icon

Aký je váš názor na tieto svadobné šaty?

17. apr 2023

Ahojte chcem sa opytat aky mate nazor na tieto saty? Pacia sa mi, ale teda neviem ci su vhodne na svadbu v kostole, co poviete?

dakujem 🙂

Aký je váš názor na tieto svadobné šaty?
Strana
z9
cucoriedkacucoriedka
21. apr 2023

@elvia si asi nikde v žiadnom chráme v zahraničí nebola.tak sa mi vidi

cucoriedkacucoriedka
21. apr 2023

@elvia no máte ako so štúdiom...študuje medicínu alebo právo ale nie na fakulte...načo je univerzita potrebná pre štúdium,? Šak otvorím knihu a všetko sa naučím😅 ja som tiež veriaca...malo chodím do kostola...nikoho kto neverí neodsudzujem...ale ked už som veriaci ma to aj svoje pravidlá...môj názor🤗

linki90
21. apr 2023

podľa mňa sú krásne ,ak máš nato postavu šup do toho ;) a výstrih sa dá trošku zjemniť/prišiť ak by veľa odhaľoval pokiaľ nemáš nejaké bomby prsia to by bolo zase vulgárne 😄 a kľudne aj do kostola však je to váš/ tvoj deň , ja už som videla nevesty čo odhalili toho omnoho viac a nikto neriešil ,ale šaty sú krásne

marthuska
21. apr 2023

@ajush5 len bolerko nezakryje vystrih az po pupok. Bolerko zakryje ako tak ramena. Ale pri týchto satach o to vobec nejde.

derdia
21. apr 2023

Ja by som si urcite tam dala dosit sietku.
. Pre mna osobne by som mala pocit nahoty.. Alr ja taketo vystrihy nenosim. Inak su nadherne samozrejme😁😊😊😊

lunademonica
21. apr 2023

Nepocuvaj puritanky zastarane, krasne saty, uzi si v nich svadbu snov, ten vystrih vobec neni hlboky, ja som mala este vacsi, uplne ok, tie saty maju priesvitnu latku vo vystrihu, cize nic ti nevykukne, ani keby stojku urobis 🙂 Do chramu si daj dake bolerko ale ono to krestanstvo je i tak cele hrane na oko... Nic vazne, proste daj si krasne saty, druha svadba uz nebude, snad :P

bessie12
21. apr 2023

@lunademonica že puritanky zastarané 🤦‍♀️ Chcela vedieť nazor druhých, tak sme jej napisali. Teraz už je len na nej aké saty si oblečie.

ajush5
21. apr 2023

@marthuska nerozumiem, čo sa ti zdá na pupku také pohoršujúce. Je cez ne telové sieťka, prsia sú krasne decentne schované. Žiadne nechutne vulgárne korzety z ktorých kozy doslova vytekaju von. Kocka ma menšie prsia, takže to bude pôsobiť krasne decentne. A pri dnešnom presýtenom trhu nie je problém kúpiť Bolero ktoré ti schová aj ohanbie keby mal niekto záujem ukázať v šatách viac.

marthuska
21. apr 2023

@ajush5 nic pohorsujuce na pupku. Ale pupok v kostole na neveste, nie neprosim

cucoriedkacucoriedka
21. apr 2023

@lunademonica puritanky??? Ja teda puritanka nie som...ale tieto šaty sú pre mňa brutál vulgárne na svadbu🫣🤣 ale veď je to každého osobná vec...načo sa pýta keď ma odpovedí habadej...áno.nie.ano nie...tak si aj tak sama vyberie.

ajush5
21. apr 2023

@marthuska keby mám pupok konča rebier, toez by som ho moc pyšne neukazovala. Ale našťastie tato vysoko pupok nemá asi nikto z nás

kvietocek87
22. apr 2023

Keď si človek pozerá svadobné šaty, či už naše z dôb minulých alebo starý Hollywood, alebo aj teraz z kráľovských rodín a pritom sú to jednoduché šaty, ktoré by ušila hociktorá šikovná krajčírka a aké krásne sú tie šaty.Ani jedna v nich nevyzerá ako ľahká deva.Ved aj napr.Grace Kelly nemala škaredé šaty,tak by sa im dal dať šmrnc 21 storočia.Kate Middleton tiež zahalená od hlavy po päty a šaty pekné

elenka.k
24. apr 2023

potom mi prosím, napíš, ktoré si si vybrala, som zvedavá, hoci do správy

elvia
14. máj 2023

@cucoriedkacucoriedka práveže bola a oblečenie nikto neriešil ani ma nikto nevyhodil.

elvia
14. máj 2023

@mell27 ja v Boha verím a nato nepotrebujem byť kresťanka a už vôbec nepotrebujem aby mi niekto kázal a zakazoval či hodnotil čo je dobré a čo zlé ,čo smiem a čo nie a pripisoval mi vymyslené hriechy.
Cirkev nemá nič so skutočnou vierou v božstvo ,vy viacmenej veríte im nie Bohu ☝️ a to je myslím dosť diametrálne odlišná viera pretože keď chcete veriť v Boha nemusíte ísť na to cez kresťanstvo.. viera je o vás nie o tom či ste kresťanka.
Tá svadba v kostole prežitkom je lebo povedačka "Čo Boh spojil ,človek nerozdelí" je hlúposť 🫢
Sme 21.storočí ľudia by už určité fakty mohli chápať.

Strana
z9