icon

Čo 18 ročnej priateľke na Vianoce?

wolfsk46
26. nov 2020

Zdravím, odporučil by mi niekto nejaký darček priateľke(frajerke)na vianoce a zároveň má aj v decembri narodeniny.(bude mať 18)
Za všetky nápady predom veľmi pekne ďakujem.

090255
26. nov 2020

@ivca88 no mne sa šaty moc nepozdávajú teda ja viem človek to myslí dobre ale tak takéto šaty je niečo iné ako napr tričko a pod šaty sa človek musi trafiť do vkusu danej osoby ale aj do veľkosti plus aj do toho ci šaty budú sedieť ono nie každému sedí všetko ako za mňa šaty radšej nie...

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@radkaradix výlet by bol fajn len v tejto situácii asi dosť nevhod ale ďakujem

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@090255 tohto sa bojím že netrafím :D

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@ivca88 ďakujem určite pozriem

janeninka
26. nov 2020

@wolfsk46 jednoznacne najkrajsi napad ( aspon na tie narodeniny )sa mi z tychto zda ten prekvapkovsky vylet. Cele to naplanuj plus ju vies vziat na kolac, fajny obed alebo vecer ked pridete si objednate daku veceru.. kasne cokolada vzdy potesi, pripadne par ruzi ale je zbytocne do toho vela investovat..
A veci ako kabelka sperky parfem no ja som narocna to mi malokto vie vybrat co sa mi paci.. to by si ju musel poznat pripadne ona utrusit sem tam poznamku po com konkretne tuzi...

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@ivca88 ďakujem za tabuľku veľkosti aj rady

wolfsk46
autor
26. nov 2020
wolfsk46
autor
26. nov 2020

@janeninka ten výlet je úžasný nápad len neviem kam :D

ivca88
26. nov 2020

@090255 ja to beriem z toho pohľadu že na maturity potrebuje aspoň trojo slušných šiat.
Takže môže pozerať maturitné = slušne, elegantné šaty nad alebo tesne pod kolená.
Môže ich využiť aj na nejakú rodinnú oslavu ...

Pre príklad.
Tieto som si kúpila minulý týždeň keď začali zľavy. Boli za 10€ https://m.aboutyou.sk/p/wal-g/puzdrove-saty-464...
Keď chce ruže, tak k nim takéto lacne šaty dokúpi ako nič..

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@ivca88 sú celkom pekné a za rozumnú cenu ďakujem budem nad tým uvažovať

ivca88
26. nov 2020

Ale tie šaty, moje, to je iné.
Toto som dala ako príklad, že 18 ročný študent vie takto kúpiť veľmi lacno a dobre niečo

radkaradix
26. nov 2020

@wolfsk46 zalezi, aky si cestovatel.. ja som od 15r behala s kamoskami po celom SK.. oblubene sme mali aquaparky, turisticke chaty, zalezi co vas bavi.. urcite nieco vygooglis..

ivca88
26. nov 2020

@wolfsk46 od 15 tej začnú zľavy. Možno ti niečo cinkne do oka..
Popozeraj ak máš čas.
Su tam tusim aj šperky.
A aj športové oblečenie ..

090255
26. nov 2020

@ivca88 no ja som takto šaty dostala na vianoce krátke spoločenské nakoniec som si musela ísť vymeniť veľkosť lebo boli veľké a mala som ich na sebe len raz lebo mam iný vkus čiže za mňa šaty isto nie...

ivca88
26. nov 2020

Aj také pekné NASA mikiny som tam videla.. sesternica na tom fici

kristiii
26. nov 2020

@wolfsk46 ja len dotaz, poznáš sa s jej rodičmi? Ak áno, poradila by som sa aj s nimi, myslím z dôvodu, že čo jej plánujú kúpiť oni. Väčšinou zvyknú totiž oni kupovať na 18-ku nejaký ten šperk na pamiatku, tak aby nedostala dvoje náušnice alebo tak. Inak ja by som sa v tom veku potešila najviac práve niečomu takému, striebornej retiazke napríklad, ktorú by som mohla nosiť stále na sebe. Mňa napríklad kvetiny nepotešia, hlavne nie tie rezané. Ale ak má ona rada, tak 18 ruží by bolo milé (viem, je to parne číslo, ale v tomto prípade to snáď nevadí).

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@ivca88 ďakujem krásne bez vás by som ani nevedel že nejaké sú :D

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@kristiii áno poznáme sa a mám s nimi fajn vzťah a chápem tiež by ma asi kvetinka nepotešila :D

ivca88
26. nov 2020

@wolfsk46 pozeram, Siva NASA bude za 17€..
Ak sa jej ten štýl páči.

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@ivca88 Noo pouvažujem aj nadtým

ibrunova
26. nov 2020

@wolfsk46 Preboha určite nekupuj šaty, skôr tú mikinu, keď už, alebo tie vtipné ponožky.... My sme si kedysi s frajerom, keď sme mali 18. kúpili rovnaké tričká, to nám vtedy celkom stačilo 🙂

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@ivca88 To je od Alphy ?

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@ibrunova ďakujem za radu možno aj to :D

wolfsk46
autor
26. nov 2020

bože dávate mi tu všetci geniálne nápady neviem čo mám spraviť skôr :D ďakujem všetkým za takúto odozvu, topím sa v tom už :D

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@ivca88 Noo len veľkosť nesedí nejako :D

ivca88
26. nov 2020

Od rána mám čosi s AY a občas mi ukáže zľavové ceny, ktoré ešte neplatia. Tak viem že bude v zľave.
( Viacerím to tak dnes robí, čo písali v skupine )

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@ivca88 možno by bola aj taká oversized mikina fajn

ivca88
26. nov 2020

@wolfsk46 bože, to ma nenapadlo pozrieť veľkosť.
Tak skús NASA tričko a kúp aj sebe .. ako tu už jedna pani písala. Bude to milé...
Ak bude zľava.
Alebo este Converse tenisky som videla tak za 20€>>

ivca88
26. nov 2020

Tu máš pre teba, aj bez zľavy 😅
Ale už nejdem spamovat... Veď čosi najdes..
Len daj do hľadáčika NASA a hneď ti to tam nájde..
Inak ja si občas kupujem aj pánske XS , keď chcem mať s mužom rovnaké tričko 🤭😁
https://m.aboutyou.sk/p/only-sons/tricko-nasa-4...