Ako zvládnuť zrušenie svadby na poslednú chvíľu?
Stala sa nam nemila vec a zda sa, ze nasim dnom odzvonilo. Po rokoch randenia a cakania na svadbu sme sa jej uz mali dockat, zda sa, ze to nenastane. Je tu niekto, kto to zazil? Ako to vzali vasi "hostia"? 🫤 vypytovali sa? Nemam sa chut a nikym rozpravat, bojim sa, ze ked zostaneme spolu bude nam ta zrusena svadba vycitana, ale aktualne to na sobas nie je, prisla velka rana a sklamanie, neviem ako to rozchodim
My sme mali ísť pred pár rokmi v krátkom case po sebe na dve svadby . Jedna sa zrusila zo zdravotných dôvodov cca 3 týždne pred termínom - našťastie sa po dvoch rokoch liečby konala v náhradnom termíne , druha ca 1 mesiac pred termínom keďže na strane nevesty došlo k zásadnému rozhodnutiu a zmene partnera . Nikto sme to v rodine nejak neriešili , skôr všetci zhodnotili že lepšie predtým zrušiť ako potom sa rozvádzať . Výdavky nemal nikto žiadne velke - menšie zálohy prepadli ale nič kritické , termíny sa dali porušiť .
Tiež som s bývalým partnerom riešila spoločne bývanie a plánovala svadbu a počas tohto procesu plánovania sme sa rozišli . Zabolí ale lepšie rozhodnutie sme nemohli spraviť .
Úplne sa vykašli na to, čo si pomyslia hostia.
Urob ako to cítiš.
Určite je lepšie zrušiť svadbu, ktorá nie je lacná záležitosť, ako neskôr banovať, že si to mohla urobiť.
Hlavu hore, dobre bude
@lentilka78 Prebohaaa! Ja byť na jej mieste, mali by aj ten pohreb. Jeho!
Tiez som uz bola pozvana na 2 take svadby, na obe som si kupila letenku na iny kontinent. Prva sa zrusila a druha - rozviedli sa do pol roka. No co uz, mna to nejako neovplyvnilo. Rozhoduj sa podla seba, hostia - to zvladnu 😉
Rob podla seba, ide o tvoj zivot, nie zivot hosti. Budu reci, ale casom sa to skludni a hostia to pochopia, neries ich, ries seba, mas ine veci na starosti, ako riesit co si pomyslia. Dories vztah, ostatne sa urovna. Drzim prsty.
Nám farár na naukach vždy hovoril že radšej si to aj vo výťahu rozmyslieť v deň svadby ako potom sa trápiť a ľutovať 😉 držím palce
Čo by som ja za to dala, aby som mala odvahu zrušiť
moju prvú svadbu. Vôbec Ťa nemusí trápiť, čo si kto pomyslí.
@h2 ja by som to tiež len tak neustála, ale teta je silná osobnosť, aj keď mala vtedy len 20 rokov, všetko zvládla s pomocou rodiny, časom sa vydala a ma super muža a s ním ďalšie 2 deti a jej manžel aj jej prvú dcéru berie za svoju
A to individuum sa rozviedlo už 2x
Pozri, známa nezrušila, lebo "čo by ľudia povedali". O rok to už škrípalo jak hovado a o dva roky sa rozvádzali, lebo to proste "nerozdýchala". Naozaj nerieš ľudí a nevydávaj sa kvôli okoliu.
Pekný večer, aspoň daj vedieť ako si sa rozhodla, držím palce a prajem veľa síl 🙏
Aj ja som zvedavá ako si sa nakoniec rozhodla...veľa síl prajem 🍀
Mojej kamoske dcera zistila mesiac pred svatbou ze ju podvadza s kolegynou pritom dievca fakt do koca aj do voza.Vsetko odvolala nikomu nic nevysvetlovali Je to tvoj zivot a nie ich tak nech ta to netrapi
U nas v rodine sa tak svadba zrusila nedavno, asi 2 mesiace pred. Prisli sice o dost penazi, ale z pohladu hosta ti poviem, ze to nikto nejako extra neriesil. Za mna lepsie uvedomit si to 2 minuty pred, ako 2 minuty po. Nerob si z toho nic.
Autorka a co sa stalo? Zistila si asi neveru?
Zrušili sme svadbu mesiac pred ňou. Všetko rezervované, aj šaty, malo byť okolo 30 ľudí. Rozišli sme sa. No po roku sme si našli k sebe cestu a po ďalších asi 3 mali svadbu v rodinnom kruhu. A už je to vyše 10 rokov. Ale dva roky sa.mi zdajú malo na rozchod a na také správanie ... Neviem, čo by som chcela ostať s takým chlapom
Mam neter, ktora sa tyzden po kupe svadobnych siat dozvedela ze ju priatel podvadza. Svadbu zrusili ale ostali spolu. Ustali to a po 9 mesiacoch sa zobrali. Mali len sobas na urade.
Kludne by som svadbu zrusila. Ak bola velka rana vo zvtahu, treba sa na ten vztah pozriet, prehodnotit, preskumat. Ak sa ukaze ze stale stoji za to, urobe svadbu potom. Ak nie, rozidete sa.
Je mi luto ze sa ti toto stalo. Ono ti to uz asi naveky pokazi chut zo svadby. Cas kedy si mala byt najstastnejsia sa ti obratil na nestasny.
@autorka z Tvojich slov chápem, že sa stalo niečo, kvoli čomu svadba teraz neprichádza do úvahy, ale je priskoro na to aby si vedela, či k nej nikdy nedôjde alebo to prekonáte. Tiež chápem, že nechceš "vytrúbiť" do sveta, že sa medzi vami niečo také deje, zvlášť ak by ste to ustáli, po nejakom čase sa naozaj vzali a široká rodina by riešila, či si si ho "po tom všetkom medzi vami" mala vziať, v každej rodine je pár samozvaných vzťahových poradcov.. ja by som to riešila tým, že by som oznámila svadobčanom, že sa z osobných dôvodov svadba presúva na neskôr, pričom termín dostatočne skoro oznámim. A buď sa tak stane, alebo ak budete mať jasno oznámiš rodine, že ste situáciu neprekonali, svadba teda nebude a idete od seba. Držím palce, nech to pre Teba dopadne najlepšie, ako môže. 🩷
@alickapusinka este dobre ze to neurobil aj tvojej sestre :D ale nie smejem sa ...
@petkazamborska podľa man vedela do čoho ide moja sestra povedal jej to.Viem že ked chodil s tou predchadzajucou tak že počas ich vzťahu že mala aj iného a potom ak sa mala rozhodnuť koho si vziať tak sa rozhodla pre sestrinho muža už teraz.Tak bola to pomsta.
Nie si prvá, ani posledná. Takých už bolo dosť pred tebou a budú aj po tebe.Vzdy sa mozes vrátiť aj od oltára ako sa hovorí.

@vsetkounas tak toto by som.v zivote neurobila🤨este si obliect saty a ist sa strapnit pred ludmi..