Aký najhorší darček ste dostali?
Ja zacnem samozrejme, od partnera som dostala sperkovnicu. Nechapem, ako prisiel k tomuto napadu, nemam ziadne sperky ani hodinky. Len tie, ktore mam na sebe a mam ich na sebe uz 20 rokov a nechcem ich ani menit. Proste nemam si do nej co dat, nie je to vobec moj styl, ani vec, ktoru by som chcela a potrebovala. Ja to proste nechapem 🫣
ex mi dal alkoholtester🤣
on bol ten co slopal a stavkoval
teraz si kazdy rok kupime niečo do dedinky z Lemaxu a sme vybaveni
@anonym_autor my si vždy povieme kto co chce, potrebuje takze sa nam nestáva ze by niekto dostal nevhodný darček 🤷🏼♀️
@anonym_autor my si vždy povieme kto co chce, potrebuje takze sa nam nestáva ze by niekto dostal nevhodný darček 🤷🏼♀️
@anonym_f786ca on sa ma pytal co chcem.. 😂
@anonym_autor a co si povedala? Nepochopil to le inak? 😁
No mozno Ti chce zacat sperky kupovat. Ja mam hromadu veci, co som podostavala, ktore boli nepouzitelne, ci uz rozne vonavky, zlate sperky, vsetko mimo mojho vkusu. A to som mala dlhorocneho partnera, ktory ma poznal, teda myslela som si to. Najhorsie som asi dostala sosku nejaku drevenu, nieco priserne. A ano, vylozila som to potom ku kontajnerom. Teraz dostavam oblecenie, tiez nie moj vkus a este o 2-3 cisla mensie ako nosim...tiez vyhra.
Ja nepochopím nikdy tie vianočné kazety na štýl sprcháč a šampón, veci čo človek používa bežne a ešte to tak vyzerá ako by ti druhá strana chcela naznačiť že sa máš umyť 😂 To radšej potom nič alebo pekné ponožky.
@anonym_autor a co si mu povedala ze chces? Ja napriklad rovno pošlem link s vecou ktoru chcem a mam pokoj
@anonym_autor a co si mu povedala ze chces? Ja napriklad rovno pošlem link s vecou ktoru chcem a mam pokoj
@anonym_f786ca ja som chcela od Forea taku sonicku cistiacu kefku na tvar s led svetlom, dokonca som si ju sama chcela kupit ked bol Black Friday - a on mi sam povedal nech si ju nekupujem a pockam do vianoc. Nic ine som nechcela.. On odomna dostal 6 darcekov a kazdy mu sadol.. este aj v blbom zrebe, ktory som mu dala vyhral 270 eur 😂
Od partnera som nikdy nedostala nejaký zlý či nevhodný darček
@anonym_f786ca ja som chcela od Forea taku sonicku cistiacu kefku na tvar s led svetlom, dokonca som si ju sama chcela kupit ked bol Black Friday - a on mi sam povedal nech si ju nekupujem a pockam do vianoc. Nic ine som nechcela.. On odomna dostal 6 darcekov a kazdy mu sadol.. este aj v blbom zrebe, ktory som mu dala vyhral 270 eur 😂
@anonym_autor tak uz iba nejako rozumne alebo s vtipom vyzistit ze co sa stalo s tou sonickou kefkou. Ale radím opatrne, nekritizuj aby ste si nepokazili sviatky.
@anonym_autor mesiac pred vianocami smrť blízkeho
@anonym_autor tak uz iba nejako rozumne alebo s vtipom vyzistit ze co sa stalo s tou sonickou kefkou. Ale radím opatrne, nekritizuj aby ste si nepokazili sviatky.
