icon

Akúste mali rozlúčku so slobodou?

25. máj 2022
beata_k
25. máj 2022

Len si prosim ta nedaj zavoj s korunkou "bride" 🤦🏼‍♀️

autor
25. máj 2022

@beata_k ja sa pýtam na výlet/ atrakciu/ zážitok

beata_k
25. máj 2022

Planujes pre nevestu, ci pre seba?

elementissa
25. máj 2022

Išli sme s dievčatami do Escape Room a odtiaľ sme šli na večeru a vínko. Domov som sa vrátila cca o 22:30, nakoľko na druhý deň mi začínala ranná zmena o 6:00 🤣 takže sme nešli tancovať ani nič. Ale bolo super, dobre sme pokecali. A mala som aj závoj, aj šerpu, aj podväzok "bride", pekne ma dievčatá ozdobili, keď sme sa zišli. Nevidím na tom nič zlé. Práveže nám dali zľavy všade :D

lucia7933
25. máj 2022

neplanujeme ziadnu, nemam sa s cim "lucit"..

autor
25. máj 2022

Kamoške

zafir01
25. máj 2022

Žiadnu. Napriek tomu, že som vydatá 13 rokov som svoju slobodu nestratila 🤷‍♀️.

Ale chápem, každá zámienka na stretko s priateľkami je dobrá. Za mňa kľudne adrenalínový spoločný zážitok, výlet a presoanie niekde vo welnes hotely bez mužov.. Niečo, na čo si spomeniete. A možno budete chcieť opakovať. Aj keď prídu deti.

ajko2011
25. máj 2022

Žiadnu 😂

angelous1991
25. máj 2022

Jednej kamoske sme urobili akciu u jednej baby v garáži a tancovali sme a jedli a kvakali. A na ďalšej čo som náhodne stretla šli baby na túru . Normálne mala kocka na sebe legíny a závoj a podvozok a drela hore na kopec a s ňou partia báb . Veselo im bolo aj tuším fľaštičku mali . A toto by bolo to čo by som ja chcela lebo turistiku milujem

autor
25. máj 2022

Nadpis bol Aku ste mali rozlúčku so slobodou, z zmysle výlet/dobrodružstvo... Úžasní admini to vedia super opravovat

svetlana16
25. máj 2022

Kamoške sme robili - wellness + večera (kedze sa vydava medzi poslednymi a vsetky mame male deti (0-5r.) tak v ramci moznosti ako sa dalo utiect od rodiny 🙂 tak sme vyhoveli ci mamkam s detmi ci slobodným

dencagee
25. máj 2022

Ja tiež plánujem kamarátke a mame zarezervovaný celý objekt - chata s wellnessom a aktivitami na cely víkend, vybavili sme catering, bude nejaká torta a ona chce aj striptera, čiže toto jej splníme. No a inak nič špeciálne, budeme sa rozprávať, tancovať, jesť, piť a proste si užívať oddych v čisto babskej spoločnosti. Ide nás 14 🙂

llucciaa
26. máj 2022

bola som s kamoškami na wellnesse a oddýchli sme si, nič nejako svetoborné, išli sme tak aby sme si oddýchli, pokecali a účel to splnilo 🙂

radkaradix
26. máj 2022

mne spravili kamošky úžasnú nezabudnuteľnú rozlúčku.. dohodli s mojím mužom, aby ma zaviezol na určené miesto, netušila som vôbec kam (šli sme asi 60 km), tam ma na parkovisku čakali s balónmi, šerpou, čelenkou, dostala som aj fotoalbum s popiskami, prianiami a pod. - boli to spolužiačky zo strednej a z výšky, takže milión spomienok - zrazu sa tam ukázala aj jedna kamoška, ktorá mi písala, že nepríde, býva veľmi ďaleko, ale prišla!!! šli sme potom do wellness, súkromný len pre nás (korona times), tam sme si dali šampus, drinky, misa s ovocím, sauna atď.. potom sme si šli prepudrovať nos k jednej z báb, ktorá pre túto príležitosť vyhnala muža, deti aj psa ku svokrovcom :D :D niečo sme znova vypili, šli sme do mesta a aj keď to bolo obdobie prísnych korona opatrení, našli sme otvorenú jednu terasu, mali sme šťastie aj na osadenstvo aj na personál, všetkým taká akcia dobre padla v tých časoch temnoty :D :D pripravili mi také priblblé úlohy, ale so stúpajúcimi promile boli čoraz zábavnejšie.. mladí chalani s radosťou plnili spolu so mnou každé zadanie :D :D dostala som aj drinky zdarma od čašníka, vďaka tomu aj riadnu opicu.. vlastne si záver vôbec nepamätám, ale postarali sa o mňa, uložili spinkať a na druhý deň zaviezli domov :D :D veľmi im za to ďakujem..

autor
26. máj 2022

@radkaradix aké úlohy? 🙂

radkaradix
26. máj 2022

Tak rozne, napriklad vypytat si cislo od barmana, vypytat kondom od nejakeho chlapa, vyzliect nejakemu chlapovi tricko, zakricat z plnych pluc, ze si idem brat xy a milujem ho, zatancovat na stole.. take kraviny no..

autor
26. máj 2022

@radkaradix diky 😀 to číslo od barmana je super nápad... 🙂 tak ste sa dobre zabavili asi, diky za info

tina1000
29. apr 2024

@dencagee a kde ste zohnali taku chatu? Dakujem 😊

zuzana76
29. apr 2024

žiadnu