icon

Bledé šaty na svadbe

14. máj 2023

Ahoj, chcem sa opýtať, že či je nevhodné keby má hosťka na svadbe (biele/béžové/smotanové/jemné ružové) šaty, lebo zase (podľa mňa) pokiaľ to nie sú vyslovene svadobné šaty, že pozriem a vidím, že SVADBA tak prečo by boli nevhodné? A zase prečo by sa mala nevesta uraziť/žiarliť/hnevať keby je (čisto podľa nej) iná žena ,,krajšia" ako ona? lebo je to predsa subjektívne, každý predsa vnímame krásu po svojom a pokiaľ by bola nevesta spokojná so svojimi šatami tak by na inú nežiarlila/nehnevala by sa.
(voľná diskusia)

gejb
14. máj 2023

Ok

jana0215
14. máj 2023

Asi je jedno, čo ti tu napíšeme, aj tak si spravíš po svojom. Len aby si nebola na svadbe za trubku, to už taká veselá nebudeš 🙂 Nevesta si môže dať hocičo, aj čierne, zelené, bordové šaty, ale pokiaľ nedá hosťom info o nejakom špecifickom dresscode, ako napr black&White a podobne, tak by pozvaná vo svetlých šatách prísť nemala a bodka.

domkakvet
14. máj 2023

Biele saty nie su vhodne na svadbu a nie je to o zavisti, proste biele saty na svadbe ma mat iba nevesta.

autor
14. máj 2023

@jana0215 ved každý predsa vie kto je nevesta a prečo by som sa ja ako hosťka nemohla pekne obliecť? ved aj ja sa chcem dobre cítiť 🙂

maranta_leuconeura
14. máj 2023

Autorka tak ked nevidis problem, tak naco sa pytas? 😁 Dostala si rady ze je to nevhodne, ale zjavne si aj tak spravis po svojom. A ked budu na teba ukazovat, suskat si a smiat sa na tebe, tak si to este vysvetlis po svojom, ze ty si kralovna vecera a si krajsia ako nevesta a v skutocnisti sa smeju jej. No mam dost 🤣

maranta_leuconeura
14. máj 2023

Vies co ked sa dobre citis iba v bielej, preco neprides v plachte? 🙂 Taka sebavedoma zena ako ty predsa nemoze mat problem aj v plachte vyzerat lepsie ako nevesta, preco trocharit so satami?

autor
14. máj 2023

@maranta_leuconeura si zábavná pre mňa :D

autor
14. máj 2023

@maranta_leuconeura svadba má byť predsa zábava a nie riešiť kto má akú farbu šiat na sebe

jana0215
14. máj 2023

Má to byť deň nevesty a ženícha, takže snáď to nejakých 12 hodín vydržíš aj v inej farbe. 🙂 Na čo provokovať? To je ako hádzať hrach o stenu, napísať ti názor. Ako vidíš, takmer všetky máme rovnaký. Sprav si ako uznáš za vhodné. Snáď tu po svadbe nepribudne ďalší príspevok "nevesta sa so mnou nebaví, nikomu som nič zlé nespravila", alebo niečo podobné 😉

viestta
14. máj 2023

Takže tebe ani tak nejde až tak o farbu šiat, ale o to byť krajšia ako nevesta. Nech by bola ktorákoľvek žena na svadbe akokoľvek krásna, nevestu tak ci tak nezatieni. Je to jej deň a ona je za kráľovnú, nech by bola aj škaredá a nemala pekne šaty aj tak všetka pozornosť bude venovana neveste, tie ostatne zeny budú len jej tieni.

autor
14. máj 2023

@maranta_leuconeura ale vieš čo mám bielu plachtu :D pošpekulujem

autor
14. máj 2023

@viestta to si napísala ty. a ako píšeš ,,Nech by bola ktorákoľvek žena na svadbe akokoľvek krásna, nevestu tak ci tak nezatieni." tak ja napr. keby som nevesta a vidím pekné šaty tak ja by som aj pochválila, ja som taká ked sa mi páči pochválim

lindous
14. máj 2023

Že tu ide len o to vyvolať čo najbúrlivejšiu reakciu? 😅

judit47
14. máj 2023

Ak som hostom na svadbe lde ma zena biele saty,pomyslim si to iste aloby prisla v plavkach-ze musi byt minimalne mentalne postihnuta ked nedokaze pochopit zakladne principy a ,,nalezitosti,,na svadbe. Mohla by to byt aj top modelka ale pre vsetkych by to bola len zakomplexovana jednoduchua krava(ak by naozaj nemala to mentalne postihnutie)

nedockavasom
14. máj 2023

Lebo je to trapne.. ak by sa taka hostka na svadbe objavila, tak by som si pomyslela len jedine.. je trapna, chce si ukradnut tento moment pre seba..a ak by bola nebodaj este slobodna, tak aj ze zavidi neveste, ze sa vydava a ona nie... Jednoducho trapne...

