Chodievate s rodinou na profesionálne fotenie?
Dnes o 00:20
Ahojte otázka len čisto zo zvedavosti. Chodievate sa s rodinou pravidelne fotievať či už do nejakého ateliéru alebo von? Mám dcéru, bude mať rok a zatiaľ ju fotievam iba ja také bežné fotky proste. Aj som uvažovala o nejakom profi fotení ale našla som väčšinou ceny okolo 200 eur a podobne. Našla som teda aj za 35 jednu pani ale tam mi to príde zase až podozrivo málo a myslím si, že fotky by stáli za nič 😃.
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@anonym_autor Nemám síce deti, ale rozmýšľala som s mužom pri nejakých miľníkoch v živote... Na jednej strane fajn že majú kvalitnejší fotoaparát a lepšie vedomosti ako bežný smrteľník čo fotí mobilom, ale na druhej sú to umelé fotky, ladené do osobnosti fotografa. Takže nevyužila som takú službu. Dieťa bude mať takéto "umelé" fotky v škôlke k Vianociam a môžete posielať rodine, možno dovtedy ako sa spomína vyššie, skús zistiť či napríklad na jeseň by nebola možnosť urobiť jeden záber v ateliéry ako rodina spolu na štýl Vianoc že by ste také niečo mali a aj môžete posunúť v rodine a jedna fotka aj s kópiami nebude tak finančne náročná. Uspokojíš svoju potrebu skúsiť to a aj to toľko nebude stáť.