@anonym_f786ca nejdem nic zistovat, len ked sa spyta.. tak mu poviem, ze nechapem preco som dostala darcek ako pre 70 rocnu babku, co ide uplne mimo mna
@anonym_f786ca nejdem nic zistovat, len ked sa spyta.. tak mu poviem, ze nechapem preco som dostala darcek ako pre 70 rocnu babku, co ide uplne mimo mna
@anonym_autor tak to uz ty vies. Ja by som to odkomunikovala lebo ja nerada drzim veci v sebe a to sklamanie by bolo na mne vidiet
@anonym_autor tak to uz ty vies. Ja by som to odkomunikovala lebo ja nerada drzim veci v sebe a to sklamanie by bolo na mne vidiet
@anonym_f786ca na mne je vidiet tiez.. cely vecer sa ma pytal co mi je, povedala som mu, ze ma asi vobec nepozna a isla spat. Mne je blbe “pindat” na darovanu vec.. pride mi to neuctive, malicherne.. ale proste ma to sklamalo, neviem si pomoct
@anonym_f786ca ja by som bola najradsej ak by to vratil.. ale aj to mi je blbe povedat
@anonym_f786ca na mne je vidiet tiez.. cely vecer sa ma pytal co mi je, povedala som mu, ze ma asi vobec nepozna a isla spat. Mne je blbe “pindat” na darovanu vec.. pride mi to neuctive, malicherne.. ale proste ma to sklamalo, neviem si pomoct
@anonym_autor autorka, si vážne divná povaha..príde ti neúctivé a malicherné "pindať" na darček, ale ísť spať zdutá kvôli darčeku je podľa teba v pohode 😃
veď nemusíš "pindať", stačí sa ho normálne opýtať prečo ti nekúpil to Foreo (mimochodom zbytočná blbosť ale keď to chceš, chápem), že veď si si to chcela kúpiť ty na BF, ale on ti povedal, že nekupuj lebo dostaneš na Vianoce 🤷🏼♀️
@anonym_f786ca ja by som bola najradsej ak by to vratil.. ale aj to mi je blbe povedat
@anonym_autor normálne bez výčitiek mu povedz ze tym darčekom sa veľmi netrafil. Ty si poznáš muza, povedz mu to inak bude medzi vami dusno
A este dodam, ze som sklamana, neviem to ani zakryt. Mam pocit, ze bud ma vobec nepozna, alebo ma ma proste na haku. Keby mi kupil krem na tvar potesi ma viac.
@anonym_autor tak mozno zacnes sperky dostavat, kazdopadne mu povedz ze ju treba naplnit takze odteraz uz len zlato a diamanty si prosis 😃
@anonym_autor sonicku kefku si chcela.... mozno milenka na nu teraz smutne pozera ze kde je sperkovnica 🤣
@anonym_autor moja mama dostala sadu gola klucov, takze bud kludna, Su aj horsi chlapi
Však si kúp sama a povieš si , že to máš od neho môj tieto Vianoce tiež nevedel čo mi kúpiť , mám vsetkko a tak som si kúpila tenisky a lístok na muzikál , na ktorý chcem ísť a on túžil po novej píle tak si ju kúpil
@anonym_autor pindat na darcek je neuctive ale urazit sa a trucovat je detinske, vies? Nabuduce napis "Jeziskovi", mas po probleme. On nepozna teba, ale ani ty nepoznas jeho. Vies, ze sa nedovtipi alebo si na to prisla az teraz? V kazdom pripade, uz si sa poucila, nabuduce vies co mas robit. Vydat jasnu instrukciu. A ked ju nevydas, tak zachovas dekorum a ocenis, ze sa snazil aj ked netrafil. Tie Vianoce si pokazila ty, nie on.
Od manzela som dostala parfem, ktory som chcela. Bola som si vyskusat v parfumerii, ktory sa mi paci a jemu poslala link. Ale od svokry som tento rok dostala taku prisernu kozusinovu vesticku🫣. Neviem, co ju to napadlo kupovat mi oblecenie, to nikdy nerobila, mame uplne rozdielny vkus. Vraj nejaky butik sa likvidoval a za babku tam predavali zasoby... Cena je este na stitku, takze naozaj to bolo za babku😂. Nosit to urcite nebudem, ale je mi luto vyhadzovat nove veci, ale neviem si predstavit, kto by to chcel.
Vacsinou od nej dostanem nejaku drobnost ako rukavicky, alebo sal a peniaze, aby som si kupila co chcem. Tento rok bola potesena, ze mi nasla a vybrala nieco pekne. Ja uz menej😀. Este aj muz sa ma spytal, od koho som dostala taku prisernost....
Ja som od svokry dostala jedny Vianoce horcicu, dalsie papierove vreckovky a v case covidu vlhcene obrusky na dezinfekciu ruk. Inak pravidelne jedno balenie caju. A na narodeniny a meniny Visne v cokolade, ktore neznasam.
Ja som od svokry dostala jedny Vianoce horcicu, dalsie papierove vreckovky a v case covidu vlhcene obrusky na dezinfekciu ruk. Inak pravidelne jedno balenie caju. A na narodeniny a meniny Visne v cokolade, ktore neznasam.
@renab a tu horcicu ako odvodnila? Lebo ja by som sa opytala ze co to ma znamenat
@anonym_857d74 ja sa nepytam. Nikdy sme nic normalne nedostali. Ja, ani jej syn. Iba to, co vytiahla doma zo skrine.
@renab no tak to robis chybu, ze sa nepytas,neriesis

A este dodam, ze som sklamana, neviem to ani zakryt. Mam pocit, ze bud ma vobec nepozna, alebo ma ma proste na haku. Keby mi kupil krem na tvar potesi ma viac.