denisah6
Autor odpoveď zmazal
miadi
14. máj 2023

Ze ta vobec niekde pozvali. Ci si uz bola alebo pojdes na svadbu v bielych smotanovych jemne ruzovych satach lebo ty chudatko sa krajsia ako nevesta v inej farbe necitis. 🤣len si prosim ta nenahovaraj ze o tebe šuškali ze si krasna 😂šuškali ze si trapna. Pre mna Za mna si Daj kludne ako hostka aj svadobne saty. Stale si len host nie je to tvoja svadba nikoho tym neohuriš. Ale ked toto potrebujes aby si sa citila dobre 🤣 len tym ukazujes ze neveste zavidis ty . Ked mas potrebu byt na jej svadbe stredobod pozornosti .. sice negativnej ale aj tak zaujmes .

kitycat
14. máj 2023

Z mojho pohladu ma mat nevesta biele saty a hostia ine. Zaroven, by nemali mat bielu, ciernu alebo cervenu, pretoze ti strasne rozbija skupinove fotografie.

Vediet to co viem teraz predtym, nedala by som si na jednu svadbu farebne saty na bielom podklade...🤦‍♀️🤦‍♀️

No a tvoj sedlacky nazor ??? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

autor
14. máj 2023

a prečo by aj ostatné ženy ako hosťky nemohli byť krásne

miadi
14. máj 2023

No ked si krasna len v bielej/ kremovej/bledo ruzovej tak zas nie si velmi krasna ked v inych farbach si škrata. 😘

marca12
14. máj 2023

Mne by to nevadilo,keby nejaka zena prisla na moju svadbu v bledych satach alebo bielych. Ale ja ako host by som dodrzala etiketu a zauzivane tradicie a nesla v bledych satach. Bleda mi ani nepristane,takze tak.

bessie12
14. máj 2023

Na to, aby boli krásne, tak musia mat biele ci iné svetle šaty??

lindous
14. máj 2023

Keby hostia nemali byť tiež pekní, tak by nevesty často neplatili účes a makeup aj svadobným mamám, svedkyni či družičkám... jasné, že každý sa vyfintí a chce vyzerať čo najlepšie a je to úplne v poriadku, s tou bielou je to trošku o inom, ako tu baby hovorili už niekoľkokrát...

autor
14. máj 2023

@miadi škrata si max tak ty :D

jana0215
14. máj 2023

Baby, kašlite už na ňu. Je to buď pipina, ktorej sú vaše názory u prdele alebo troll, ktorý si to tu strašne užíva, ako ho všetci hejtujú. Alebo zmeska toho všetkého. Nerobte jej ešte viac po vôli. Však ona zistí, kto mal pravdu, či my, alebo ona. 🙂

pralinka25
14. máj 2023

kristova noho tebe nejde o saty ani o to zabavit sa. tebe ide bohapusto o to zatienit nevestu, byt trapne za hviezdu za kazdu cenu a idealne pokazit jej den. musis ju velmi neznasat ked takto premyslas a silou mocou potrebujes byt krajsia ako ona. uprimne ti poviem budes skor za trapnu ako za krajsiu. pretoze kazdy normalny clovek berie svadbu tak ze je to den nevesty a zenicha a ma byt pre nich krasny a prijemny a nie sepkat si o hostke aka je uzasna a dokonala. dievca preber sa. chod na ples alebo na nejaku party nie sa viezt na svadobnom dni nejakej zeny.

akoze kludne toto moze byt trol aj len vymyslena tema ale takych zien je celkom dost podla toho co niektore dievcata isu ze zazili na vlastnych svadbach.

mamina7070
14. máj 2023

jasne daj si biele a idealne aj cipku mozno aj zavoj by som zvazila

jana0215
14. máj 2023

@mamina7070 🤣🤣🤣

pralinka25
14. máj 2023

a este dodam jednu vec.
nevesta ktora sa vydava z lasky bude vzdy krajsia ako ktokolvek iny v ten den. pretoze ju krasnou urobi to ze je stastna a milovana. a to nenahradis ziadnymi satami, makeupom ani ucesom.

viestta
14. máj 2023

ked si krasna, aj tu najkrajsie oblecenu nevestu zatienis svojou krasou aj keby si tam dosla v jutovom vreci. A ani tie najkrajsie saty nezamaskuju, ze v podstate ti nejde o nic len o povrchne veci. Staci ak usta otvoris