Aký je najhorší vianočný darček pre ženu?
Aký je najhorší darček, ktorý môže žena na Vianoce dostať alebo aký je najhorší darček, ktorý ste dostali?
Ja som raz dostala šité papuče o dve čísla menšie a vydržali 3 týždne, potom telovú kozmetiku, ktorú nepoužívam... Tie sprcháče a krémy ma ozaj nepotešia. Príde mi to také, ze aspoň niečo aby bolo. Viac by som sa potesila 1000 kusovym puzzle keby boli aj za 5€ z vi*tidu😂
@hankab toto som zazila aj ja, poziadanie o ruku na Vianoce, v teplakoch a este s takou tupou vetou, ze som nevedela, ci sa smiat alebo plakat, namiesto toho aby som sa uvedomila a skoncila to, som si dotycneho po xy rokoch aj zobrala, mala s nim deti a az potom som dostala rozum.
Premna najhorsi bola panvica a kuchynska vaha. Wtf? Ved to je do spolocnej domacnosti a nie pre mna nieco vyninocne, co si nekupim sama.
@papaya1234 náradie
@papaya1234 ja teda nie,ale kamaratka dostala od muza košom s dvomi detmi... 😐
@danyelia tak už môžu pokojne spávať, že ich nikto nepochová na stojáka, alebo nehodí do vreca hej? Akože po tomto darčeku by som asi požiadala o rozvod 😅
Tak mna by napriklad vobec nepotesila tá Pandora..našťastie to moj manžel vie a inak mi ju nemá kto kúpit.
Za to moju dcéru by potešila(má 12)😆
Inak u mna vedie parfém...nechcem to nazvat, že nejhorší darček...no pravidelně dostávam od urcitej rodiny parfém,ci na sviatok,narodeniny či Vianoce proste vždy.No pre mna je to skor neprijmna rutina.Ad.1 vnímám to ako dar len aby bol,neosobný, bez nápadu. Ad.2 ja som velmi náročná na vône, milujem vône ale musí mi sediet .Ak mi vona nesadne neznesitelne ma boli hlava a je mi zle.
Čiže mam "luxusnú zbierku " 100+€ parfúmov a kaziet, ktoré mi len zavadzajú.
A za ďalšie ma mrzí,že je to vcelku blízka rodina..často keď sa rozprávame aj poviem čo by mi urobilo radosť, čo by som chcela,ba dokonca kt.konkrétna vôňa mi voní...a aj tak nikdy nič z toho nedostanem a pritom sú to skoro vždy diametrálne finančně odlišné věci ,teda by kupujúci este" ušetril" .
Nakolko my si běžne kupujeme čo potrebujeme alebo chceme ,v roku ,tak mna na sviatky potešia skutočne radšej maličkosti ktoré niekedy spomeniem, že by mi urobili radost ale sama si ich například nekupim.
Na narodeniny ma napr. spomedzi všetkých drahých a zbytočných darov potešila krabica Donutov 🍩😁
Fejkové michael kors hodinky od ex z AliExpressu za 10€ 🙈😂
@papaya1234 kamarátka dostala na Vianoce mop. Ale úplne taký lacný obyčajný, žiadny extra.
Ja neznasam celorocne kolujucu obalku, lebo muzovi surodenci sa toho zvyku nechcu vzdata na Vianoce to, ze si kazdy kupi a potom ai to rychlo povymiename a zabalime. Roky im uz navrhujem, ze darceky len detom, ale nechcu v tomto zmenit nazor. A druhe neznasam to, ze.pred vianocami kazdy chodi, ze mame si vymysliet, co by nam kupili. No naco, co nam treba, kupime ked to treba a nasli.len aby bolo, to pre mna ani nie je darcek.
S braskom mame dohodu, dospelaci si nedavame nic a detom po knizke.
@papaya1234 Od manžela: vysávač, hrnce, sadu nožov... Darčeky do domácnosti pre gazdinu, nie je to osobný darček pre manželku. Potešila by aj hocijaká maličkosť, ale taká od srdca a z lásky.
@kristinka92 ten benzín je dobrý nápad ako to chlapovi vrátiť a ukazať, ako vyzerá nevhodný darček😂
Moje bývalý mi daroval na Vianoce balenie toaletneho papiera, balenie servitok a sadu umelych pohárov, ake sú v automatoch. A tiez neuznavam darceky, také co sa nutne potrebuje, a ked už teda, tak kupit tu vec naozaj kvalitnu, aby potesila.
Handru na zem a kuchárku Ládi Hrušky s recepty typu ako si spraviť napr. párok v rožku😅
@papaya1234 Najhorsi, od manzelovej rodiny pichlavy akrylovy šal z nejakej lacnej trojeurovej akcie dva plus jedna zdarma a to bolo to zdarma. Normalne som ho od zlosti vyhodila.
Ja som sa dneska tak od srdca zamyslela, čo by ma teda potešilo, ale prisahám darčekový kôš plný čiastiacich prostriedkov asi najviac :D Kapsule a dezinfekcia do prania, tabletky do umývačky a spol., akurát sa to míňa u nás naraz, je to aj pomerne drahé, ke´d sa to kupuje naraz, tak možno s ničím takým by u mňa zabodoval ktokoľvek, ak už silou mocou si ideme darovať veci. Toto by bolo aspoň užitočné. Ináč mi ozaj to darovanie lezie na nervy, sviečky, šálky, ponožky, a ďalšie zbytočnosti mi fakt nechýbajú. Najviac ma potešia ľudia, ktorí rešpektujú, keď im poviem, že si nič naozaj nič neprosím, a naozaj mi nekúpia nič, áno, ani tú drevenú blbosť s nápisom "nič". Čo si prosím, to si kúpim. AJ knihu, aj lístok do kina, aj sprcháče.
ešte dávnejšie mi dala priateľova mama vyskúšať pulóver, bol otrasnej farby, kvality, nesadla mi ani veľkosť, nič, tak som jej ho vrátila, nech ho posunie niekomu inému, no a ona mi ho neskôr posunula ako darček k Vianociam 🙂
Ja som dostala darcek ...zevraj poukazka na cokolvek co chcem 🙂narodeniny som mala v lete a uz budu vianoce a stale som to cokolvek este nedostala

@lenka.25 niečo malé a vtipné, aby to malo pointu..spoločenskú hru.alebo nejaký zážitok..darčeky vyjadruju, že toho obdarovaneho pozname a chceme ho prekvapit, dojať, potesit..nie je to o peniazoch alebo o materiálnom - kazdy človek s príjmom si v dnešnej dobe kúpi, co chce a potrebuje..nečaká to od darcu