Aký najhorší darček ste dostali?
Ja zacnem samozrejme, od partnera som dostala sperkovnicu. Nechapem, ako prisiel k tomuto napadu, nemam ziadne sperky ani hodinky. Len tie, ktore mam na sebe a mam ich na sebe uz 20 rokov a nechcem ich ani menit. Proste nemam si do nej co dat, nie je to vobec moj styl, ani vec, ktoru by som chcela a potrebovala. Ja to proste nechapem 🫣
@anonym_autor
joj to ja by som sa ho opytala, ci mozem buduci rok ocakavat od neho adventny kalendar v podobe soerkov, kedze sperkovnicu uz mam 😁 Par veci by som mu poposielala na vyber.
Inak by som sa ho opytala, co to bol za napad. Ved hodiny nosis a na ne ulozny priestor nepotrebujes.
@anonym_autor neviem ale to je na rozchod. keď ťa nepozná teraz tak potom ta už vôbec nebude poznať. Potrebuješ muža ktorý ti plne rozumie a robí všetko preto aby si bola šťastná.
A este dodam, ze som sklamana, neviem to ani zakryt. Mam pocit, ze bud ma vobec nepozna, alebo ma ma proste na haku. Keby mi kupil krem na tvar potesi ma viac.
@anonym_autor presne ste vyjadrili moje pocity. Strašne sa mi chcelo plakať, aj som si neskôr poplakala, že ja som si dala veľmi záležať, aby dostal čo chcel a ja som dostala mop a vedro. Navyše neznášam upratovať a on to vie. V živote som nedostala horší dar.
@anonym_autor odchod partnera po 20 rokoch 2 dni pred Vianocami. Vratil sa k mamicke po poslednom opileckom excese, ktory som mu vycitala
@anonym_f786ca ja som chcela od Forea taku sonicku cistiacu kefku na tvar s led svetlom, dokonca som si ju sama chcela kupit ked bol Black Friday - a on mi sam povedal nech si ju nekupujem a pockam do vianoc. Nic ine som nechcela.. On odomna dostal 6 darcekov a kazdy mu sadol.. este aj v blbom zrebe, ktory som mu dala vyhral 270 eur 😂
@anonym_autor Tak by som mu povedala, že si vedela, že ten žreb bude výherný. A že chceš tú sonickú kefku kúpiť.😆
@anonym_autor presne ste vyjadrili moje pocity. Strašne sa mi chcelo plakať, aj som si neskôr poplakala, že ja som si dala veľmi záležať, aby dostal čo chcel a ja som dostala mop a vedro. Navyše neznášam upratovať a on to vie. V živote som nedostala horší dar.
@anonym_d2f0a8 tak toti je velmi smutne 😢 muz si ta asi velmi nevazi
@anonym_f786ca ja som chcela od Forea taku sonicku cistiacu kefku na tvar s led svetlom, dokonca som si ju sama chcela kupit ked bol Black Friday - a on mi sam povedal nech si ju nekupujem a pockam do vianoc. Nic ine som nechcela.. On odomna dostal 6 darcekov a kazdy mu sadol.. este aj v blbom zrebe, ktory som mu dala vyhral 270 eur 😂
@anonym_autor nabuduce si kup danu vec sama, jemu nekupuj 6 darcekov ale max 2 a kup a dopraj sebe, ked mas doma blba.
Ja som od manzela dostala tenisky a vysavac. To som si priala. Ale potom jedno prekvapenie - tricko merch kapely, ktoru nepocuvam. Pytam sa a k tomu su aj listky na koncert? Lebo viem, ze na koncert tej kapely ist chcel. A ze nie, len tricko 🤣🤣 To som trochu nepochopila ale smutna nejsom, neriesim.
ja som rada, ze cely ten cirkus dnes uz konci
Pre mňa s mužom sú najhoršie darčeky vždy k meninám alebo narodeninám a to víno resp. nejaký alkohol. S mužom absolútne nepijeme a popravde omnoho viac by nás potešila običajná milka alebo bonboniéra, ktorú by sme zjedli naopak hneď 😅😅😅 Všetci vedia, že nepijeme, ale reálne každé narodky/meniny je to to isté a my to už doma pomaly nemáme kde skladovať. Výber u nás doma je asi taký ako vo vinotéke a vždy, keď niekto príde na návštevu, kto chce piť, tak mu otvoríme fľašu, ktorú si vyberie a ak sa nedopije zbalíme mu ju domov 😁
Pre mňa s mužom sú najhoršie darčeky vždy k meninám alebo narodeninám a to víno resp. nejaký alkohol. S mužom absolútne nepijeme a popravde omnoho viac by nás potešila običajná milka alebo bonboniéra, ktorú by sme zjedli naopak hneď 😅😅😅 Všetci vedia, že nepijeme, ale reálne každé narodky/meniny je to to isté a my to už doma pomaly nemáme kde skladovať. Výber u nás doma je asi taký ako vo vinotéke a vždy, keď niekto príde na návštevu, kto chce piť, tak mu otvoríme fľašu, ktorú si vyberie a ak sa nedopije zbalíme mu ju domov 😁
@anonym_df4680 aká Milka?
@svetlonos diagnozu setrenia. Deti si u nich ani baterky do hraciek nabit nemohli. Lebo to je vela elektriny zerie..
@renab
no q neĺúb taku babku... Inak je normalna v inych smeroch? Ja by som jej pivedala, nech mi radsej nic nedava a usetrime sa trapasu. Akebo by som jej na oplatku mozno jeden zemiak a k tomu jednu mrkvu darovala na vianoce. Mozno potom pochopi.
@renab
no q neĺúb taku babku... Inak je normalna v inych smeroch? Ja by som jej pivedala, nech mi radsej nic nedava a usetrime sa trapasu. Akebo by som jej na oplatku mozno jeden zemiak a k tomu jednu mrkvu darovala na vianoce. Mozno potom pochopi.
@svetlonos manzel bol nauceny a ja s detmi sme si zvykli. Neocakavame nic. Ja som rada za to, ze sa do nas nestara a nevytvara dusnu atmosferu.
@anonym_df4680 aká Milka?
@anonym_b4f95e Klasická Milka čokoláda hocijaká príchuť 😁

@renab
ale ona musi mat nejaku diagnozu, ci?? Ved to je uz uplne chore.
@svetlonos tiez mi to pride na dg