Balíte darčeky?
Balite darceky pod stromcek? Alebo to tam naskladate iba tak? ….len pre zaujimavost.
Áno, balím, práve teraz som skončila,už len muž pôjde zabaliť, čo má pre mňa. Ale zase my nemáme "kopec"darčekov,my dospelí máme po dva balíčky a deti majú po tri kusy na osobu. Aj to jeden z darčekov pre muža je obálka s poukážkou na masáž podľa výberu,takze toto som ani nebavila😃😃
Nie, máme dosť tašiek a vážim si životné prostredie.
@anonym_autor Áno,balila som darceky postupne - vzdy ked som bola sama doma, spolu som zabalila cca 20 darcekov. A zijem. Neubudlo zo mna.
pred 25-timi rokmi sme prestali baliť a zaviedli tašky.... máme ich ešte stále a len sme pár dokúpili pre dcéru 🙂 čiže svoj darček zasa dostanem v obľúbenej taške s mačičkou pri stromčeku
Pre dieta balim, pretoze to si este uziva ten pocit prekvapenia, kazdy zvlast. Dospelaci maju v taskach a tie recyklujeme uz roky
Nebalím. Snažím sa žiť čo najviac ekologicky.
tak balenie a taska to je akoby rovnake. Ale videka som uz darceky iba tak naskladane pod stromom
@anonym_autor davam do krabice, potom zlozim a o rok opat pouzijem
@anonym_autor samozrejme, že balím.
@anonym_autor Tiez celkom nerozumiem rozdielu "zabalit"a "dat do darcekovej tasky". Ja aj to davanie do dar.tasky beriem ako balenie. Aj ked davam do peknych vianocnych krabiciek, doziciek kovovych aj to je podla mna "balenie darov". Ja zvyknem tie dar.tasky este zvrchu spojit a olepit paskou aby to proste nebolo vidiet co je v nej. Toho roku som zabalila na dve etapy. Raz som mala tajnu dovolenku, vsetky deti v skole a ja ideeees cele doobedie kym neprisli zo skoly som kmitala. A vcera v noci druha varka. Ked o 11h konecne zaspali davaaaj, vsetky dary z celeho domu zo vsetkych skríší pozvlacat do kuchyne a do 2:00 som balila jak o dusu spasenu. A to este rozmyslat, co dam za jednych dedkovcov, co za druhych, co za krstnu pojde, co za tety...no mame toho habadej. Cela rodina mi radsej posle peniaze, ze vsak "ty vies co im treba" a ja potom nahanam, kupujem, objednavam, balim. Ale toho roku som zopar veci este ani nestihl vybalit z obalu v akom to prislo. Som sa smiala, ze ja budem davat pod strom rovno v tych kurierskych sackoch, krabiciach a hotovo 🤣. Vcera som tak napr. 4 ks vybalila z toho v com to prislo a sup do vianocneho. A dnes to opat vsetko vecer porozbalovat....a mame na rok pokoj.😜
@anonym_autor všetko balím. Nech je prekvapenie! To najkrajšie je to vzrušenie keď deti trhajú papier
@anonym_autor VZDY balime
Pre deti balim. Ale zvazujem inu alternativu. Su zabalene hodinu a potom ten papier ide do kosa. Pride mi to dost neekologicke.
@anonym_autor podla mna je super recyklovat papierove tasky z minulych rokov alebo pouzivat latkove vrecka…lenze tie nase deti sa fakt tesia z rozbalovania z papiera, paci sa im to viac ako len nakuknut do tasky a vediet. Takze kym su male, tak balime vsetko do papiera.
balím do papiera (ktorý potom ide do zberu) pre každého zvlášť, teda máme pod stromom 5 balíkov… keď pošlú babky keď už mám zabalené, tak tie ich darčeky zabalím osobitne…
keď sme mali psa, tiež mal zabalený darček…
@anonym_autor balim. Je to sviatocne mat balicky pekne zabalene. Papier je recyklovatelny. A dokonca odbalujeme po jednom, pomaly.
doma sme uz len dospely a nebalim zevraj je to ekologicke, mimo domu detom balim a dospelym do darcekovej tasky (tie recyklujem)
@anonym_autor samozrejme že balím a vždy sa na to teším. Aj o tom sú Vianoce 😊 a neznášam darčekové tašky, to je tak nudné a neoriginálne
@anonym_autor Áno. My doma vždy hádame, čo sme asi dostali - ohmatáme darček, potrasieme ním a tipujeme. A to by sa nedalo, keby boli darčeky nezabalené.
@anonym_autor samozrejme že balím a vždy sa na to teším. Aj o tom sú Vianoce 😊 a neznášam darčekové tašky, to je tak nudné a neoriginálne
@anonym_a2ebc0 ano. Dar v taske je ako kazeta s drogeriou z Tesca
Balim hned ako ich kupim, keby ich deti vynurali, tak nebudu vediet co to je. Mna balenie bavi, ale nemame vela darcekov.
ach, a ešte každý rok balím inak - iným spôsobom skladám papier, podľa návodu na yt… je mi jasné že to doma nikoho nezaujíma, ale mňa to baví ☺️

Len detom balim..ostatnym do tasky darcekovej