icon

Čo darovať mame s obmedzenou pohyblivosťou?

16. dec 2024

Vianoce na krku a ja nemám darček pre mamu. Viem je tu milión takých tém. Aj tak som bezradná.
Mama má 67, je na dôchodku, má zdravotné problémy, preto nikam nechodí. A keď aj niekam ide(k dr.)tak si musí všetko naplánovať. Rokmi sa to iba zhoršuje.
Tak s ničím zážitkovým nepochodím, nevyužíva masáže, ani wellness, kino divadlo 0bodov.. Poukážky posúva ďalej. Raz ,2x za rok sa premôže a ide s deťmi na kupko ale len tu u nich, to má pár sto metrov z domu. Dcéra hrá v amatérskom divadle,ani tam už chodiť nechce,.pred pár rokmi ešte chodila. Celý deň sa bud motá v kuchyni alebo pozerá nejaký seriál či telenovelu, čo by som si v živote nepozrela. Kuchynských spotrebičov má dostatok ba aj naviac.Zrak má horší už nečíta, neštrikuje, neháčkuje ako kedysi. Pred rokmi sme jej zaobstarali psa aby sa trochu rozhýbala, aj sa tak stalo, ale už aj ten pes je senior, ťažko sa hýbe. Očkovanie a ostatné musím zabezpečiť ja. Narodeniny má tento týždeň,dostane darčekový kôš, lebo nič lepšie sme zase raz nevymysleli.

Strana
z2
lija22
16. dec 2024

zaplat jej internet na rok ci netflix

pohodacka03
16. dec 2024

Moja mamka ma cez 70 a toho roku si vypytala kabelku a penazenku novu, pozri sa ci by sa aj tvojej mamke nezisli nove. Inak zvyknem kupovat nasim aj caje, vitaminy, gely/kremy na pohybove ustrojenstvo. Tohi roku som nasim aj svokre spravila kalendar s fotkami vnucat

marcela64
16. dec 2024

A čo tak kávovar alebo kreslo? Mne len takéto veci napadajú pre človeka, čo len doma sedí.

lucka_ke
16. dec 2024

ja by som jej zaplatila nejakú opatrovateľku, ktorá by pomohla pár hodín s domácimi prácami a pomohla by aj so zdravím, išla s ňou na prechádzku

0silvia0
16. dec 2024

@alenka58 my ako deti sme zbožňovali babkine hojdacie kreslo, ale vtedy tie polohovateľné neexistovali, ale určite je praktickejšie polohovateľné, hojdacie skôr keď má niekto rád retro kúsky

tarvika
16. dec 2024

mozem ti napisat co dostane moja mamina v podobnom veku, hoci moja je aktivna. Chcela mykroplysove plachty, prsten co si vybrala, potom listky na koncert vianocny, kde pojde s nou sestra, pomarancovu kandizovaku doma robenu koru, kozmeticku tasticku.

klotildabazarik
16. dec 2024

@marcela64 ja neviem naco je dôchodcom kavovar😂 a este takim co uz len doma sedia, ale co uz sto ludi sto chuti

valilienka2
16. dec 2024

predplatné časopisu, ktorý rada číta??

cacianka
16. dec 2024

Veľký úspech mal aj pečeny čaj, rôzne druhy, alebo ginger orchester - likér bez alkoholu

Strana
z2