icon

Aký darček na 60-tku pre muža?

petkam18
24. feb 2013

Mamičky prosim poradte, moj otec bude mať 60 rokov a vobec neviem čo mu kupiť. Čo by ste poradili?

Strana
z2
norikaro
29. nov 2016

@javorinska boli tak vychovavany, ze museli setrit. Ved doteraz ked prideme k nim na navstevu tak nam hovoria aky mame my super zivot, ze si mozme dopriat to co chceme, ze oni to vobec take nemali ked boli mlady. Ale tak bola ina doba a preto my im teraz s radostou kupujeme veci, ktore vieme ze ich potesia🙂 Je aj taka, ani ja som o nej dlho nevedela, ale kamaratka mi raz posielala nejake veci aby som ohodnotila, tak som sa k nej dostala a teraz som ju aj vyuzila a objednala z nej ten stojan pre neho

javorinska
7. dec 2016

@norikaro ano, tieto veci velmi dobre poznam, aj nam to stale rodicia hovoria🙂 Zo zaciatku, ked som bola este dieta, mi to vadilo ale teraz presne viem o com hovoria, lebo dnesne deti maju uz fakt uplne vsetko co chcu. Maju este lepsie detstvo ako my. Som rada ze si mi ju poradila🙂 Pozerala som si ich ponuku a maju tam pekne vecicky. Aj stojan sa mi tam jeden zalubil ale aj pohare na vino, presne take som chcela do domacnosti, tak rozmyslam ze toho aj viacej poobjednavam🙂 Kolko trva dorucenie, prosim ta?

norikaro
19. dec 2016

@javorinska tak to ano, dnesne sa maju uz uplne super a este co to bude neskor. Ale nezavidim im, coraz viac su rozmaznane tie deti. Trebalo by ich vychovavat tak, ako aj nas vychovalali, ale to my nezmenime. Pohare na vino tak maju tiez dost pekne, po tych pocumujem uz aj ja dlho 🙂 🙂 Vies co do 24 hodin ale ked nemaju tovar na sklade tak tam je dlhsia dodacia doba, neviem ci nie az 7-14 dni, tak sa mi zda ze mi pisali, ked som sa u nich informovala

dominika_klara
19. dec 2016

Pred pár dnami som akurat robila ocovi.

javorinska
4. jan 2017

@norikaro presne tak ako si napisala, preto moje dieta sa budem snazit vychovavat tak, ako aj nas vychovavali, nechcem aby som mala rozmaznane dieta🙂 Ale uz tuto temu nerozoberajme🙂 Mala si pravdu s tou dodacou dobou, bolo to tak. Nastastie ale ten stojan na vino, ktory som chcela mali na sklade, takze mi ho rychlo dodali. Tak sa potesil nemu, som necakala az taku reakciu ale bola som rada😉

anitka63
9. jan 2017

@javorinska ahojky, dúfam že neotravujem🙂 Chcela som sa len spýtať aký si stojan na víno objednávala? Už ti aj prišiel? Pretože vo februári má môjho muža veľmi dobrý kamarát 40-te narodeniny a pozval nás na oslavu a vôbec neviem čo kúpiť (samozrejme výber darčeka manžel nechal na mňa) :/ Toto mi prišlo ako celkom vhodný darček. Alebo mi viete ešte aj niečo iné poradiť? Ďakujem

A aký typ/značku ste fotorámik kupovali ?

silvapokorna
30. máj 2017

ak sa skladáte viacerí a používa mobil, čo predpokladám, že áno, tak by som pozrela aj smartfony, vybrať niečo vhodné s dobrý pomerom cena/výkon. na nete je už dosť informácií aj porovnávače, napríklad tu: http://www.nevahajporovnavaj.sk/

mirreckall
5. júl 2017

@dominika_klara prave som sa inspirovala 🙂 co si prosim ta pouzila ako podnos?

dominika_klara
8. júl 2017

@mirreckall preglejku -..zo starej skrine

Strana
z2