icon

Aký darček otcovi a svokrovi?

lulupulu
4. nov 2022

Ahojte, idem si po radu lebo je to moja každoročná dilema. Co dat na vianoce svokrovi a môjmu otcovi? Peniaze sa u nás nedávajú, každý rok stále rozmýšľam co im dat no vždy dostanú len ponožky a sprchový. Len už mi to je trápne lebo fakt myslím ze by sa im hodilo niečo iné. Dávam darček spolu do 50€ pre moju mamu a otca a za 50€ pre svokru a svokra. Len väčšinou vždy je tam všetko len pre ženu. Môj ocino je kamionista a svokor sa zaoberá opravou traktorov. No ale gola sady a takéto im kupovať nechcem keďže stoja okolo 100€. Poraďte prosím čo také kúpiť, nepiju, nefajčia a fakt také co potrebujú k svojej práci majú hádam všetko.

Strana
z2
sasitimi17
4. nov 2022

Ozaj pozri manboxeo

lulupulu
autor
4. nov 2022

@stannkal no to je vaša dohoda ktorá mne vôbec nepomohla 😂

lulupulu
autor
4. nov 2022

@sasitimi17 toto je to najhoršie čo existuje, chlapovi som to kúpila keď mal 30 zacvakala som asi 110€ za to a potom som ten istý obsah co bol v tej debne nasla na nete za 20€

lulupulu
autor
4. nov 2022

Inak, už som prišla na to co kúpiť aj svokrovi, sadu do dielne takých kľúčov. Muž stále hovorí ze on to raz dakde položí a už to nemôže nájsť, tak myslím ze ho poteší keď bude mať zase raz aspoň chvíľku celú sadu pokope 😂😂😂

sasitimi17
4. nov 2022

@lulupulu faakt? tak aspoň viem že to nemám kupovať 😂

lulupulu
autor
4. nov 2022

@sasitimi17 hej no. Ja som to 3 roky dozadu kupovala keď to bola novinka, prezentované ze strašná zábava keď to bude páčiť a neviem co ale akože môj 3 ročný syn by sa s tým tak možno pohral na chvíľu, inak nič moc. 😁

elam1234
6. nov 2022

My sme môjmu otcovi poskladali s bratom a mamou na pipu 😄 minulý rok 🙂 to bol zatiaľ asi najlepší darček 😂

marca12
6. nov 2022

@lulupulu Kamionistovi by sa nehodila nabijacka telefonu do auta? Ak teda este nema.

slovakboy
6. nov 2022

@lulupulu akým spôsobom sa holia? Na mokro alebo elektrickým strojčekom? Lebo ak na mokro tak odporúčam strojček holiaci klasicky pochrómovaný vyjde od 16-40€ a žiletky do toho kúpiš a penu a štetku dokopy by som ti pomohol vybrať do 50€ všetko. A také aké bežne v obchode nekúpiš. Pena s krásnou vôňou. Alebo nechodia do lesa? Napríklad buzola profesionálna aj s návodom ako sa nestratiť v lese a vždy trafiť na potrebné miesto s presnosťou plus mínus 10m? Hoci teraz už každý používa GPS v mobile.

Strana
z2