Aký je váš názor na tieto svadobné šaty?
Ahojte chcem sa opytat aky mate nazor na tieto saty? Pacia sa mi, ale teda neviem ci su vhodne na svadbu v kostole, co poviete?
dakujem 🙂

@elvia no máte ako so štúdiom...študuje medicínu alebo právo ale nie na fakulte...načo je univerzita potrebná pre štúdium,? Šak otvorím knihu a všetko sa naučím😅 ja som tiež veriaca...malo chodím do kostola...nikoho kto neverí neodsudzujem...ale ked už som veriaci ma to aj svoje pravidlá...môj názor🤗
podľa mňa sú krásne ,ak máš nato postavu šup do toho ;) a výstrih sa dá trošku zjemniť/prišiť ak by veľa odhaľoval pokiaľ nemáš nejaké bomby prsia to by bolo zase vulgárne 😄 a kľudne aj do kostola však je to váš/ tvoj deň , ja už som videla nevesty čo odhalili toho omnoho viac a nikto neriešil ,ale šaty sú krásne
Ja by som si urcite tam dala dosit sietku.
. Pre mna osobne by som mala pocit nahoty.. Alr ja taketo vystrihy nenosim. Inak su nadherne samozrejme😁😊😊😊
Nepocuvaj puritanky zastarane, krasne saty, uzi si v nich svadbu snov, ten vystrih vobec neni hlboky, ja som mala este vacsi, uplne ok, tie saty maju priesvitnu latku vo vystrihu, cize nic ti nevykukne, ani keby stojku urobis 🙂 Do chramu si daj dake bolerko ale ono to krestanstvo je i tak cele hrane na oko... Nic vazne, proste daj si krasne saty, druha svadba uz nebude, snad :P
@lunademonica že puritanky zastarané 🤦♀️ Chcela vedieť nazor druhých, tak sme jej napisali. Teraz už je len na nej aké saty si oblečie.
@marthuska nerozumiem, čo sa ti zdá na pupku také pohoršujúce. Je cez ne telové sieťka, prsia sú krasne decentne schované. Žiadne nechutne vulgárne korzety z ktorých kozy doslova vytekaju von. Kocka ma menšie prsia, takže to bude pôsobiť krasne decentne. A pri dnešnom presýtenom trhu nie je problém kúpiť Bolero ktoré ti schová aj ohanbie keby mal niekto záujem ukázať v šatách viac.
@lunademonica puritanky??? Ja teda puritanka nie som...ale tieto šaty sú pre mňa brutál vulgárne na svadbu🫣🤣 ale veď je to každého osobná vec...načo sa pýta keď ma odpovedí habadej...áno.nie.ano nie...tak si aj tak sama vyberie.
Keď si človek pozerá svadobné šaty, či už naše z dôb minulých alebo starý Hollywood, alebo aj teraz z kráľovských rodín a pritom sú to jednoduché šaty, ktoré by ušila hociktorá šikovná krajčírka a aké krásne sú tie šaty.Ani jedna v nich nevyzerá ako ľahká deva.Ved aj napr.Grace Kelly nemala škaredé šaty,tak by sa im dal dať šmrnc 21 storočia.Kate Middleton tiež zahalená od hlavy po päty a šaty pekné
potom mi prosím, napíš, ktoré si si vybrala, som zvedavá, hoci do správy
@cucoriedkacucoriedka práveže bola a oblečenie nikto neriešil ani ma nikto nevyhodil.
@mell27 ja v Boha verím a nato nepotrebujem byť kresťanka a už vôbec nepotrebujem aby mi niekto kázal a zakazoval či hodnotil čo je dobré a čo zlé ,čo smiem a čo nie a pripisoval mi vymyslené hriechy.
Cirkev nemá nič so skutočnou vierou v božstvo ,vy viacmenej veríte im nie Bohu ☝️ a to je myslím dosť diametrálne odlišná viera pretože keď chcete veriť v Boha nemusíte ísť na to cez kresťanstvo.. viera je o vás nie o tom či ste kresťanka.
Tá svadba v kostole prežitkom je lebo povedačka "Čo Boh spojil ,človek nerozdelí" je hlúposť 🫢
Sme 21.storočí ľudia by už určité fakty mohli chápať.

@elvia si asi nikde v žiadnom chráme v zahraničí nebola.tak sa mi vidi