Čo dávate manželom a priateľom pod stromček?
Čaute kočky, dajte dajakú inšpiráciu, čo MM pod stromček, mňa už fakt nič nenapadá... uvítam aj dajaké hovadinky 😀 😀
juuj baby musim sa pochvalit ja som dnes manzelovi konecne kupila vianocne darceky takze kupila som teplu ciapku puma,paskovy teply svetrik a retiazku na krk z chirurgickej ocele))) 😉
ahojte , ja som drahemu do jednej krabice oblecenie , do druhej kozmetiku , do tretej penaženku , cedulku do auta ,naramok , a take svietiace poldecaky 🙂 🙂 🙂
ahojte, sportovu kameru Evolve, da sa pripnut na prilbu, bicykel, auto. S Matkom radi blbnu na bobovej drahe, natacaju si na kameru svoje blbiny a tato ma objektiv rybie oko, moze si ju prinut na seba a tak budu mat este akcnejsie videa.
tak ja som kupila kozmetiku,papuce,pyzamo,CD a este spolocensku hru Kamasutra.Videla som to vo farmarovi tak ma to zaujalo.Som zvedava na ten jeho pohlad,ked to uvidi.Urcite mu oci vypadnu 😀
Obnovme tuto temu,kedze sa blizia vianoce 🙂 chcela by som vymysliet nieco,co by ho strasne nadchlo,no ale na auto nemam 😀 takze asi skoncime zas pri praktickych veciach ako oblecko,kozmetika.... 😅
ja mu tento rok kupujem iba poriadny holiaci strojček a drobnosti už len okolo 🙂
poradte nejaky adrenalinovy zazitok.
Ponozky, spodne pradlo, biele tricka, papuce
Chystam sa na lyzovacku, takze tieto vianoce budu dost slabe...ale deti sa rozhodli, ze chcu vidiet sneh, tak niekde usetrit musime. 🙂

baby a nejake zazitkove darceky? mm si kupi kedy chce, co chce a co potrebuje a oblecko som mu nakupila teraz v usa... darcek, co mi od dal na 30tku uz neprekonam, ale nieco poriadne by to chcelo...