Aký veľký krížik na prvé sväté prijímanie?
Ahojte. Krstnemu synovy chceme kúpiť zlatý krížik. Aký veľký by ste kúpili? Manžel chce kúpiť 3cm plus ešte veľkosť očka, ale mne sa to zdá mohutne na malého chlapca.
Krížik skončí schovaný niekde v skrinke a hotovo. Nosiť ho bude mizno raz za rok. Radšej by som mu dala korčule tablet zaplatila tabor výlet
Krížik skončí schovaný niekde v skrinke a hotovo. Nosiť ho bude mizno raz za rok. Radšej by som mu dala korčule tablet zaplatila tabor výlet
@janinah
@anonym_256ea7 práveže sa už na krizicek s retiazkou teší 🙂
zlato bude mať hodnotu vždy, aj ked ho nebude nosiť. A veľkosť ? Ved chlapec skoro vyrastie, takže ked rozmyslas o velkosti, nebude to vždy "malý chlapec"
Ja som na 1. sv. prijímanie dostala asi 1,5-2cm dlhý, doteraz sa mi zdá akurát. Keď som ho dostala som ho aj veľa nosila, teraz preferujem biele zlato/striebro, tak je odložený, ale čaká na niekoho, kto ho ocení... 3cm sa mi zdajú priveľa aj na dospelú osobu, nie ešte na dieťa.
Ja som kupovala na krst, aj očakávam, že chlapec nikdy prívesok v tvare krížika nosiť nebude, ale jednoducho si myslím, že zlato bude mať vždy hodnotu, a nech si s tým potom robí čo uzná za vhodné 🙂 a pre chlapca sa takéto dary ťažko kupujú.. a veľkosť? no skôr som sa riadila, koľko chceš investovať, a podľa toho kupovať krížik 🙂

Zoberte bloček a prip.si to vymenia.Ale nemyslim,ze to chlapec bude nosiť,aj ked je to zvyk a berie sa ako spomienka.Ja kupujem šperky podla toho ako sa mi čo zapáči na prvy pohľad.nie podľa cm.