icon

Aký darček k 40tke pre ženu, ktorá nič nepotrebuje?

2. okt 2023

Ahojte, potrebujem radu, lebo som sa ocitla v nepríjemnej situácii. Pred časom oslavoval môj brat 40tku. Kúpila som mu darček cca v hodnote 60€. Teraz som mala rovnaký sviatok ja a dostala som darček v trojnásobnej hodnote. Cítim sa nepríjemne, aj keď chápem, nemá deti, so ženou sú štedrí k celej širokej rodine, ja som na materskej, on to iste tak neberie ako ja. Ja mám však nepríjemný pocit, cítim sa dlžná. O to viac, že teraz oslavuje 40 bratova manželka. Určite si nemôžem dovoliť vrátiť jej dar v rovnakej hodnote, ako som dostala ja. Ale netuším, čo jej kúpiť, aby som popri ich daru nevyzerala ako chudobný príbuzný. Ona je človek zvyknutý na kvalitu a značkové veci. Uvažovala som možno nad nejakým wellnessom, kam by šli obaja a tak by som trošku kompenzovala aj lacnejší dar bratovi. Je to hlúpy nápad? Mal by to byť radšej osobný dar iba pre ňu? Lenže čo, aby to bolo aj dostupné a aj potešilo niekoho, kto si môže dovoliť všetko? Joooj, dilema ☹ Ďakujem za každú radu a tip.

Strana
z4
linalinabizu
4. okt 2023

Necít sa trápne , ale daruj tak ako to cítiš.
Veľakrát mám pocit že symbolika DARu ako takého sa už dávno nenosí.
Môj brat so švagrinou nám (mne a mužovi ) nedávajú ani neposielajú dary lebo žijeme na opačných stranách republiky a nestretávame sa príležitostne k sviatkom . Zato my im dávame dary dodatočne ,pri najbližšej príležitosti . A za 6 rokov ich to ani raz nenapadlo robiť to rovnako ako my a ani nie je badať žeby im to bolo trápne či divné. My sa na tom stále dobre pobavime.

kornelies
4. okt 2023

@evelynka86 Preto som pisala, po schvaleni manzelom. Ved on musi najlepsie vediet, aky parfem pouziva alebo aky si chce kupit. Kyticu za 20E, to mozu byt uviazane tri ruze. Ja si na okruhliny predstavujem nieco krajsie, s cim sa kvetinarka moze trosku pohrat, aj ked kytica za 50E nie je extra terno.

portret7
4. okt 2023

Pokazku na ticketportal alebo priamo listky do divadla, koncert, talkshow, standup comedy a pod, ak poznas ich vkus. Vyberies podla svojich moznosti. Alebo zavolaj svagrinu na “babsky den”,manikura, pedikura, masaz, kurz licenia, potom na dobry drink a osobneho sofera nech vam robi brat. Pripadne cez cesrovku jednodovy vylet, poznavacku…. Pripadne napis mesto, odkial je svagrina, kolko mozes investovat a poradime ti.

sonnenshein
5. okt 2023

Och, a este, ak su kavickari, tak Loveramics salky, maju rozne farby a velkosti.

gabishek
10. okt 2023

PENIAZE potrebuje kazda zena 😄 pozname to vsetky dobre 🙈

evicka3692
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4