Akú pesničku si vybrať na prvý tanec?
Ahojte baby, akú ste mali pesničku na prvý tanec s manželom? Mala pre vás aj nejaký význam, páčil sa vám text či proste len pekná melódia ? Dakujeeem ❤️😊
Whole new world z Aladina, v tejto verzii...
https://www.youtube.com/watch?v=CL0_ZrFxZpkPre mna krasna pesnicka, aj mierne symbolicka. A uzasne sa na to tancoval waltz a robila " choreografia"
Bon Jovi- Thank You For Loving Me
Text, klip, melódia. Všetko sa mi na nej páčilo. Plus Bon Jovi je jeden z mojich obľúbených interpretov navyše kombinácia toho, že má slovenské korene.. 😉
My sme mali Stinga Fields of gold a sesternica mala teraz Sam sebou - V stasti aj nestasti a teda velmi sa mi ta piesen pacila, krasny text az mi slza vysla
@minesasubu nikdy pred tym som ju nepocula az na svadbe sesternice a podla mna nadherna 🙂
Bon Jovi - I'll be there for you .. milujem Bon Jovi a preklad piesne hovorim sám za seba 💕
Beautiful in white
Bola to fakt pekná , romantická chvíľka 🙂
Nemali sme pripravený žiadny tanček, ale veľmi veľa ľudí nám pochválilo výber pesničky.
A práve za tu spontánnosť a nenacvičené kroky , nám to prišlo o to viac romantickejšie :D
Kabát -Houby Magický
IMT Smile-Viac....manzel mi dokonca pri tanci poklakol a cast "spieval" do mikrofonu:
"keby všetky ženy boli ako ty
Chcel by som teba a neľutoval
I keby všetci muži boli mnou
Miloval by som ťa viac než sa dá"
Oščenka 😍
Petr Kolár: Jeste že te lasko mam
My sme zvažovali spomínané Šrouby a matice, ale potom sme si vybrali "ploužáček" po anglicky a dali si zostaviť choreo
My sme mali River flows in you, krasna klavirna melodia bez textu:
https://www.youtube.com/watch?v=7maJOI3QMu0My sme mali Adam Durica Nelutujem
A dodnes ked ju hraju v radiu,manzel hned spozornie ze aha hraju našu☺️
My sme mali od Imt Smile - milostna symfonia. Dodnes mam zimomriavky ked tu piesen pocujem 🙂🩷
Lady Antebellum - Need You Now.. prvy raz ju muz pocuval cestou na nase prve rande.. Vlastne na vsetky nase stretavky ho sprevadzala, az do svadby 🙂
Dakujeem ❤️❤️ ešte sa mi veľmi pozdáva Bill Withers - Leon on me
*Lean on me
Mne sa veľmi páči pieseň od Christina Perri - A thousand years ♥️ tak pravdepodobne budeme mat túto 🥰
Bystrík - Prajem si
My sme mali Hijo de la luna. Krásna melódia hoci po španielsky spievane
Zuzana Smatanová- V dobrom aj v zlom
Mne osobne sa veľmi paci od Kandracovcov- kým si blizko, krásny text a príjemná melodia
IMT smile - Anna ( si iná )
Dušan hlavacek šťastie si ty zapáčila sa nám a vystihovala nás dvoch..
Stín katedrál od Neckářa a Vondráčkovej.

Sám Sebou - V šťastí aj nešťastí , aj manželovi sa páčila
veľmi sa mi páčila aj paradny spád má pesnička