icon

Čo darovať rodičom k 30. výročiu?

aalzbetkaa
20. máj 2019

Ahojte dievčatá ....moji rodičia idú mať o mesiac 30 rokov ako sú spolu ....sme štyria súrodenci a rozmýšľame že aký darček by sme im dali....rozmyslala som ze tortu v tvare srdca a napíš "mamka ocko lubime vás" alebo je to také detské? Nemám šajnu čo by sme im....prosím poraďte nej ale tipy :( 🙂 ďakujem veľmi pekne

pribinak
•
20. máj 2019

Nejaký víkendový pobyt, alebo predĺžený víkendový pobyt v kúpeľoch?

katarinahar
•
20. máj 2019

@aalzbetkaa ja si osobne myslim ze vyrocie je vec medzi rodičmi, ale je mile, ze na nich myslite..ja by som ale volila skor nieco zážitkové v podobe nejakeho pobytu, výletu, divadla alebo zaplatit dobru večeru, kde si mozu to vyrocie spolocne uzit..torta od deti mi nepride pri tejto príležitosti vhodná (moj nazor)

uglybetty1234
•
20. máj 2019

mne by sa skor pacilo nieco ako profesionalne fotenie s vami ako detmi, pripadne s vnucatkami a ak neboli, tak poriadna dovolenka, alebo wellnes. Ta torta ok, ale to je taka samozrejmost, a ak ste styria, tak to chce nieco viac isto.

pribinak
•
20. máj 2019

@aalzbetkaa na zlavovych portáloch je dobrá ponuka

aalzbetkaa
autor
•
20. máj 2019

Naši nie sú taký typ ze welnes. ..ani divadlo 🙂 ja som už zúfalá joj 🙂 a majú po 52 rokov naši ...no fakt neviem čo ...

katarinahar
•
20. máj 2019

@aalzbetkaa tak zaplatit nejaku peknu veceru alebo nejaky zaujímavý vylet poznávací...ako je pisane vyssie, na zlavovych strankach sa da najst všeličo a za super ceny

pribinak
•
20. máj 2019

@aalzbetkaa taký výlet, prespavacka napr v Slovenskom Raji by ich nepotesil?

jasminet
•
20. máj 2019

tiež si myslím, že výročie je skôr vec rodičov než deti. Naši majú tento rok 40r výročie a slávia to sami, otec mamu prekvapil dovolenkou. Alebo keď ozaj chcete, tak čo fotokniha od ich svadby, cez vaše narodenie až po dnešok?

nell77
•
20. máj 2019

Divadlo,kino,koncert pripadne vylet s vnucikmi

timilv
•
20. máj 2019

Naši tiež nie sú veľmi na wellness, more, kúpaliska,... Tak im zvykneme kúpiť pobyt na 3-4 dni niekde v horách s polpenziou, tomu sa vždy veľmi potešia 😉 Raňajky a večeru majú vždy na hoteli a celé dni sa niekde túlajú. Napríklad taký Slovenský raj je krásny, veľa možností by tam mali čo sa výletov týka ☺️

romiada
•
20. máj 2019

@aalzbetkaa kupte im vylet do Salzburgu alebo Halstattu....da sa to tusim najst aj so sprievodcom na zlav.portaloch.

lintu
•
20. máj 2019

Akože keď vieš, že vaši sa torte potešia, tak im dajte pokojne aj tortu. Nie je podstatné, ako sa riešia sviatky/výročia v iných rodinách. Každá rodina je iná a má svoje špecifiká. Nemá zmysel nútiť ľudí do niečoho, čo nemajú radi. Niektorí rodičia by sa potešili aj peknej básničke, veľkému medovníku, posedeniu s rodinkou... proste len nejakej drobnosti ako milej pozornosti od svojich blízkych. Hlavnú časť výročia nech si potom riešia sami medzi sebou.

domisha13
•
20. máj 2019

@aalzbetkaa naši maly tento rok tak isto perlovú svadbu ...tak isto nie sú na wellness a podobne veci 🤔...chcela som im trošku pripomenúť ako dlho už sú spolu a nech nato nezabúdajú ... Keďže som v zahranici a nemala som velmi veľa času na nápady tak som musela po príchode domov rýchlo vymýšľať a dopadlo to nejak takto 😊 kúpila si materiál zaimprovizovala a strašne som potešila našich 😊 veľmi sa tešili nečakali takéto niečo 🙂 foto v prílohe musím sa podeliť bola som spokojná aj ja ... Asi budúce moje hobby ☺️.... ale myslím, že ich poteší aj torta ak všetci priložíte ruku k dielu 😊

stankadu
•
21. máj 2019

mojim starkým sme dali na výročie vyrobiť velkú fotoknihu od ich mladosti až po vnúčence a pravnúčence. Taká historia ich života na fotkách. Starkovci sa velmi potešili. A torta nesmela chýbať.

aalzbetkaa
autor
•
21. máj 2019

Ďakujem baby za rady 🙂 už si nejako poradíme 🙂 ale pomohli ste mi 🙂

grandzero9
•
21. máj 2019

myslim, ze zazitkove darceky su pri takychto prilezitostiach to naj co moze byt 🙂

lusy26
•
11. jan 2021

@domisha13 dobrý večer. Prosím vás mohla by som poprosiť slová, ktoré ste mali k 30.vyrociu napísané. Ďakujem

domisha13
•
30. jún 2021

@lusy26 rada by som poslala text ale už to bolo dávnejšie a nemám inú foto ako je hore, hľadala som to na internete niekde pod názvom myslím že 30.Výročie alebo niečo s tým spojené

Som v zahraničí tak nemôžem to odfotiť .