Čo dať na 50tku páru, ktorý má všetko?

21. máj 2021

Prosím nemáte nejaké typy čo dať na narodeniny páru k 50tim narodeninam? Obidvaja majú naraz, robia oslavu. Majú asi všetko.. Nemáte nejaký nápad? Alebo neriešili ste niečo podobné, že by ste mi poradili čo ste kúpili vy? Ďakujem.

lindous
21. máj 2021

Neviem aký máš finančný limit a v akom vzťahu s nimi si, ale možno poukaz na nejaký víkendový wellness ? 🙂

autor
21. máj 2021

@lindous 150€ cca a presne ten pobyt ma napadol, ale na pobyty chodia často
Takže to hneď padlo 😕

anulka1944
21. máj 2021

Let balónom?

marsmykkok
21. máj 2021

Ja dávam obálku a plus pre chlapa lepšiu fľašku, pre ženu kyticu. Myslím, že je zbytočné kupovať dospelým ľudom niečo čo nevyužijú. Peniaze ked sa nazbierajú od všetkých gratulantov môžu tvoriť slušnú sumu a môžu za to niečo prerobiť alebo ísť na peknú dovolenku k moru.

ivkazba
21. máj 2021

Spoločnú thajskú olejovú masáž. Ten let balónom je zaujímavý.

ivkazba
21. máj 2021

@marsmykkok ja keď dostanem náhodou peniaze, idú do peňaženky a miniem ich v potravinách. Za mňa je to najhorší možný darček. Resp druhý najhorší. Horšie sú už len pre ženu darčeky ako práčka či mixér, čiže veci ktoré žena používa aby robila servis rodine.

kkovacovak
21. máj 2021

Výlet ani nič také by som nedavala. Ak tí ľudia majú všetko tak majú aj na to ísť niekam na výlet a možno si zaplatiť aj lepší. Popýtala by som sa ostatných čo im dávajú a či sa na niečo neskladajú. Keď mali moji rodičia 50 tak sami povedali každému že chcú len peniaze a povedali rovno na čo ich chcú minúť. Gratulanti si aspoň nemuseli lámať hlavu čo kupovať. Dala vy som peniaze do obalky a k tomu kúpila niečo čo ich poteší a budú mať pamiatku nech to nie je len strohá obálka.

kkovacovak
21. máj 2021

@ivkazba ja keby dostanem mixér a práčku tak skáčem od radosti 😄 Samozrejme na 50 sa takéto niečo ale nehodí

akrobrab
21. máj 2021

Takto.. ak maju fakt vsetko, tak by som isla len do niecoho vtipneho. Nasi dostali na 60tku kopu darcekov, ale co ich fakt pobavilo az sa skoro po zemi sulali bolo pre kazdeho vtipne tricko - take to uplne klasicke "Nas krasnych je malo" a pod. Je to celkom standardny, konzervativny par a toto necakali a naozaj to pobavilo. Cize zalezi od samotneho paru a vasho vztahu, ale pre blizkych znamych by som to ponala vtipne - kyticu z cukrikov, vtipne tricko, par zrebov, mozno dokonca heliovy balonik. Proste nieco, co clovek v 50tke necaka. 🙂
Pokial nie, tak nieco tradicne a trosku ine - darcekovy kos kvalitnych masovych vyrobkov, cokoladu, ale nie z klasickeho obchodu, nejaku hogo fogo bonbonieru, mozno dobre cigary (v urcitej hodine v noci vsetci fajcia cigary - aspon teda u nas 😀) a pod.

marsmykkok
21. máj 2021

@ivkazba u nás je zaužívané tak, že dáva každý na okrúhle obálku a všetci sú spokojní. Nazbiera sa z toho slušná suma a tu neminieš potom na potraviny. Lepšie ako nejaký zážitok o ktorý nemám ani záujem alebo kôš darčekový kde je 70 percent vecí čo nejem a len mi to zaberá miesto v špajzi. Na neokrúhle si dávame len drobnosti ako kvety, dezert, kávu, fľašku a tak.

ivkazba
21. máj 2021

@marsmykkok darčekové koše súhlasím, ani ja nie som zástanca presne z toho dôvodu čo píšeš.

slavkadi
21. máj 2021

A čo tak nejakú zábavu na oslavu? napr. zabávača Sranda banda, to sme sa šúľali aj dospelý.

puertorico
21. máj 2021

alebo šálky hand made dať spraviť, mamkina šálka kávy, ockova šálka kávy, dátumy narodenia na ne. Skús aj tu https://p.facebook.com/salockovo/
ak sa ti to nepáči, tak nejaký gril, za 150€ máš super gril, záhradnú hojdačku.. ale tiež si myslím že najlepšie sú peniaze a nech si kúpia čo chcú a minú na čo chcú

ivkazba
21. máj 2021

@kkovacovak za mňa práčka, mixér a podobné veci sú veci do domácnosti, takže tie sa kupujú vtedy keď treba alebo keď chcem. Ako darček vždy kupujem niečo osobné, pre tú konkrétnu osobu. Keď mama povie, že prijala na Vianoce by žehličku alebo nový tlakový hrniec, tak jej to kúpim len tak a na Vianoce niečo osobné.

