Aký najkrajší darček ste dostali na Vianoce?
Aky bol Vaš najkrajši darcek pod stromčekom?pre dieta i pre dospeleho,moze byt aj foto🎅

Roboticky vysavac 😍
Pre mna najväčší darcek tieto Vianoce bolo že sme boli pri večeri 10ti,že sme si spravili spoločnú konecne,my,svokrovci s dvoma švagrami a moji rodičia… síce to bolo uskutočniteľné kvôli tomu,že počas roka zomrela babicka,ale ten pocit pri stole,že je nás veľa,že sa stretneme aj v takej chvíli a nie len na oslavách vyslovene,to som bola veľmi rada🙏a z materiálneho som plakala aj tento rok,dostala som od kamosky vstupenku na koncert,na ktorý som sa neodhodlala si kupit sama,lebo deti,muž,daleko,cesta … vyriešila to za mna😃ale najväčšie a najkrajšie takéto prekvapenie som mala pred dvoma rokmi z detského leporelá ktoré som dlho zhanala a nedalo sa kupit a nasla som si ho pod stromčekom,najobľúbenejšiu knihu môjho detstva🎄
@babulkomale Ja som pred 8 rokmi porodila 24teho 🙂 Celé celučké tehotenstvo ako mi bolo povedané, že mám termín okolo vianoc, tak som NEVERILA, že to bude PRÁVE štedrý deň. Myslela som, že na štedry deň už budeme doma alebo to príde aspoň deň po štedrom dni, ale nie - môj syn, srandista, si vybral 24.12. Ešte to bolo tak, že do pôrodnice som šla 23.12. večer a všetko išlo hladko a dr. hovorila, že sa narodí uuuurčite ešte dnes, teda 23. No nie - on si počkal na toho 24. - narodil sa pár minút po polnoci 😀
Ja som po dvoch rokoch bývania dostala dvere do kúpeľne 🥲 muž ich osadil keď som bola v robote posledný deň (2 roky výhovoriek, kvôli pár hodinám roboty) ako bonus sú moje deti po dvoch mesiacoch zdravé 😂 vianočny zázrak.. Už mi nič nechýba 😂
@ysseba chceli byt darčekmi, ješiťáci malí 😃
môj dokonca až tak, že sa narodil v 34.týždni, len aby to stihol 🤦
@evica17 aha rozumiem, takze nemas rada darceky nevhodne, nechcene, zbytocne, haraburdy. To sme dve. Vyriesili sme to zoznamom mailom ktory si posleme so svokrovcami, niekedy aj s presnymi linkami na tovar 😃 lebo tiez som dostavala bludy, hlavne oblecenie ktore sa mi absolutne nehodilo, mame so svokrou celkom rozdielny vkus. Ale ja jej kupit viem, ona chce aby som jej ja vybrala kabelku atd, ze ona si to tak nevie. Ale opacne to nefunguje. Lebo tiez sa nedalo povedat ze nic nechceme, vsetko mame. Ale uz sme eliminovali svagrinu a mnozstvo darcekov od svokrovcov, co je uspech 💪😃
Krasnu vianocnu jedalensku supravu. Ked muz vidi ako mam zopar unikatnych veci na Vianoce po babke, povedal ze aj my si take nieco zaobstarame a budeme si to setrit a pouzivat na Vianoce. A potom to budu mat deti 😍😍😍
Ja milujem darceky, a ano, minieme na ne vela penazi. Velmi ma potesili letenky, wellness pobyt len pre mna a pre muza. A listky na koncert v Redute.
Merino bedrovy pas od froggywear. Mam problem s krizami a toto je dokonaly darcek 👌uprimne ma potesil 👍
@branislav83 dcérin tehotenský test pozitívny❤️
Tento rok ma asi najviac potešila grilovacia panvica. 🙂
@babulkomale u nás to nefunguje takto. Aj som pred rokmi povedala čo chcem, napr svokre mixér, bolo mi jedno aký,ale metličkovy. Mesiac som nepiekla nič kde by mi ho bolo treba, aj keď v bežnom by som si ho kúpila hneď ako by ho bolo treba, ale som si vravela že však to vydržím aby som zas blbosti nedostala. No na Vianoce ,dostala som všetko iné len nie mixer. Sama som si kúpila v januari.Vždy sú to tie hovadiny z pepca,Lidla,Tesca. Až asi o dva roky po som dostala mixér,lebo bol v Lidli,so slovami,že sme dávno chceli mixér.
Mňa potešili darčeky od manžela, vie sa trafiť ci už šperkom, knihou, prírodnou kozmetikou, no najviac ma potešilo, ako to co som vybrala pre ostatných urobilo radosť.
Že môjmu pubertakovi žiarili oči šťastím, to bol najkrajší darček 😁 normálne vypol ofucany zhrbeny režim a vrátil sa ku šťastiu. Ze mu sadli tie brankárske rukavice, čo som tak komplikovane vyberala, v noci mu ruku merala, to som dostala mega darček 😁
No a okrem toho sme chorí, horúčky, grcacky u malého, tak to aby sme tej radosti nemali priveľa, no. Najkrajšie je, byt spolu a zdraví, potom stačí jedna knižka a sú bohaté Vianoce.

Mňa pár rokov dozadu (4) veľmi potešil výlet do Legolandu (vstupenky plus ubytko priamo v ich dedinke vedľa parku) pre celú rodinu..už od puberty som snívala,že tam pôjdem, viackrát sme sa rozprávali o Tom s mužom, aj deti zbožňujú lego a zábavné parky..a zrazu pod stromčekom tento výlet🤩