Aký darček dáte mužovi na Valentína?
Cokolvek ma inspiruje.
dávame si spoločný darček - novú posteľ :D
ta postel je super napad 🙂 myslim ze hned idem nieco take navrhnut 🙂 doteraz som nemala ani paru co by sme mohli. muz vymyslel zo zlavomatu vikend niekde v cechach, len to by chcelo umiestnit deti na 3 dni niekde :(
Darcek??? No predsa seba hihi☺☺. My osobne si na vecne darceky nepotrpime vobec. Ale dobra vecera s este lepsim vinkom musi byt.. Laska moja jedinaaa milujem ta ti mooj velky otecko cmuuk💝💞💕
Dnes dostal predčasný darcek a to,že bude viacnásobným ockom
pivo.. napisem mu tam nieco mile, ale my nie sme velki romantici, takze u nas to bude take "paci sa" a tym to hasne 😀 😀
Standartne si kupime nieco sladke a padol mi do oka dnes pekny -velky- hrncek, tak ked bude chciet, dostane, ked nie, dostanem ja 😀
u nas sa valentin "nenosi", ide ma slak trafit zo vsetkych tych srdiecok a sladakov... my sa obdaruvame pocas celeho roka, on mi kupi trebars moj oblubeny dzus, ktory je velmi tazko dostat, a kupi rovno karton... alebo minule ponozky 🙂 to bolo mile... ja ho zas hocikedy prekvapim jeho oblubenymi kolacmi, alebo ked nieco uvidim v obchode, co by sa mu hodilo... objatie a pusinky su na dennom poriadku aj 20krat a ked nie sme spolu, tak vzdy smska s vyznanim lasky na dobru noc... o tom je laska, nie o valentinovi 😉
dohodli sme sa ze nic🙂🙂staci uspat nase tri deti,dat si vinko objednat pizzu...nas vysnivanyy Valentiin🙂)
valentin nie je o tom co kto druhému kupi... je to jeden komercny sviatok ktory sem dovliekli z USA... a my sa tu vsetci opičíme po nich... a žmýkajú z nás peniaze na nejakých presladených darčekoch...
My mame Valentina kazdy den 🙂 Ked ide na nakup vzdy mi donesie nejaku drobnost,oblubenu coko tycinku,vinko alebo kvety. Ja mu na oplatku sem tam kupim nealko pivo ktore ma rad,alebo upeciem bublaninu z bobuloveho ovocia. Alebo len tak si skocime na veceru. Neriesim ze dnes je Valentin a preto musim dostat a dat nejaky dar.
keď človek nevie vymyslieť sám, tak radšej nech nič nedáva
ramik s rodinnou fotkou
Zrovna dnes som niekde čítala, že "Fajka sú kvety pre chlapa." 😀 Tak možno mu spravím z ružového papiera nejaký poukaz, ktorý môže použiť hocikedy a hocikde 😉
Muz venuje zene kvet,ktory rozkvitne v jej rukach...
to bude pre neho dobry dar...😀
nic, ale dufam, ze on mi nieco da, kedze mam narodeniny 🙂
určite nič, Valentína odignorujeme, nemienim podporovať komerčný sviatok privlečený z USA. Dávame si drobné pozornosti počas celého roka, nepotrebujeme na to kalendárom určený deň. Valentína považujem za sviatok pre pubertiakov, tí nakúpia plyšákov, ktoré sa doma zbytočne kopia, nekvalitné čokolády ale so srdiečkom, kvety chvíľu pred zdochnutím a predavači so mädlia ruky 😝 😝 😝 😝 😝
Sviatok sv. Valentina nie je vobec dovleceny z Ameriky (iba ak ta komercionalita vo vseobecnosti) - sviatok je "nas" - teda europsky, presnejsie bol to taliansky mnich. Treba nacriet trosku do historie - podla mojho nazoru je to krasny pribeh a ako sviatok vsetkych zamilovanych tiez 😉
A darcek? Nieco male, symbolicke (tentokrat penu do kupela, mliecnu sumivu bombu, v poslednom case sa rad cvachta 😀).
ja som dala urobit rucne malovany hrncek s osobnym venovanim. Manzel pije kavu kazdy den, takze moj darcek ma na ociach kazdy den 🙂 Tiez nie sme extra zastanci valentyna, ale taketo male drobne darceky vzdy potesia, aj ked ich darujete len tak. Skus pozriet na paradnedarceky . sk a daj si do vyhladavaca slovo hrnček a mozno sa ti nejaky zapaci.
Nezbijem ho. 😀 Ale nie. Obycajne si na valentina nedavame darceky. Len si dame "symbolicku" pusu, akoze k valentinu. Niekedy ideme do restauracie (s detmi), ked sa nam nechce, tak nie. Proste neslavime za kazdu cenu. A nie je to americky sviatok, je to europsky sviatok z historie, USA si ho iba prepozicali a spravili z neho nechutne komercnu zalezitost.
v amerike z toho spravili business a vyzera, ze pomaly zacina z toho byt business aj u nas. Ta restauracia s malym, drobnym osobnym darcekom je podla mna uplne dostacujuca
My si darujeme spoločnú chvíľu. Deti postráži babička a my si zájdeme na večeru 🙂
napriek inému "papierovému" dátumu ma lekárka upozornila, že pravdepodobne porodím... takže dcéru. Ale inak si nedávame nič.
Ja spolocny darcek,kupim listky na koncert Kabat-u
Ma mna a base 3 deti co viac si moze prist ma od nas veeeela lasky
Urobím mu super večeru , dáme si pohárik vina či sampusu a keď deturence zaspia tak si dáme chvíľku romantiky. 😘😍
budu cely den ticho :D
Tenrto rok som vymyslela niečo originálne a trošku drahšie. Dala som manželovi vyrobiť vojenskú platničku s mojimi odtlačkami prstov Topatouch. Služobne je často mimo domu, tak ma bude mať aspoň stále pri sebe

bentley