icon

Cítila som sa nevítaná na sesternicinej svadbe?

7. nov 2024

Sesternica mala svadbu. Pred rokom sme sa bavili, že jej pôjdem za svedka a naše deti budú družičky. Bola som u nich s deťmi na prázdniny. Bolo nám skvelo. Stretávali sme sa počas toho na rodinnych oslavách, sviatkoch atd.
Prestala so mnou komunikovať dva mesiace predtým ako ohlásila na sociálnych sieťach, že bude mať svadbu. Pozvanky poslane kadekomu. Osobne bola volať nablízsiu úzku rodinu. Ja som bola vynechana. Ani mi nezavolala, nenapísala, žiadna pozvánka. Nič. Na správu neodpísala ale prečítala. Tak som teda ako jediná z našej početnej rodiny nesla ,keďže mňa a moje deti jedine nepozvala. Teraz jej mama, moja krstná sa so mnou nebaví. Mali sme super vzťah . Dôvod je, že som neprišla na svadbu. Povedala som, že mňa ako jedinú nepozvala. Jej reakcia bola, že i tak sa hnevá lebo som neprišla. Ako otázka znie. Som vadna ,či ako ...

Strana
z2
ivik4
8. nov 2024

Pana boha, teraz citam ze si ta obaja vymazali. Nevyrovnana osoba Ta zenska , mne je uplny šumak s kym sa moj stary rozprava

liv1
8. nov 2024

@diaszoky to je pravda, zas znie to az prilis podobne 😁

sevrin
11. nov 2024

Tá tvoja sesternica musí byť hrozná žena.

Toto na ženách vrcholne neznášam, keď si mnoho vecí domýšľajú až tak, že to zničí vzťahy. Pre mňa žena s takým domýšľaním je veľmi veľký 🚩

autor
12. nov 2024

Je pravda , že mňa a moje deti on pozval aj cez jesenné prázdniny k nim. Čo sa ale neudivalo. Ako ja fakt nie som žiadna koketa. Sesternica sa prezentuje ako dokonalá aj na vonok aj co sa tyka rodiny, práce. Proste všetko tip top. S každým chce mať super vzťah. Takze mi to nejde do hlavy dáko toto správanie. Ja som single , možno jej dačo popod nos prešlo a cítila sa ohrozená , kto vie.

cacianka
12. nov 2024

Netráp sa nad ubohosťou tej ženy, jej dobre preplo a sama sa predstavila v akom je svetle. Kašli na nich, a keď sa ťa niekto z rodiny opýta, povedz iba pravdu, ako vyrovnaná žena.

Strana
z2