Čo dať chlapovi na 15 výročie manželstva?
V maji bude 15 rokov co sme spolu a hladam inspiraciu co dat chlapovi na vyrocie.mozno tu najdem.nieco zaujimave.
Adrenalínový výlet,úniková izba,hodinky,kurzy apod.Aké má záujmy,ako sa učí,či nie je náhodou invalid,aké sú finančné možnosti?Všetko zaváži.
nejaku dovolenku, vylet (napr. hotel partizan, alebo nieco v Tatrach, B.Stiavnici a pod. s wellnesom)
Ja by som volila nejakú dovolenku alebo wellness pobyt, len vy dvaja. Aspoň my preferujeme tento typ darčekov. Hmotné veci si vždy kúpime keď potrebujeme alebo chceme.
No my sme mali 15. rovno cez koronu a tak sme si kúpili novú posteľ 😀. Ale inak by som šla do nejakého wellnessu alebo podobne príjemného pobytu, kľudne aj víkend v Londýne, Paríži či inde s prechádzkami, večerou a dobrým drinkom a hlavne bez detí 🙂
@sjuzi nova postel cez koronu je uplne top 😉, my tiez preferujeme spolocny darcek - vylet, koncert, wellness a pod.
niečo zážitkové, výlet, wellness, dobrú večeru, koncert.. ak si potrpí napríklad na hodinky alebo iné materiálne veci, tak sa riaď podľa toho, čo má rád a čo sa mu páči...
My si dávame spoločné darčeky, čiže keďže ide o výročie tak nejaký wellness pobyt na víkend alebo niečo také, myslím, že to vás poteší oboch a budete mať aj zážitok. Nemám rada na takéto sviatky alebo jubilea hmotné darčeky.

Tak snad vies, co ma rad, ake konicky, co robite pripadne spolu.
Tvoja otqzka je hrozne vseobecna...to moze byt od letu balonom po cokoladu.