detí pozvete a ste ochotní zaplatiť. Ono ak do toho nezapojíš manžela doma, ale niekoho iného a nebudeš ho moc otravovať, možno by ti to prešlo, ale inak si to neviem predstaviť

nafka0483
23. apr 2025

Ak mal syn taku oslavu, tak by som urobila aj dcere. Nech je to fer, preco by ste synovi dovolili a dcere nie?

Dalsie roky sa zariadte doma, ak vam centra nevyhovuju.

autor
23. apr 2025
@nafka0483

Ak mal syn taku oslavu, tak by som urobila aj dcere. Nech je to fer, preco by ste synovi dovolili a dcere nie?

@nafka0483 vidim, ze si vobec nepochopila moj prispevok. stava sa aj horsie, je pravdou, ze na SK je velky problem s chapanim citaneho

hederamonstera
23. apr 2025

Tak ked uz jeden mal, tak bolo blbe by druheho odmietnut. Ak na to mate, tak to proste investujte pre zazitok vasej dcery, to moze byt vas darcek pre nu. Na dovolenky este pojdete velakrat

Ja ako dieta mam vela spomienok z takychto oslav(ale teda bolo to nieco nezvycajne, nie kazdy rok ako v tejto dobe)

vkatush
23. apr 2025

Známa to teraz riešila, že by ich vyšiel základný balíček na jednu oslavu cez 500, takže 250 je ešte fajn. A to mali tuším 7 deti. Urobili nakoniec doma.
Chápem aj tvoj postoj, aj postoj detí (manželov vôbec. Možno keby ste boli v byte, okey, ale načo mať dom a k tomu záhradu, keď to nevyužijem? My robíme stále doma oslavy a ešte nám nikto dom nezničil a ani dvor).

Urobila by som deťom oslavu, o akej snívajú, ktorú si budú dlho pamätať a vy si môžete potom urobiť nejaký turisticko-piknikový výlet, ktorý vás nezruinuje a zároveň tiež bude plný zážitkov.

modrahruska
23. apr 2025
@nafka0483

@autorka, ja si myslim ze @nafka0483 ma uplnu pravdu, ak mal oslavu syn, zasluzi si aj dcera a nabuduce to mozete urobit inak - ale rovnako pre obidvoch.
Inak ta uplne chapem, ja by som tiez take oslavy nerobila, ale v tomto konkretnom pripade by bolo vhodne byt fer voci detom.

lucia13022023
23. apr 2025

Ja nemám rovnaký postoj. Ale je to asi pre to, že narodeniny beriem inak. Je to oslava dňa, kedy sa dieťa narodilo. Pre mňa najkrajší deň v živote. Dávame mu tým najavo, že tento deň je len jeho, že všetci oslavujeme jeho narodenie, ako veľmi pre nás znamená atď.. Som tak náučná od malička. Každú oslavu sme oslavovali. Výlet je výlet, oslava je oslava. Je to raz do roka, ak máš teda dve deti 2x do roka. Ver, že deti budú mať krásne spomienky a na výlet viete ísť aj lowcost.
Ale, ak s takouto oslavou nie si stotoznena, tak budúci rok vymyslite niečo iné, ale určite by som dcére spravila rovnakú oslavu ako malo prvé dieťa.

januska12323
23. apr 2025

Akože je to dosť peňazí ale prečo by dcéra nemala mať tiež keď na to máte a ona si pýta? Ďalší rok vymyslíte niečo lacnejšie.

bolarazjedna
23. apr 2025

Ja by som sa na to skúsila pozrieť tak, že síce by ste mohli mať za 500 eur výlet a zážitok zo spoločne stráveného času, ale takto tých 250eur investujes do toho, aby dcéra mala zážitok s rovesníkmi, čo je tiež dôležité pre ňu. Akože aj mne to príde strašne veľa peňazí za pár hodín oslavy... Skúsila by som nájsť nejaký kompromis, napr menší počet detí, alebo keď nechcete oslavovať doma na záhrade, skúsiť to zorganizovať napr v mestskom parku, v rámci pikniku, dohodnúť sa s nejakou mamičkou detí, že pomôže so stráženim, už ide byť pekné počasie, vonku sa deti pohrajú a nepotrebujú podľa mňa extra animátorov, môžete s deťmi doma dopredu vymyslieť nejaké hry pre prípad potreby.

cyberk
23. apr 2025

Prestan byt sebecka (pretlacat to co TY chces) a dopraj dcere oslavu aku mal aj jej brat.. je to jej den a nie tvoj.

autor
23. apr 2025
@cyberk

Prestan byt sebecka (pretlacat to co TY chces) a dopraj dcere oslavu aku mal aj jej brat.. je to jej den a nie tvoj.

@cyberk kde pisem, ze si pretlacam svoje? dalsia co si pletie dojmy s pojmami, ze? typicky kon, len si dobre kopnut, ale citat si sa tiez nenaucila poriadne. vsimla si si vobec moje 2 otazky - jedna na zaciatku a jedna na konci. lebo ani na jednu si neodpovedala, ale neprijemna si asi musela byt z principu

vler
23. apr 2025

Vsetky tu nevieme citat ale ty si dokonala

cyberk
23. apr 2025

asi nevies citat medzi riadkami, tak ti to prelozim : organizujem tak aby bola HLAVNE moja dcera spokojna, a nie NECHAPEM tvoj postoj - pochopila si ci potrebujes do madarciny prelozit?

