Čo darovať deťom na prvé sväté prijímanie?
Ahojte. Čo ste dali svojim deťom ? Chlapec a dievča. Vďaka.
@anonym_autor zaplatili sme im hostinu. Darčeky dostali od pribuznych
@jaja1979 no nad tým som tiež rozmýšlala, ale s ex sme teda rozvedený, tak neviem ako mam riešiť hostinu, a čo sa vlastne na hostine robí 🫣🫣
@jaja1979 no nad tým som tiež rozmýšlala, ale s ex sme teda rozvedený, tak neviem ako mam riešiť hostinu, a čo sa vlastne na hostine robí 🫣🫣
@anonym_autor mali sme v rodine tento prípad matka urobila hostinu . On prišiel len do kostola a domov.
Komunikuje s ex? Máte aké-take nirmalne vzťahy? Ak áno, tak kvôli dieťaťu by som mu navrhla že spoločný obed v restike a dohodla kto čo bude platiť
@anonym_autor a hostinu neplánujete? Ak nebude, Tým pádom by som potom deťom darovala buď napríklad fotenie v ateliéri alebo nejaký zážitok formou vlastnoručne vyrobeného voucheryu, aby ste spolu mohli stráviť čas...
@anonym_autor hostina je len slavnostny obed. Je na tebe ci bude v restauracii alebo nieco usporiadas doma. Polievka, hlavne jedlo, dezert a kava a hotovo, rozchod. Na obed pridu ti, ktorych pozves
To iste. Zaplatili sme hostinu (obed, torta,...) a synovi sme dali na pamiatku set krizik a ruzenec (krizik aj s menom dietata a datumom sviatosti, krasne dostat na sashe). Ostatne darceky, peniaze dostal od rodiny.

@anonym_autor zaplatili sme im hostinu. Darčeky dostali od pribuznych