ilaryja
21. máj 2021

Ja by som dala namaľovať obraz z foto ich spoločné...

princess59
21. máj 2021

Nejaký zážitok by som riešila, degustáciu vína, alebo kurz varenia .... To sú veci ktoré by som rada dostala ja 😜

marsmykkok
21. máj 2021

@ivkazba tak ale aj ta masáž, možno fajn darček pre niekoho, ale niekto napríklad nie je na masáže, nevie sa tam uvoľniť a pre neho je to niečo čo pretrpí. Samozrejme že aj peniaze ked je to 50 eur alebo 100 miniem napríklad na neočakávané výdavky a nič z toho nemám, ale ked to dávajú všetci je z toho slušná suma-pár tisíc a to sa dá zúžitkovať a neminieš na potraviny alebo nečakané výdavky. Rovnako aj vtipné originálne veci, možno pri odovzdávaní potešia, ale potom len zaberajú miesto. Preto sa mi najviac páči ked sa dajú či už na okrúhliny alebo na svadbách peniaze a je z toho väčší osoh ako z nejakých vecí alebo služieb čo sa netrafia druhému do nôty.

777januska777
21. máj 2021

@ivkazba pre mňa su peniaze najlepší darček a vobec mi nevadí, že ho miniem v potravinách, ved neminam zo svojich. A keď dostanem nejakú pracku alebo tak, tak to je pre mňa tiež super. Kedysi som chcela dostávať tie "osobné" darčeky, ale teda teraz som velmi praktická a poteším sa každej praktickej veci.

makova333
21. máj 2021

@anulka1944 no mne keby da niekto let balonom tak ho ubijem varechou- mam strach z vysok.
Autorka a toto je vlastne aj odpoved pre teba- bud ich poznas a vies co maju radi alebo sa ich opytas ci im nieco kupit alebo peniazky a kupia si. Urcite by som nevyberala podla toho co tu baby poradia. Pri vsetkej ucte a ochoty poradit ich nepoznaju.

malinoismum
21. máj 2021

My sme kúpili jedálenský (obedovy ) set pre 6 členov (Česky porcelán Bernadotte)... nič lacné, krásne a na pamiatku ako vyšité 🙂

mirage
21. máj 2021

@malinoismum ja krasny, ale nie kazdemu sadne, niekto ma iny vkus.

malinoismum
21. máj 2021

@mirage To je pravda, možno majú darčekový poukaz 🙂 pripadne možno poradia deti;)))

livka_
21. máj 2021

@slavkadi waw, super, niekoho kto by prisiel ako prekvapko na hodinu napríklad a spestril oslavu humorom, vtipom nejaky zabavac.. co by poblahozelal oslavencom basnou, piesnou, pani by priniesol ruzicku, panovi palenocku.. trochu smiechu.. po jeho odchode by bolo este o com debatit -) a spominalo by sa na to este medzi hostami dlho 🤩

slavkadi
21. máj 2021

@livka_ áno také niečo, alebo "darovať" ľudových hudobníkov, čo by hodinku dve zahrali do tanca, bolo by to prekvapko čo by nik nečakal, ale samozrejme obdarovaný musí byť tomu naklonený 😁 ale zabávač by mal asi ešte väčší úspech. Tohto som zažila v jednom hoteli, a všetci sme boli nadšení, bavili sa deti aj dospelí, zapojil divákov do srandiciek, urobili sme si s ním fotky na pamiatku. Doteraz na to spomíname, kebyže robím oslavu, určite ho zavolám.

0silvia0
21. máj 2021

@livka_
@slavkadi ale to musia byt oslavenci zabavacovo naladeni. Keby mne niekto cudzi prisiel na 50ku robit zabavu, tak by som to pretrpela, som uplny introvert a mne nikdy nie je smiesne to, co vacsine ludi.

livka_
21. máj 2021

@0silvia0 hej hej jasné. Ak by boli skor introverti tak nie, to by nebolo vhodne.

slavkadi
21. máj 2021

@0silvia0 to by bolo len také predstavenie na hodinku, kto by chcel pozrel by si zabavil sa. To nie taký zabávač ako na svadbe. Len na spestrenie.

stela1996
21. máj 2021

Šperk alebo poukážku do parfumerie😉

anulka1944
21. máj 2021

@makova333 preto tam bol otáznik?
Ved ich asi pozná keď im ide na oslavu 😉
Bol to iba návrh ja nikoho nič nenútim kupovať, môže iba uvažovať ved ich pozná najlepšie....
To co im kúpi je na nej i to ci si nechá poradiť alebo nie...

mirage
21. máj 2021

@stela1996 sperkom sa tazko trafit do vkusu..