icon

Aký darček by potešil nevestu a ženícha na svadbu?

alexkajka
17. feb 2013

Sestra sa bude v juli vydavat ma 26 rokov s buducim manzelom ziju v rodinnom dome spolu s jeho rodicmi ale oni maju svoju malu izbu kde maju aj postel aj obyvacku a chcela by som vas poprosit co by som im mohla kupit dakujem za pomoc 🙂

Strana
z2
ivett1
18. feb 2013

@alexkajka ahoj, najskôr sa spýtaj, čo by asi tak ešte potrebovali do bytu a ak to nechá na teba, tak určite peniažky ... ak by si chcela nejaký obraz, nemusíš sa trafiť do vkusu (aj my sme dostali obraz, ktorý sa nám nikde nehodí... ) ... ale, čo mám odložené, sú všetky originálne blahoželania ...(sú tam aj ručne robené na pergamenovom papieri ... jednoduché, ale nádherné😉) ... a ... keď sme sa brali , tiež sme mali komplet zariadený byt ...😉

lucka22771
21. feb 2013

..ja som tiež za euríčka v obálke, určite je to lepšie ako kupovať dary, ktoré nevyužujú. My sme mali svadbu v septembri a viac sme sa potešili peniazom, nakoľko tiež sme spolu žili pre svadbou a každé euro sa zišlo 🙂 Dostali sme aj také zbytočnosti ako indukčný varič 🙂, poháre, ktoré sa nám nepáčia a podobne 🙂

minutka
6. mar 2013

sevecka
18. máj 2013

Takze hodim aj sem, ved podelit sa nie je zle. Ja som kupil osobne krasnu solnicku a korenicku.
http://www.coolish.sk/doplnky-darceky/solnicka-... Vola sa ze, MRS a MR, pekne mile a hlavne to malo uspech

v_alika12
18. máj 2013

@sevecka nic v zlom,korenicky su fajn,ale darcek za 5€ mozes dat akurat tak do tasticky k obalke s peniazmi. Kazdy dobre vie,ze svadba nieco stoji a preto sa nepatri ist na "prazdno"

adkoalauri
27. máj 2013

Tak my sme pár somarín dostali na svadbu napriek tomu, že sme bývali už spolu s manželom v dome 3 roky, čiže dom bol kompletne zariadený. ..Z čoho som nebola nadšená, bola napr. sada hrncov - dnes ich s radosťou vyťahujem, toho nikdy nie je dosť 😀 ale väčšinou sme dostali peniaze - hneď sme ich aj minuli napr. manžel kúpil kvalitný foťák, drevenú sedačku atď. Takže sme ich využili, a potom sme aj povedali príbuzným, čo sme na tých peniažkoch kúpili... Závisí to aj od toho, či sa chcú osamostatniť, vtedy sa oplatí kúpiť niečo- podľa mňa by si sa jej kľudne aj mohla spýtať,čo by chcela, alebo choďte sa spolu popozerať, ale keď ostanú bývať u svokrovcov, tak neviem... Jedny z rodiny napr. spravili zoznam, na ktorý napísali čo chcú: taniere, žehličku, vysávač atď. a dostal sa ten zoznam k rodinným príslušníkom a keď sme im kúpili žehličku, tak sme ju zo zoznamu vyčiarkli. Mne sa to ináč páčilo, lebo napr. ani 3 sady tanierov nepotrebuješ...

lucifera
8. okt 2016

ja vypalujem do dreva🙂aj svadobné motívy🙂

Strana
z2