Ako zvládnuť frustráciu z nevyžiadaných darčekov?
Kedy nastal ten moment, ze vas zacali hnevat nevyziadsne, nevhodne darceky? Napr. konkretny dar, maly byt, atd.? A trpite, alebo ste dary uz zrusili?
Ja posuniem ďalej... len napišem od koho mám aby som nevracala tomu človeku
@ivik4 ja nemám rada kozmetiku bežnú (napr Dixi šampón za 2€) Ale zase keby že niekto kúpi 20-30€ krém alebo nejaký fajny 10€ sprchový gél voňavý, proste nejaký special, tak je to niečo iné. 🙂 To už beriem ako fajn darček.
Uplne ta chapam..ja som v nedelu vypenila na svokru 😬 nasledne som sa aj ospravedlnila. Akurat pred tyzdnom sme s dcerou vytriedili hracky, plysakov..dcera mala narodeniny (7 rokov). Svokra jej spravila oslavu s jej kamaratkami a prisla domom v plysovou taskou stitch, mini ryzovym plysovym ruksakom v tvare jednorozca pre 3 rocne dievcatko, plysovou ruzovou kabelkou jednorozca, macacou ladvinkou, plysovym diarom s plysovym perom (syn ma plucne problemy, co najmenej kobercov a plysakov)...skoro ma je*lo od nervov..po predslove som sa upokojila, povedala jej, ze si vazim, ze jej kamaratky maju rady moju dceru, myslia na nu a utratili peniaze. Niektore maju viac, niektore menej. Ale viac by sme sa potesili vykresom, lepidlu a ceruzkam ako tomuto..a ti ludia to nechapu..dcere to necham doma zo 2 mesiace a potom to pojde k smetiakom, nech si to niekto zoberie. Co mi je luto, lebo to lepidli, co stoji menej by sme vyuzili.
@amelie2017 Jojoj, čím sme už my obložili smetiaky😂.
@gribka1 ja si myslim, ze na mna uz niektori nedockavo cakaju 😂😂 mne sa nechce predavat, zatial vsetko zmizlo do par minut.
Ved to posun dalej alebo vyhod.
@hankab no alebo pero s logom firmy. Pero najlacnejšie za pár centov, prirážka za logo,takže výsledná suma tri eurá a píše tri dni🤣
Ja si stále odkladám všetko lebo mi je ľúto vyhadzovať/predávať dary. Som naučená odmalička nechať si každý dar, dokonca sa snažím ho aj čo najdlhšie používať alebo aspoň mať vystavený, aby keď človek čo mi ho podaroval príde na návštevu, tak videl, že si cením jeho snahu. Dokonca aj keď som jeden rok dostala 4 svietniky na rôzne sviatky som si ich vystavila 😄 Síce už som z toho bola trochu otrávená lebo už som to nemala kam dávať, ale viac ma to pobavilo ako nahnevalo 😄 Nebudem sa predsa na niekoho hnevať, že sa rozhodol obdarovať ma a pokúsil sa urobiť mi radosť, aj keď sa možno absolútne netrafil 🙂

@summer23456 tento rok sme dostali salku s logom firmy na mikulasa. Velmi ochotne ju uschovam hlboko v skrinke v praci ako “erarnu” v pripade, ze pride novy kolega a nebude si mat v com varit kavu 😅 neznasam mas v kuchynskej linke kazdu salku inu, ani ich nenosim domov.