icon

Aký darček dáte mužovi na Valentína?

nelinka2009
13. feb 2016

Cokolvek ma inspiruje.

Strana
z2
pes123456
13. feb 2016

bentley

tyelde
13. feb 2016

dávame si spoločný darček - novú posteľ :D

stastnablcha
13. feb 2016

ta postel je super napad 🙂 myslim ze hned idem nieco take navrhnut 🙂 doteraz som nemala ani paru co by sme mohli. muz vymyslel zo zlavomatu vikend niekde v cechach, len to by chcelo umiestnit deti na 3 dni niekde :(

misel0806
13. feb 2016

Darcek??? No predsa seba hihi☺☺. My osobne si na vecne darceky nepotrpime vobec. Ale dobra vecera s este lepsim vinkom musi byt.. Laska moja jedinaaa milujem ta ti mooj velky otecko cmuuk💝💞💕

ssstanka
13. feb 2016

Dnes dostal predčasný darcek a to,že bude viacnásobným ockom

jana_eyre
13. feb 2016

pivo.. napisem mu tam nieco mile, ale my nie sme velki romantici, takze u nas to bude take "paci sa" a tym to hasne 😀 😀

25daniela
13. feb 2016

Standartne si kupime nieco sladke a padol mi do oka dnes pekny -velky- hrncek, tak ked bude chciet, dostane, ked nie, dostanem ja 😀

cincila18
13. feb 2016

u nas sa valentin "nenosi", ide ma slak trafit zo vsetkych tych srdiecok a sladakov... my sa obdaruvame pocas celeho roka, on mi kupi trebars moj oblubeny dzus, ktory je velmi tazko dostat, a kupi rovno karton... alebo minule ponozky 🙂 to bolo mile... ja ho zas hocikedy prekvapim jeho oblubenymi kolacmi, alebo ked nieco uvidim v obchode, co by sa mu hodilo... objatie a pusinky su na dennom poriadku aj 20krat a ked nie sme spolu, tak vzdy smska s vyznanim lasky na dobru noc... o tom je laska, nie o valentinovi 😉

mimi1988
13. feb 2016

dohodli sme sa ze nic🙂🙂staci uspat nase tri deti,dat si vinko objednat pizzu...nas vysnivanyy Valentiin🙂)

ena70
13. feb 2016

valentin nie je o tom co kto druhému kupi... je to jeden komercny sviatok ktory sem dovliekli z USA... a my sa tu vsetci opičíme po nich... a žmýkajú z nás peniaze na nejakých presladených darčekoch...

tajka1986
13. feb 2016

My mame Valentina kazdy den 🙂 Ked ide na nakup vzdy mi donesie nejaku drobnost,oblubenu coko tycinku,vinko alebo kvety. Ja mu na oplatku sem tam kupim nealko pivo ktore ma rad,alebo upeciem bublaninu z bobuloveho ovocia. Alebo len tak si skocime na veceru. Neriesim ze dnes je Valentin a preto musim dostat a dat nejaky dar.

moni244
13. feb 2016

keď človek nevie vymyslieť sám, tak radšej nech nič nedáva

dari226
13. feb 2016

ramik s rodinnou fotkou

petkashop
13. feb 2016

Zrovna dnes som niekde čítala, že "Fajka sú kvety pre chlapa." 😀 Tak možno mu spravím z ružového papiera nejaký poukaz, ktorý môže použiť hocikedy a hocikde 😉

dominika6
13. feb 2016

Muz venuje zene kvet,ktory rozkvitne v jej rukach...
to bude pre neho dobry dar...😀

airaw
13. feb 2016

nic, ale dufam, ze on mi nieco da, kedze mam narodeniny 🙂

timea7
13. feb 2016

určite nič, Valentína odignorujeme, nemienim podporovať komerčný sviatok privlečený z USA. Dávame si drobné pozornosti počas celého roka, nepotrebujeme na to kalendárom určený deň. Valentína považujem za sviatok pre pubertiakov, tí nakúpia plyšákov, ktoré sa doma zbytočne kopia, nekvalitné čokolády ale so srdiečkom, kvety chvíľu pred zdochnutím a predavači so mädlia ruky 😝 😝 😝 😝 😝

lorela
14. feb 2016

Sviatok sv. Valentina nie je vobec dovleceny z Ameriky (iba ak ta komercionalita vo vseobecnosti) - sviatok je "nas" - teda europsky, presnejsie bol to taliansky mnich. Treba nacriet trosku do historie - podla mojho nazoru je to krasny pribeh a ako sviatok vsetkych zamilovanych tiez 😉

A darcek? Nieco male, symbolicke (tentokrat penu do kupela, mliecnu sumivu bombu, v poslednom case sa rad cvachta 😀).

modrofuzik11
16. mar 2016

ja som dala urobit rucne malovany hrncek s osobnym venovanim. Manzel pije kavu kazdy den, takze moj darcek ma na ociach kazdy den 🙂 Tiez nie sme extra zastanci valentyna, ale taketo male drobne darceky vzdy potesia, aj ked ich darujete len tak. Skus pozriet na paradnedarceky . sk a daj si do vyhladavaca slovo hrnček a mozno sa ti nejaky zapaci.

fuska
16. mar 2016

Nezbijem ho. 😀 Ale nie. Obycajne si na valentina nedavame darceky. Len si dame "symbolicku" pusu, akoze k valentinu. Niekedy ideme do restauracie (s detmi), ked sa nam nechce, tak nie. Proste neslavime za kazdu cenu. A nie je to americky sviatok, je to europsky sviatok z historie, USA si ho iba prepozicali a spravili z neho nechutne komercnu zalezitost.

lastom
17. mar 2016

v amerike z toho spravili business a vyzera, ze pomaly zacina z toho byt business aj u nas. Ta restauracia s malym, drobnym osobnym darcekom je podla mna uplne dostacujuca

zabka788
14. jan 2017
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

My si darujeme spoločnú chvíľu. Deti postráži babička a my si zájdeme na večeru 🙂

jankalukasova
14. jan 2017

napriek inému "papierovému" dátumu ma lekárka upozornila, že pravdepodobne porodím... takže dcéru. Ale inak si nedávame nič.

petulda333
14. jan 2017

Ja spolocny darcek,kupim listky na koncert Kabat-u

elise
14. jan 2017

Ma mna a base 3 deti co viac si moze prist ma od nas veeeela lasky

denka275
14. jan 2017

Ja som minulý rok kúpila takúto maličkosť, nedávame si nič veľké, skôr si urobíme čas pre seba 🙂

diablikovci
14. jan 2017

Urobím mu super večeru , dáme si pohárik vina či sampusu a keď deturence zaspia tak si dáme chvíľku romantiky. 😘😍

magda15
Odpoveď bola odstránená
czechzuzanaba
20. jan 2017

budu cely den ticho :D

sonka1981
23. jan 2017
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

Tenrto rok som vymyslela niečo originálne a trošku drahšie. Dala som manželovi vyrobiť vojenskú platničku s mojimi odtlačkami prstov Topatouch. Služobne je často mimo domu, tak ma bude mať aspoň stále pri sebe

Strana
z2