icon

Chodíte radi na rodinné oslavy a stretnutia?

Včera o 08:54

Len by ma zaujímalo ako to máte vy. Radi chodíte na rodinné oslavy, stretnutia, návštevy ?
Ja si prídem zvláštny keďže nerád chodím na rodinné oslavy.
Príde mi to ako stratený čas. Ste tu poniektoré tiež ktoré nemusia tie rodinné stretnutia ?

Strana
z2
lindous
Včera o 10:27

Čím so staršia, tým som vďačnejšia za možnosť sa stretnúť pokecať, máme dobré vzťahy v rodine, väčšinou to je grilovačka u niekoho, čo je za mňa úplne super.... ale nebolo to takto vždy a teda stále nemám rada nejaké dlhé vysedávania po návštevách, keď už ma to nebaví a začnú sa riešiť témy, ktoré nemusím, tak sa rozlúčim a idem

terezia74
Včera o 10:37

@anonym_autor nie

januska12323
Včera o 10:47

Však chvíľu poseďte a potom všetci mladí choďte preč naraz. Neviem kto vás tam drží.

anonym_23032b
Včera o 10:59

Cim som starsia tym ma viac otravuju vsetky preludnene oslavy, rodinne tiez

anonym_c73407
Včera o 11:10
@anonym_autor

@anonym_76906d som rád že je tu niekto s podobným zmýšľaním. U nás na rodinnej oslave sa preberá väčšinou len politika. Si vieš predstaviť jak to mladých ľudí zaujíma

@anonym_autor tak to je super - hlavne ak su provladni... povedz nahlas, ze sa to tu tak dodrbalo, ze kvoli tomu zvazujes odchod zo Slovenska a prestanu ta aj sami volat 🙂

kocuris
Včera o 11:18

@anonym_autor Nie. Opiť sa môžem aj doma a blbé reči nepotrebujem počúvať. Nechodíme.

biba_18
Včera o 12:11

to že sa nudíš, je vyslovene tvoje nastavenie, nikto iný za to nemôže, iba ty.
a správate sa všetci ako malé deti, aj ty, aj bratranci a sesternice, takto sa dospelí nesprávajú... lebo vy ste síce vo vedľajšej miestnosti, ale ani vy medzi sebou sa nebavíte ...
nabudúce tam jednoducho nechoď a je vybavené ...

simsalabim
Včera o 12:18

Mam velmi rada rodinne stretnutia. Som prekvapena, kolke ich nemaju radi. Kto vie, cim to je... ludmi? vztahmi?

anonym_1dc029
Včera o 12:20

Ked som bola mala neznasala som take navtevy. A, poslednu navstevu takej vedlajsej rodiny sme mali, ked prisli pozriet nas novy byt muzova teta a jej muz. Nas psik ma rad ludi. Maly 2 kg psik. A vyskocil na toho pana ako sedel. Ten sa hned zahnal, ze mu ide dat na rit. Hned som mu vysvetlila ze co si to dovoluje. Psika sme zavreli do druhej izby az kym neodisli. Viac by sme ich k nam nepustili. Neskutocne co si dovoluju cudzi ludia. Psika mi isiel bit 🤦‍♀️. A to sa k nam sami nasackovali, ze musia prist pozriet. Zo slusnosti sme suhlasili. Stacilo. Uz len blizka rodina k nam chodi a kamosi.

tiezjedna
Včera o 12:33

@anonym_autor my sme rozhádzaní tak rôzne po svete, takže žiadne časté sedánky sa nekonajú. O to vzácnejšie ale je, keď sa nejaký zadarí 🙂 Takže ten si vždy užijem, ale my máme tak 2-3 do roka, to sa dá 😀

biba_18
Včera o 12:35

ale každopádne - každé 3 týždne by som na žiadnu oslavu nešla ani omylom ...

tiezjedna
Včera o 12:36
@anonym_autor

@anonym_76906d som rád že je tu niekto s podobným zmýšľaním. U nás na rodinnej oslave sa preberá väčšinou len politika. Si vieš predstaviť jak to mladých ľudí zaujíma

@anonym_autor tak z toho by ma kleplo, aj keby to bolo iba raz za rok 😀 Neznášam tieto debaty...

anonym_c73407
Včera o 13:05

ako sa to naramne hodi k tejto teme 🙂 🙂 🙂

rozculena
Včera o 13:17

u nás je to veľmi výnimočné,takže ja chodím rada na neformálne návštevy a my sme malá rodina

anonym_32c284
Včera o 13:22

@anonym_autor Nerada chodím na rodinné stretnutia, čo sme aj minimalizovali a návštevy doma ani neprijímame. Chceme svoje súkromie, svoj pokoj.

zuzi0911
Včera o 13:29

Ja to milujem ...netajím sa tým, že tam chodím koli jedlu hlavne 🤣 ..samozrejme berte s rezervou .
Ale teda celkovo ...mam rada svoju rodinu,známych a rada s nimi trávim čas.

simca06022011
Včera o 13:30

@anonym_autor ako s kym, ale celkovo skor ano 🙂 ja si uzivam ked sa konecne stretneme.. radsej mam ale menej formalne a dlhsie navstevy, chaty a tak :D

anonym_2707e7
Včera o 14:12

Chodim rada, jasne. Kde sa da najest a napit a nemusim to chystat a platit ja, tam idem 🙂 cim som starsia, tak tym viac sa menim na Golonku 🤷‍♀️

janinah
Včera o 15:56

Anoooo,aj chodim aj organizujem rada.

vroni
Včera o 17:19

Návštevy milujem, rodinné oslavy bytostne neznášam. Som introvert a viac než jedna cudzia jednotka (či už človek alebo rodina) ma proste vyčerpáva, Smalltalk ma nebaví a na normálny rozhovor nie je priestor.... Raz za čas sa nechám ukecat a potom som týždeň ako po výprasku.

euka210
Včera o 19:50

@anonym_autor podla toho ku komu. K niekomu ano, k niekomu velmi nie.

Strana
z2