Akú pesničku si vybrať na prvý tanec?
Ahojte baby, akú ste mali pesničku na prvý tanec s manželom? Mala pre vás aj nejaký význam, páčil sa vám text či proste len pekná melódia ? Dakujeeem ❤️😊
Elán Čakám ťa láska
Bystrik - Po tvojom boku
my sme mali Olympic - Okno me lasky… mne sa pacil a teda stale paci ten text a cela piesen ako taka 🙂
My budeme mat nothing else matter
Z anglických by som mala strašne veľa možnosti, ale bude tam väčšina ľudí čo po anglicky úplne nevie čiže by mi to prišlo také zbytočne že nerozumejú čo sa spieva. Veľmi sa mi páči text aj melódia Zuzana Smatanova - Jediný a Jedina, v dobrom aj v zlom a potom Petr Hapka - Dívam se dívam
Keby sme mali klasicku svadbu, mali by sme Dum holubi... To je naša pesnička kedy sa všetko zmenilo a znamená pre nás strasme veľa.
Mne sa veľmi páčila pesničky od Simy Martausovej - Nenahraditeľná. Až neskôr som pochopila, že to je o Bohu a to sa ma netýka, takže som to vypustila. Ale veľmi sa mi páčila, ak hľadáte slovenský text.
Ano Simu poznam aj Len ma ľúb od nej, ale podľa mna je tiež venovaná Bohu takže to mi príde také že sa to nehodí, ale ďakujem krásne
Mali sme od Coldplay yellow, lebo manžel má veľmi rád tuto kapelu a teda nejako som sa nezamyslala nad tým, čo bude niekto rozumieť textu 😂
Ale velmi sa mi aj páčila na svadobný tanec aj tereza kerndlova schody z nebe
Ups práve mi došlo že jeho som sa vôbec nepýtala 😂😂
Od kandracovcov kým si blízko ❤️
Ja som chcela tuto:
https://www.youtube.com/watch?v=07VF0udfPcgAle nakoniec sme sa brali pri mori, tak sme ju nepotrebovali 🙂
My sme mali Zoči-voči Ariela. Vďaka ich koncertu sme sa dali dokopy, aj keď sme "nepatrili do svojich svetov", ako sa v nej spieva. A potom neskôr som pri ich pesničkách uspávala malého 😁
Zo zahraničných by to bola asi Dolly Parton Islands in the stream, text melódia všetko super je to romantické ale zároveň také optimistické
My sme mali od Cmorika Spolu zostarnúť ale v hre bolo aj Mandrage Šrouby a matice . Manželova sesternica mali Mandrage Silulety a kamaráti Desmod-Aya Verím na Teba
My sme mali od Kryštof Ty a já. Celkom pekná je aj slovenská pesnička (skoro rovnaký názov "Len ty a ja) od Dáša Kostovcik.
Enya - Carribean blue
Náš svadobný tanec:
vsetci nam mozu zavidiet - Elan
Karel Zich -mas chut majoranky ❤️
@vkatush jeziiiiis ariela ❤️❤️❤️❤️❤️ to je naša druhá naj.. 100 rokov som ju nepočula
Bratranec mal Sám sebou - Anjel strážny. Krásna pesnička s krásnym textom.
A Navždy od Kristíny? To je také pekné
@123kika1234 krásna nevesta si bola 😊manžel aky sústredený pri tancovaní 😄
Ďakujem ♥️😊
My sme mali na prvy tanec Kristina- navzdy a prvy tanec o polnoci kristina a david gransky - stale ta mat
My sme mali Frankie Valli - Can't take my eyes off you
Voda čo ma drží nad vodou, bolo to naše
my sme mali Nadherna laska od Novaka ...manzel ma rad tieto stare ceske pesnicky a mne sa tiez pozdavala 🙂
A o polnoci sme mali Laska od Palondera a to som manzelovi spievala ja :D

Bola som na svadbe, kde mali Lunetic:Dotyky a napodiv to bolo super. A potom Thousand years