Aký darček ste dali svojim deťom na ich prvé Vianoce?
Pinklerovej triangel aj s tou hojdačko/preliezkou a šmykľavkou ☺️
dveicatu Lego Diplo, chlapcom Balancnu dosku, kabat, chameleona - vkladacku
Triangel s doskou a hojdačku a bazénik s gulickami na mieru.
Staršej hraciu deku..všetko bolo na rýchlo keďže sme sa v podstate nie dlho pred vianocami sťahovali atď
Mladšej chodítko na tlačenie také 3in1 a knižky
zalozeny sporiaci ucet s aspon 10 000 eurami
Lego a plastelínu
O akom veku sa bavime? Moja 2m dostala penovu podlozku 😂
Moj mal asi 2 mesiace a nedostal nic 🤷♀️
Jednemu hupacieho konika a drevene kocky...a druhy ked mal prve vianoce mal len 3 m tak hrazdicku dostal naku multifunkcnu.a hryzatko
Kedze na jeho pre Vianoce nemal ani rok, tak sme nic speci nevymyslali. Dostal hracky, ktore ho aj tak bavili len kym trhal papiere. Zaujimavejsi bol stromcek
No keďže mal mesiac a bol to celkom vyčerpávajúci mesiac 😀 tak tuším len symbolicky nejaké bodycko či niečo také, ani neviem už.
2 kartičky - jedlo zadarmo a bývanie zadarmo 😂 nič iné sme neriešili prišlo nám to zbytočne
syn išiel mať rok - takže dostal auto ktoré ho moc nezaujímalo.
dcéra išla mať tiež rok - dostala niekoľko hračiek okrem iného klavír na ktorom si púšťala hudbu - stále dookola tú istú. keďže bola fyzicky zdatná tak sa pohúpovala v postieľke do rytmu a mala z toho nesmiernu radosť. my sme sa všetci zabávali na nej.
ďalšie deti si vôbec nepamätám.
@anonym_autor nasa bude mat na vianoce 5 mesiacov, rozpravali sme sa s muzom co asi by sme mohli.. isli sme do extremov 😃 bud nic, alebo naozaj len nejaku deobnost, alebo nieco hodnotnejsie (bude mat hodnotu aj do buducna)
Nič, mal skoro 3 mesiace 😃 tento rok tiež moc neplánujeme, možno nejakú knižku, inak nič. Od rodiny dostane toho kopu a reálne nič nepotrebuje, dokupujem mu počas roka čo potrebuje. Skôr ho asi tento rok bude zaujímať stromček 😃 a teda my radšej dávame peniaze do fondov a šetríme mu, nekupujeme moc darčeky, ak niečo fakt nepotrebuje
@anonym_autor a kto si to ma pamatat?
Na uplne prve vianoce,syn (2m) dostal od muza futbalovu loptu 😁
kľúče, ovládač od telky, mobil, varechu a hrniec ... podľa mňa najkrajšie darčeky 😀
Dostal ruksacik, cumlíky, fľašku. Mal 3 mesiace. Doteraz pouziva aj fľašku, aj ruksacik.
Náš mal na svoje prvé Vianoce presne týždeň😂. Aby sme aj preňho mali niečo pod stromček, manžel mu kúpil látkovú knižku , hryzátka, nejakú mini drevenú knižku a tiež gumenú do vody - so všetkým sa potom neskôr krásne vyhral. A ešte od neho dostal aj batôžtek, ten stále čaká na svoju chvilu 😉.
Teraz budem mať malý rok, dostane asi odrážadlo, ale ešte uvidíme.
Presne na Vianoce mala 4 mesiace tak dostala penovu podložku na hranie
naša mala 8 mesiacov a dostala vkladačku, kocky rôznych veľkostí, ktoré sa skladajú na seba ako veža a také iné vzdelávacie hračky pre bábätka - sme veľká rodina, každý kúpil drobnosť
Nič 😅
Gulicku s drevenou krabickou a otvorom na vhadzovanie. Najviac sa pacil papier.
Nas mal 4 mesiace a dali sme mu darceky “na pamiatku”-prvu rozpravkovu knihu, ozdobu na stromcek (macko) este sme rozmyslali do detskej dat vytlacit mapu hviezdnej oblohy v den kedy sa narodil😊 mozno este projektor hviezdnej oblohy je fajn (mame a ma ho rad ale kupili sme neskor). Neviem, oblecenia mal dost aj hraciek a na vacsinu bol este maly tak sme to ponali takto symbolicky 😁
@anonym_autor a kto si to ma pamatat?
@anonym_ccbd4a nuz, vidite ze su, co si pamataju 🤷🏻♀️🙂
Kolotoč nad postieľku. Mala jeden mesiac na Vianoce ..