icon

Čo darovať dospelému dieťaťu bez koníčkov?

4. nov 2024

Čo darovať dospelému dieťaťu, čo zarába niekoľkonásobne viac ako rodič a nemá koníčky?

autor
4. nov 2024

@maciatkolulu ja nechápem ani keď o práci hovorí 😂nie, že by sme mu ešte niečo kupovali. To je už mimo nás.

tiezjedna
4. nov 2024

@autorka neviem akú prácu robí, ale čo nejaký pekný personalizovaný diár/zápisník? Ja som vlani nechala vyrobiť manželovi nádherný kožený s monogramom

maciatkolulu
4. nov 2024

Tak mu nič nekupujte a hotovo. Naozaj. Pozvanie na spoločnú večeru,niekde,kde ti má rád,alebo na jedlo,ktoré má rád a hotovo. Lepšie ako hrnčeky a ponožky.

betulinka1
4. nov 2024

Ked sa pytas ako mama. Tak ak by moja mamka zila a kupila by mi ci uz len nejaky jednodňový welnes spolu, tak by som sa veru potesila. Nic nie je nad spolocny cas, to sa neda zaplatit.

autor
4. nov 2024

@maciatkolulu áno asi tak. Spoločne strávený čas mimo domov, kľud a dobré jedlo. Bude ok, však?

lapersefona
4. nov 2024

Niečo čo mal rád už od detstva niečo co nedostane bežné alebo niečo co vieš urobiť iba ty

princess59
4. nov 2024

My si na všetky sviatky (narodeniny, meniny) dávame čas, vždy si spravíme s mamou a sestrou babinec, ideme do kina na večeru, masáž, wellness... Je to super. Vždy to tak nejako pospajame aby nám to všetkým vyhovovalo a máme taký pekný deň. Nejako sa dáme dokopy tak 2-3x do roka.

vanilkovazmrzka
4. nov 2024

Spolocnu vecer v dobrej restike, spolocnu navstevu divadla, koncertu.

vanilkovazmrzka
4. nov 2024

Alebo obycajnu kyticu kvetov, ak ide o dceru. Tej sa ja vzdy potesim aj ked ziadne dary nepotrebujem a nevyzadujem 🙂

autor
4. nov 2024

@princess59 😊❤️ano s babami je to ľahšie

nika1971
4. nov 2024

Mam dvoch chalanov, jeden zaraba, druhy studuje a teda kupujem im rovnako...pyzamo, tricko, ponozky, drogerka a kazdemu po 50 do obalky...

autor
4. nov 2024

@betulinka1 wellness nehrozí 🙂, ale asi len byť spolu, niekde. Iné nevieme dať, také, čo by stálo zato. Tuto aspoň spomienky možno budú.

autor
4. nov 2024

@nika1971 ja teda s týmto nepochodim. Nieže by boli chalani nevdační, ale radosť im tým neurobím. To su bežné spotrebné veci. My ženy sme tak naučené.... Ale

autor
4. nov 2024

A to ani mladému, ktorý je školák ešte

autor
4. nov 2024

@vanilkovazmrzka 🙂áno. S dcérou by nebol najmenší problém 😊Žena sa poteší skoro vždy

nika1971
4. nov 2024

moji chalani su skromni...maju vsetko, co potrebuju...ked sa ich opytam, co chcu, tak mi povedia pyzamo 😀

bubinko1506
4. nov 2024

Ja uz mamu nemam, ale od otca ma vzdy potesia oriesky a dobra cokolada alebo vino, susene ovocie - su to drobnosti, ale potesia a ostatne si kupim aj sama.

autor
4. nov 2024

@nika1971 vieš, on je tiež skromný, navonok sa poteší. Ale vnútri viem, že to len zo slušnosti.

autor
4. nov 2024

Žienky, ste zlaté. Ďakujem za rady. Nuž, s babami jednoduchšie, ta ně? Asi naozaj si ukradneme z jeho času nejaké tri dni v našich krásnych slovenských horách, s dobrým jedlom, všetci spolu. Chvíľu zabudnúť na dennodenné starosti. Ja myslím, že v našej finančnej situácii to bude pekné, v rámci možností.

sense
4. nov 2024

Vieš ono dieťa ktoré zarába podstatne viac ako rodič a je dobre vychované toho veľa neočakáva, je jedno či dievča či chlapec....napr môjho brata potešia lístky na muzikál alebo divadla vôbec to nemusí byť národné divadlo. Alebo vstup do Escape Room, alebo návšteva nejakých hradných slavnosti

autor
4. nov 2024

@sense áno.

betulinka1
4. nov 2024

Dajte si preteky na motokárach a potom Dobry obed 😉. Ked je to syn.

diewcatqoo
4. nov 2024

Mna vzdy potesi cas straveny s rodicmi. Nic ine na sviatok nepotrebujem, staci mi, ked si dame kavu, kolac a pokecame. Fakt nic ine nepotrebujem - ani wellnessy, dovolenky a uz vobec nic hmotne.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
carduelis
4. nov 2024

Vo vacsich mestach sa robia kurzy varenia ale takym atraktivnym a zabavnym sposobom so sefkucharmi. Maju aj take kurzy ako - hamburgery, maso a pod., cize “muzske”. Mozno keby si vam kupila viacero listkov a isli by ste spolu 🙂

vojtovicka
8. nov 2024

Ja by som kupila nieco co mu pripomenie nejaky pekny moment z detstva. Ja som tak dostala knihu moj macik a bola som uplne unesena.

matkahelka
8. nov 2024

Vramci toho pobytu v Tatrach zaplatte jednu noc na Lomnicaku. nepoznam nikoho, kto tam prespal a nebol by nadseny.

paradajkova
8. nov 2024

@autorka, ja som mala najradsej na sviatky, ze sme boli spolu a este ked mi mama nabalila jej vyborne kolace, to bolo za mna to najlepsie co mi mohla dat.
Darceky som nikdy nechcela, co chcem si kupim, naopak skor mi vadili. Surodenec ten to neriesil, darceky prijal, ale nikdy ich nepouzival, len dal do policky.

evkatk
8. nov 2024

Ak je na knihy, potom sa to dá riešiť. Dospelý, ak má dobrý príjem, nepotrpí si na honosnosti, ale darčeku aj malému sa poteší. Peniaze dať, aby si niečo kúpil, to dobre zarábajúceho hlboko urazí a neprijme. No taký velnes pobyt na víkend mu dobre padne. Ak chce luxusnejší, tak sa dá dohodnúť, že sa mu na to prispeje.

karolinakk
8. nov 2024

Knihu