20erika07
23. apr 2025

Podľa mňa na BA super cena za 10deti. A keď na to máte. Nemrzelo by ma to, splniť aj druhému dieťaťu sen o vlastnej oslave 🙂 žijeme len raz a deti sú malé tiež len raz 😊 neriesila by som ,ak na to mam.

prasiatko30
23. apr 2025

Ked si tohto roku urobila synovi oslavu za 250€ a tvoja dcera chce tiez tak je to vrcholne nespravodlive voci tomu druhemu nezorganizovat mu nieco podobne. Na tych 500€ si mala mysliet pred tym ako si isla organizovat synovu oslavu. Teraz uz len zarezervovat a zacalovat, inaksie ti bude dcera vyhadzovat na oci do smrti, ze janicko mal slavnost v detskom centre a ona len doma na hojdackach a je uplne jedno ci ta to vyjde skoro rovnako€€ . Na druhy rok vymyslis nieco insie co ta nebude stat tolko, alebo si mozno len vdacne spomenies, ze ake to bolo lacne😂😂😂

betulinka1
23. apr 2025

Ked uz mal jeden, tak treba aj dcere spravit oslavu. Na buduci rok, to uz sprav inak. Doma oslavu obom. My mavame doma a 10 deti je celkom v pohode zvladnut, behaju po dvore, maju rozne aktivity vymyslené. Ale nie na cely den. Rodicia donesu deti o druhej a siestej si vyberajú. Po dome su len v obyvacke, destkej a na dvore. Vybavene. Jedlo je pizza, pagace, torta.

earlgrey
23. apr 2025

1. Organizujem doma
2. Nie, nechápem tvoj postoj, tak ako ho nechápe nikto

Nerob rozdiely medzi deťmi, ak si to môžete dovoliť, tak urob dcére takú oslavu, akú mal aj tvoj syn.
Chápeš, čo ti tu píšeme? Nie je to FÉR voči tvojej dcére.

bosorkabb
23. apr 2025

Nerobím oslavy doma. Tvoj manžel pravdepodobne nechce počúvať krik a behanie detí po dome a záhrade. Pripraviť občerstvenie, zabávať ich, mať zodpovednosť za nich.
Ak si urobila oslavu v centre pre syna tak urob aj pre dcéru.
Ja viem že je to drahé (aj keď suma sa mi zdá malá, nás vyšla určite viac) ale pre deti je to zážitok.

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
titla
23. apr 2025

1. Mam 5 rocneho syna, zatial sme robili oslavy len v rodinom kruhu, zanedlho bude mat narodeniny a chce pozvat jedneho spoluziaka zo skolky. Oslavu mu spravim doma.
2. Chapem tvoj postoj v tom, ze si vies predstavit lepsie investovat peniaze ako do deckej oslavy v nejakom centre, ktora sa skonci po 2-3 hodinach ALE ked ste uz takuto oslavu dopriali synovi a dcera si ju zela tiez, bolo by to vrcholne nespravodlive nezorganizovat ju aj dcere.

Odpovedala som explicitne na tvoje otazky, aby si tu po mne nestekala v odpovedi, ako po inych diskutukucich.

leiladomi
24. apr 2025

Ahoj synovi robíme oslavy s kamarátmi od 5 rokov. Predminulý rok to mal v takom detskom kútiku,kde sme to mali rezervované len my,jedlo sme si mohli doniesť vlastne aj tortu,zaplatili sme maľovanie na tvár,minulý rok mal s kamarátmi v Buppi. Takže to vyšlo cca rovnako ako vás. Dcére by som teraz urobila rovnakú oslavu akú mal syn🙂 A tvoj postoj chápem tiež rozmýšľam ako to budeme robiť do budúcnosti. Inak syn chodí na veľa osláv a väčšina je v kutikoch,ale bol min rok na jednej ,kde hľadali poklad vonku a mali rôzne stanoviská , nakoniec išli všetci spolu na pizzu a tá sa mu páčila najviac,lebo to bolo iné a určite to vyšlo omnoho menej 🙂

lenka.25
25. apr 2025

Tento postoj si mala zaujať , už keď ste pripravovali synovu oslavu . Teraz je už neskoro . To by ma ani nenapadlo , tuto debatu doma vôbec začínať .

sandra49
6. jún 2025
@klara1205

Ja pracujem v jednej firme ktora robi detske oslavy na mieru doma a najlacnejsi balicek s kopec atrakciami pre deti je na jednu hodinu ale zvyknu brat na 2 hodiny a tam teda pridu 2 animatorky a je zarucene ze deti nebudu rozblaznene po celom dome,,,,velmi to rodiny chvalia pretoze castokrat aj usetria a nedaju za to majland
a ano chapem tvoj postoj lebo naozaj za 500 e uz mate krasny vylet..a je to ovela lepsie vyuzitych 500e ako na dve oslavy pre deti ale zas na druhej strane ak si to naozaj mozete dovolit a nechyba vam to tak deti si budu hlavne zazitky pamatat

@klara1205 ahoj prosím ta, mohla by si mi napísať firmu? Zaujalo ma to. Ak chceš tak kľudne aj do IP. Budem rada ak ma budeš kontaktovať. Ďakujem 🙂

kvety_navzdy
Odpoveď bola odstránená
deniska010101
12. sep 2025
@klara1205

@klara1205 zdravím, mohli by ste mi napísať firmu, tiež ma to zaujalo, do správy kľudne, ďakujem pekne.

anonym_cd87ee
12. sep 2025

Ja teda preferujem detske oslavy mimo domova.Ides do kutika a potom prides do uprataneho domu.Za mna na nezaplatenie.Doma je s oslavou strasne vela roboty a potom este to upratovanie.

klara1205
13. sep 2025
@deniska010101

@klara1205 zdravím, mohli by ste mi napísať firmu, tiež ma to zaujalo, do správy kľudne, ďakujem pekne.

@deniska010101 detske oslavy-moj maskot takto
to najdes aj ma FB aj cez google